Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei Honor 2 175,75€ @merimobiles

Στα Black Friday deals του merimobiles http://www.merimobiles.com/huawei-u9508-honor-glory-ii-quad-core-4-5-inch-2g-ram-ics-8-0mp-gorilla-glass_p/meri7377.htm με κουπόνι: CINCO

Και στο σκρουτζ 100+ ευρά πάνω! https://www.skroutz.gr/s/3319192/Huawei-Honor-2-8GB.html?keyphrase=honor+2

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Ούτε και σε εμένα ακυρώθηκε επίσημα η παραγγελία , αλλά ακόμα σαν Status είναι στο "Order Processing"

Είδομεν...

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι και ποσο καλη η προσφορα στα 175 ευρω (υποψιαζομαι οτι θα παιζουν απο lenovo μερια καλυτερες αλλά δεν μπορω να το ψαξω τωρα), παντως για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις, το κινητο αυτο σιγουρα δεν ειναι της κατηγοριας των 300 ευρω που εμφανιζεται απο λιγες 'χοντρες' αλυσιδες στο σκρουτζ...

Δημοσ.

Στο Amazon που κοίταξα λίγο παίζει γύρω στα 185£ χωρίς τα μεταφορικά. πάλι καλύτερο ντιλ μου φαίνεται.

Δημοσ.

Εγω μολις τωρα μιλησα με livechat μαζι τους και μου ειπαν οτι η παραγγελια επεξεργαζεται και οτι θα εχω συντομα νεα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους σκεφτεστε να αγορασετε αυτες τις μερες (ενεκα Black Fridays etc.)  , ελαβα το εξης μηνυμα απο Geek :

Note: 1) As Xmas is around the corner again, airmail may encounter a traffic jam, so we recommend you to choose express shipping(DHL/EMS). Its fee has been tremendously reduced, you only need to pay a little more money to select DHL/EMS. Also please be aware of that DHL/EMS may result in custom tax which GeekBuying is not responsible for.(view details) 2) Please note shipping cost here is only for your reference and will not be calculated. Actual shipping fee is at Step 3.

Παντως παρολο που απο αλλα site εχω παρει με DHL και μου εχει ερθει σε 3 εργασιμες απροβληματιστα , δεν το συνιστω γιατι ειναι 50/50 να πεσει στη φακα του τελωνειου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μολις τωρα μιλησα με livechat μαζι τους και μου ειπαν οτι η παραγγελια επεξεργαζεται και οτι θα εχω συντομα νεα τους.

Γεια χαρα,

Θυμασαι ποτε εκανες την παραγγελια σου και τι ωρα περιπου;;

Εγω την εκανα στις 19 του μηνος γυρω στις 23:30...

Για να δουμε , θα δουμε τελικα φως ;;;

Τελικά τζίφος και με εμένα !!!

Επικοινώνησα πριν λίγο μαζι τους και μου είπαν ότι το προϊόν

είναι πλέον εξαντλημένο... :-(

Επεξ/σία από g_kor06
Δημοσ.

αν εχει πάρει κανεις απο το site αυτο τι χρονο παράδοσης εχει και εχει κανενα θεμα με τελωνείο?

Στην αποστολή θα ζητήσεις απλό ταχυδρομείο.Από 15-60 εργάσιμες, το δικό μου σε 12 ήμερες ήταν εδώ.

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Θυμασαι ποτε εκανες την παραγγελια σου και τι ωρα περιπου;;

Εγω την εκανα στις 19 του μηνος γυρω στις 23:30...

Για να δουμε , θα δουμε τελικα φως ;;;

Στο site του DX στο my accound => my orders => order date γραφει 19/11/2013 3:17 μμ

Δημοσ.

Nαι εχει δικους τις επεξεργαστες , εγω εχω το honor 3 εδω και 2 μηνες σχεδον.....στα 245 

Οπότε ετσι και ετσι αυτην η προσφορα για μενα

Μαλλον ξεστοκαρισμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...