Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστα κ τα 3??

Όχι...

Δεν είναι απατεώνες, δεν θα σου στείλουν άδειο κουτί. Αλλά αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, πιο πολύ θα σε βοηθήσει μια λαμπάδα στην εκκλησία.

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το zte v5 για την κοπέλα μου από το Vickmall.com. Ήρθε ακριβώς σε 2 εβδομάδες, με δωρεάν έξοδα αποστολής, συστημένο, τέλεια πακεταρισμένο, δηλωμένο ως gift και αξία 23$...όλα καλά και σίγουρα το προτείνω το vickmall για αγορα!

πολύ καλή επιλογή συσκευής και "καταστήματος"

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω κινητακι dual sim,και πολύ μα πολύ καλό gps,να κλειδώνει σφαίρα...!!!Ραμ τουλαχιστον 2 gb ,χωρίς κολλήματα κλπ...Τώρα έχω xiaomi redmi 1s,καλό είναι αλλά νομιζω οτι μου πέφτει "λίγο"...

Δημοσ.

Ξερουμε αν διαβαζει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους? Λεω να το παρω για ενα φιλο μου να βλεπει καμια ταινια απο usb.

Δημοσ.

Ξερουμε αν διαβαζει ελληνικους υποτιτλους? Λεω να το παρω για ενα φιλο μου να βλεπει καμια ταινια απο usb.

Δεν νομίζω πως οι ερωτήσεις του στυλ παίζει υπότιτλους? ή παίζει όλα τα αρχεία? ή θα σερφάρω στο Internet? χρειάζονται για τα android TV Box. Μιλάμε για android. Ότι κάνει το smartphone σας κάνει και αυτό το μηχάνημα.

ταινίες, παιχνίδια, Internet, εφαρμογές, ξυπνητήρια, αριθμομηχανές, Οffice και γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή υπάρχει στο google play μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.

Μαλλον off-topic, αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω : φιλος αγορασε Κινεζικο τηλεφωνο και δεν εχει PlayStore. Ξερει κανεις πως θα το εγκαταστησει ;;;;;;;;;

Ο φιλος ευχαριστει εκ των προτερων !!

Δημοσ.

Πιθανώς υπάρχει στο κατάστημα με το οποίο συνοδεύεται η συσκευή, Ας κάνει σε εκείνο αναζήτηση για «Google» κι ας δει τι του εμφανίζει. :)
Αλήθεια, ποιό κινητό πήρε;

Δημοσ.

Μαλλον off-topic, αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω : φιλος αγορασε Κινεζικο τηλεφωνο και δεν εχει PlayStore. Ξερει κανεις πως θα το εγκαταστησει ;;;;;;;;;

Ο φιλος ευχαριστει εκ των προτερων !!

Αν έλεγες και τι τηλέφωνο...θα βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 100-120€ αυστηρά όμως, με φλας κάμερας (ποιότητα φωτογραφίας δεν με απασχολεί ιδιαίτερα), καλή μπαταρία και καλό gps(σημαντικό) και max 4,7", αξιόπιστη κατασκευή, ποια συσκευή θα μου προτείνατε?

Επεξ/σία από cmour79
Δημοσ.

Μοντέλο λέμε

Τι να σου πω. Αυτό ξέρω μόνο, ότι είναι κλώνος iphone 6 plus, με android φυσικά, αλλά μοιάζει με ios. Πως μπορούμε να βρούμε τι μοντέλο είναι ;; Κάπου στο λειτουργικό, να φανταστώ  ; Συγνώμη παιδιά, αλλά δεν είμαστε και βαθιοί γνώστες του αντικειμένου.... :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...