Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το dx εβαλε τιμες κραχτες  σε καποια προιοντα με μικρη ποσοτητα ομως σε στοκ και για καποιο λογο το συστημα δεν τα εβγαλε out of stock και συνεχιζε να παιρνει παραγγελιες για αυτο εγινε το μπερδεμα.

Μακακια τους βεβαια.

το θελαν !! κάνουν καλή διαφήμιση, ήθελαν το μπέρδεμα !! 

Δημοσ.

Εμεις που προχωρησαμε σε παραγγελια παιζουμε καθε μερα το τροχο της τυχης η ειναι μονο για σημερα?

μόνο για σήμερα αναφέρει!

Every order is eligible to play the game only in the day it is placed and paid.(UTC-0)
Δημοσ.

μόνο για σήμερα αναφέρει!

Every order is eligible to play the game only in the day it is placed and paid.(UTC-0)

Ευχαριστω φιλος. Δε με αφησε να παιξω τελικα. Δε προλαβα 19 εριξα τη παραγγελια

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλος. Δε με αφησε να παιξω τελικα. Δε προλαβα 19 εριξα τη παραγγελια

όπως και μένα.

μου ρχεται να πάρω καμιά χαζομάρα με 2$ για να δοκιμάσω και γω :P

Δημοσ.

παιδια εχει προχωρησει σε κανεναν η παραγγελια και αν ναι τι του γραφει,

εμενα εχει μεινει στο order processing.

λογικα να μην περιμενω;

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου που ήμουν στο order processing μίλησα μαζί τους στο chat και έφαγα άκυρο (Και καλά δεν το έχουν διαθέσιμο και τέτοιες μλκιες) και μου έκαναν refund.

Δεν παραδέχονται τουλάχιστον το λάθος τους, αλλά πουλάνε και παραμύθια περί μη διαθεσημότητας, ενώ ένα link παραπέρα υπάρχει ακριβώς το ίδιο προοϊόν απλά σε διπλή τιμή...

Τέσπα, λογικό ότι είχε γίνει λάθος, αλλά με πείραξε το ότι μας περνάνε για χαζούς...

Δημοσ.

Κι εμένα είχε μείνει 3 μέρες στο order processing και σήμερα που τους μιλησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια στο stock. Τους είπα ότι ειναι απαράδεκτοι γιατί όταν έκανα την παραγγελία έγραφε ότι υπήρχε σε απόθεμα, φυσικά δεν αγχώθηκε καθόλου η "Σάρα" στο Live chat, οπότε ακύρωσα την παραγγελία. Κρίμα γιατί η τιμή ήταν καταπληκτική...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...