Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα κινητό, κατά προτίμηση Lenovo (τα εμπιστεύομαι περισσότερο), με τιμή περίπου 100 ευρώ, και με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά:

- Μεγάλη μπαταρία

- Dual Sim

- Οθόνη 4 έως 4.7 ίντσες (οτιδήποτε μεγαλύτερο μου φαίνεται δύσχρηστο, γιατί δε θα χωράει καλά-καλά στην τσέπη του παντελονιού μου). Η ανάλυση της οθόνης πάντως ΔΕΝ είναι σημαντική για εμένα, δεν με ενδιαφέρουν τα IPS, κτλ

- Τουλάχιστον 1GB RAM και 8GB ROM

- Quad-Core CPU

- Να έχει και μπροστινή κάμερα (η ανάλυση της μπροστινής, αλλά και της πίσω κάμερας ΔΕΝ με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το να έχει κάμερα μπρος-πίσω)

- Να έχει ραδιόφωνο και υποδοχή για microSD

Υπάρχουν αρκετά τέτοια μοντέλα στα 100 ευρώ, ακόμα και μόνο τα Lenovo που κοίταξα υπάρχουν αρκετά διαφορετικά κινητά που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά, και επειδή δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο, θα ήθελα τη γνώμη σας. Να σημειωθεί ότι με ενδιαφέρουν τα Lenovo, συν κάποιες άλλες "επώνυμες" μάρκες, όπως πχ τα Huawei, κτλ, αλλά δεν με ενδιαφέρουν μάρκες όπως η THL, ή άλλες μάρκες που δεν τις ξέρω και κατά συνέπεια δεν τις εμπιστεύομαι (ξέρω ότι θα τις ακούσω από κάποιον ότι κακώς δεν τις εμπιστεύομαι, αλλά, καλώς ή κακώς, προτιμώ μια εταιρία που την ξέρω από κάποια άγνωστη σε εμένα)

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα κινητό, κατά προτίμηση Lenovo (τα εμπιστεύομαι περισσότερο), με τιμή περίπου 100 ευρώ, και με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά:

- Μεγάλη μπαταρία

- Dual Sim

- Οθόνη 4 έως 4.7 ίντσες (οτιδήποτε μεγαλύτερο μου φαίνεται δύσχρηστο, γιατί δε θα χωράει καλά-καλά στην τσέπη του παντελονιού μου). Η ανάλυση της οθόνης πάντως ΔΕΝ είναι σημαντική για εμένα, δεν με ενδιαφέρουν τα IPS, κτλ

- Τουλάχιστον 1GB RAM και 8GB ROM

- Quad-Core CPU

- Να έχει και μπροστινή κάμερα (η ανάλυση της μπροστινής, αλλά και της πίσω κάμερας ΔΕΝ με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το να έχει κάμερα μπρος-πίσω)

- Να έχει ραδιόφωνο και υποδοχή για microSD

Υπάρχουν αρκετά τέτοια μοντέλα στα 100 ευρώ, ακόμα και μόνο τα Lenovo που κοίταξα υπάρχουν αρκετά διαφορετικά κινητά που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά, και επειδή δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο, θα ήθελα τη γνώμη σας. Να σημειωθεί ότι με ενδιαφέρουν τα Lenovo, συν κάποιες άλλες "επώνυμες" μάρκες, όπως πχ τα Huawei, κτλ, αλλά δεν με ενδιαφέρουν μάρκες όπως η THL, ή άλλες μάρκες που δεν τις ξέρω και κατά συνέπεια δεν τις εμπιστεύομαι (ξέρω ότι θα τις ακούσω από κάποιον ότι κακώς δεν τις εμπιστεύομαι, αλλά, καλώς ή κακώς, προτιμώ μια εταιρία που την ξέρω από κάποια άγνωστη σε εμένα)

Lenovo s650.αυτό ακριβώς που ζητάς και το έχω 8 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα
Δημοσ.

Lenovo s650.αυτό ακριβώς που ζητάς και το έχω 8 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα

Το είδα, καλό φαίνεται, αλλά υπάρχει και το lenovo s660 που απ' ότι κατάλαβα είναι σχεδόν το ίδιο, αλλά με -πολύ- μεγαλύτερη μπαταρία, και ελαφρώς αυξημένη τιμή, και νομίζω είναι καλύτερο για τη δική μου περίπτωση.

Είδα επίσης και το lenovo p780, που είναι λίγο ογκώδες για εμένα (5 ίντσες), αλλά έχει τεράστια μπαταρία, και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Υπάρχει και το lenovo Lemo K3 που έχει και 4G (σημαντικό για το μέλλον), αλλά έχει μικρή μπαταρία, και μεγάλη οθόνη, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη αυτονομία, άρα απορρίπτεται.

Για Lenovo δε ξερω , ριξε μια ματια στο ΖΤΕ - v5 red bull που παιζει στα ~110$ τα 1gb και στα 138$ τα 2gb. 

http://www.to2c.com/zte-v5-red-bull-basic-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma-version.html

Καλό φαίνεται, είναι λίγο μεγαλούτσικο βέβαια (5 ίντσες), και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη εταιρεία είναι η zte. Είχα ένα router από τη wind μάρκας zte και ήταν...άστα να πάνε. Πόσο αξιόπιστα είναι τα κινητά της; Μην μου πείτε για επιδόσεις, κτλ, θέλω να ξέρω πόσο αντέχουν στο χρόνο

Δημοσ.

Το είδα, καλό φαίνεται, αλλά υπάρχει και το lenovo s660 που απ' ότι κατάλαβα είναι σχεδόν το ίδιο, αλλά με -πολύ- μεγαλύτερη μπαταρία, και ελαφρώς αυξημένη τιμή, και νομίζω είναι καλύτερο για τη δική μου περίπτωση.

Είδα επίσης και το lenovo p780, που είναι λίγο ογκώδες για εμένα (5 ίντσες), αλλά έχει τεράστια μπαταρία, και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Υπάρχει και το lenovo Lemo K3 που έχει και 4G (σημαντικό για το μέλλον), αλλά έχει μικρή μπαταρία, και μεγάλη οθόνη, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη αυτονομία, άρα απορρίπτεται.

Καλό φαίνεται, είναι λίγο μεγαλούτσικο βέβαια (5 ίντσες), και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη εταιρεία είναι η zte. Είχα ένα router από τη wind μάρκας zte και ήταν...άστα να πάνε. Πόσο αξιόπιστα είναι τα κινητά της; Μην μου πείτε για επιδόσεις, κτλ, θέλω να ξέρω πόσο αντέχουν στο χρόνο

Σε 4.7 υπάρχει και το Link.png Site: THL 4000 στα 85 δολάρια με το κωδικό GBSTHL4000

Δημοσ.

Το μονο, αλλά σημαντικό θέμα που έβγαλε το λενόβο s650 φίλου, είναι ότι στο εξάμηνο δεν τον ακούμε πιά καθαρα εκτός και αν χρησιμοποιεί hands free. Το ψάξαμε λύση δεν βρήκαμε αλλά βρήκαμε ότι το έχουν κι άλλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

ψάχνω για αγορά ένα κινητό δίκαρτο.Απαραιτήτως καλή φωτογραφική και μπαταρία,όσο το δυνατόν πιο καλή οθόνη.Διαβάζοντας εδώ στο forum κατέληξα στα:THL 5000,LENOVO K910 VIBE Z,ZOPO ZP998,UMI-ZERO,DOOGEE TURBO 2 DG900 και ZTE V5 RED BULL.Ποιο από όλα προτείνετε ή μήπως κάποιο άλλο?Το μπάτζετ μου πάει μέχρι 200€.

Επεξ/σία από Panmits13
Δημοσ.

ψάχνω για αγορά ένα κινητό δίκαρτο.

Για κάποιο λόγο διάβασα δικάταρτο :-D  και μου ήρθε στο μυαλό εικόνα κινητού με κατάρτι και η απορία που θα χωρέσει το 2ο;  :wacko:

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα ένα chuwi v17hd tablet από tinydeal. Μόλις το έβαλα για φόρτιση και εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπέστατο boom. Μαζί έφυγε για άλλες πολιτείες το πολύπριζο και έπεσε η ασφάλεια. Ευτυχώς μέχρι εκεί. Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι φιλαράκια μου...

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα ένα chuwi v17hd tablet από tinydeal. Μόλις το έβαλα για φόρτιση και εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπέστατο boom. Μαζί έφυγε για άλλες πολιτείες το πολύπριζο και έπεσε η ασφάλεια. Ευτυχώς μέχρι εκεί. Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι φιλαράκια μου...

Μάλιστα, περιμένω ένα Chuwi VX8 3G για τη μάνα μου δώρο, με έβαλες σε ανησυχίες.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.ενδιαφερομαι για κινητό και χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια.

-Να έχει καλή μπαταρία

-Οθόνη πάνω από 5 ίντσες

-κατα προτίμηση 2gβ ram να ειναι γρήγορο δηλαδή

-να πέρνει extra Καρτα για αποθηκευτικό χώρο

-και γενικά ένα Καλούτσικο κινητό με τιμή εώς 150-200€

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδιά τσίμπισα σήμερα το P3000s από το GearBest  στα 171,99$ με αυτό το κουπονάκι P3000SCR !! 

Για να δούμε πότε θα έρθει το δωράκι για να Χριστούγεννα :D :D

ποια χριστουγεννα???του 2014???

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...