paparovic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Άρα το Meizu και το Xiaomi αντίστοιχα? Πάντως δεν είδα αρνητικά σχόλια για το z7 στο myphone. Ίσα,ίσα που είναι ένας dev που το έχει κάνει να πετάει.. Αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μόλις σταματήσει αυτός να ασχολείται?Το Xiaomi έχει πολυ μεγαλύτερο community και έχει και μεγαλύτερη μπαταρία....Οπότε νομίζω οτί κατέληξα... Θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα ακόμα να πάρεις το mx4, αξίζει τον κόπο.
kaliakman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα ακόμα να πάρεις το mx4, αξίζει τον κόπο. Δυστυχώς αυτό το budget δεν μπορεί να αλλάξει.. Πάντως πιστεύω οτί είναι ευκαιρία το 32 στα 190€ 1
kallair Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Άρα το Meizu και το Xiaomi αντίστοιχα? Πάντως δεν είδα αρνητικά σχόλια για το z7 στο myphone. Ίσα,ίσα που είναι ένας dev που το έχει κάνει να πετάει.. Αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μόλις σταματήσει αυτός να ασχολείται?Το Xiaomi έχει πολυ μεγαλύτερο community και έχει και μεγαλύτερη μπαταρία....Οπότε νομίζω οτί κατέληξα... To z7 ανακοινωσε η zte ότι θα παρει L εντός των επόμενων μηνών. και πέρα από τον έλληνα dev, υπαρχει αλλοι τοσοι που ασχολουνται σε ξενα site. και δεν νομιζω ένα κινητό με τοσο δυνατή ΕΠΙΣΗΜΗ υποστηριξη να έχει θέμα στην υποστηριξη του γενικά..
kaliakman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 To z7 ανακοινωσε η zte ότι θα παρει L εντός των επόμενων μηνών. και πέρα από τον έλληνα dev, υπαρχει αλλοι τοσοι που ασχολουνται σε ξενα site. και δεν νομιζω ένα κινητό με τοσο δυνατή ΕΠΙΣΗΜΗ υποστηριξη να έχει θέμα στην υποστηριξη του γενικά.. Άρα εσυ τι μου προτείνεις..? Το μόνο αρνητικό τώρα είναι η μπαταρία.. Θέλω να μου αντέχει με πολύ χρήση από το πρωί που θα φύγω μέχρι το βραδύ και δεν με νοιάζει αν θα το βάζω κάθε μέρα να φορτίζει όταν πέφτω για ύπνο...
kallair Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ειμαι σχεδον σιγουρος πως ναι. εδω την βγαζουν την μερα αλλα πολυ χειροτερα κινητά με μπαταρια ουτε 1900mah, δεν θα την βγαζει αυτο; τα nubia os γενικα απ ότι βλέπω, και από το δικό μου (zte v5 red bull), εχει παρα πολυ καλή διαχειριση μπαταριας. ρώτα και στο γειτονικό φορουμ, κατα πόσο θα σε καλυψει η μπαταρια του στις αναγκες σου. στο τωρινό σου κινητό, ποσες ώρες οθόνη και κλήσεων έχεις; παιχνιδια παιζεις;
mic2mic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως ξέρετε τί είναι αυτό το κόλπο με το appointment πριν την αγορά; Σιγά μην περάσουμε και από συνέντευξη για να πάρουμε ένα κινητό.
kaliakman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ειμαι σχεδον σιγουρος πως ναι. εδω την βγαζουν την μερα αλλα πολυ χειροτερα κινητά με μπαταρια ουτε 1900mah, δεν θα την βγαζει αυτο; τα nubia os γενικα απ ότι βλέπω, και από το δικό μου (zte v5 red bull), εχει παρα πολυ καλή διαχειριση μπαταριας. ρώτα και στο γειτονικό φορουμ, κατα πόσο θα σε καλυψει η μπαταρια του στις αναγκες σου. στο τωρινό σου κινητό, ποσες ώρες οθόνη και κλήσεων έχεις; παιχνιδια παιζεις; Άσε το τωρινό μου...Neo V και το μεσημέρι είμαι με το φορτιστή στο χέρι...Από παιχνίδια ότι μπορεί να σηκώσει το κακόμοιρο...
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια στα 50€ περιπου με 1gb RAM και dual SIM (4,5inch +) υπαρχει κατι καλο?
vaggos88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια στα 50€ περιπου με 1gb RAM και dual SIM (4,5inch +) υπαρχει κατι καλο? Με λιγα ευρω ακομα στα 61.98 (με χρηση του κουπονιου S168KC) και δωρεαν μεταφορικα περνεις το πολυ καλο και δοκιμασμενο vfm cubot s168 δε γνωριζω καποιο για τα 50ε αλλα αν μπορεις να διαθεσεις τα λιγα παραπανο αξιζει. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_88930.html
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Με λιγα ευρω ακομα στα 61.98 (με χρηση του κουπονιου S168KC) και δωρεαν μεταφορικα περνεις το πολυ καλο και δοκιμασμενο vfm cubot s168 δε γνωριζω καποιο για τα 50ε αλλα αν μπορεις να διαθεσεις τα λιγα παραπανο αξιζει. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_88930.html Για να μην εχω τελωνείο αφου ειναι και δοκιμασμενο.. 1)Auto(Free) 2)SingPost ( €0.30) 3)Netherlands Post ( €0.77) ?
vaggos88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 auto (free) τελωνειο δεν εχει. το στελνει με αξια 28$ πληρωσε σε $ για να κανει η τραπεζα την μετατροπη και οχι το paypal απλα μη το περιμένεις μεσα στις γιορτες. ειναι απίθανο να ερθει τοσο γρήγορα δεδομένου του ογκου στα china post αλλα ακομα και στα δικα μας λογο εορτών
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 auto (free) τελωνειο δεν εχει. το στελνει με αξια 28$ πληρωσε σε $ για να κανει η τραπεζα την μετατροπη και οχι το paypal απλα μη το περιμένεις μεσα στις γιορτες. ειναι απίθανο να ερθει τοσο γρήγορα δεδομένου του ογκου στα china post αλλα ακομα και στα δικα μας λογο εορτών Σε € βγενει 61.98 σε $ 65.50 free e? χμμ οκ αν και μου ειπαν σε nl post καλυτερα αλλα οκ
magdalhnh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην εχω τελωνείο αφου ειναι και δοκιμασμενο.. 1)Auto(Free) 2)SingPost ( €0.30) 3)Netherlands Post ( €0.77) ? Διάλεξε όποιο ταχυδρομείο σου αρέσει απο τα παραπάνω. Κανένα δεν θα περάσει τελωνείο. Αυτά που περνάνε τελωνείο είναι με courier και με μεγάλες πιθανότητες πλεον και με EMS. Εχω αγοράσει διάφορα απο gearbest και παρατήρησα ότι ενώ το νόμισμα το είχα σε ευρώ , όταν με πήγε στο paypal γύρισε αυτόματα σε δολλάρια και πλήρωσα φυσικά με την ισοτιμία της ημέρας και όχι με την τιμή του gearbest που ήταν πιο συμφέρουσα. Για να μην κάνει όμως την μετατροπή το Paypal και χρεώσει παραπάνω, πρέπει πριν την πληρωμή να γίνουν Site: ρυθμίσεις μέσα στο Paypal ώστε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα.
newtech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Διάλεξε όποιο ταχυδρομείο σου αρέσει απο τα παραπάνω. Κανένα δεν θα περάσει τελωνείο. Αυτά που περνάνε τελωνείο είναι με courier και με μεγάλες πιθανότητες πλεον και με EMS. Εχω αγοράσει διάφορα απο gearbest και παρατήρησα ότι ενώ το νόμισμα το είχα σε ευρώ , όταν με πήγε στο paypal γύρισε αυτόματα σε δολλάρια και πλήρωσα φυσικά με την ισοτιμία της ημέρας και όχι με την τιμή του gearbest που ήταν πιο συμφέρουσα. Για να μην κάνει όμως την μετατροπή το Paypal και χρεώσει παραπάνω, πρέπει πριν την πληρωμή να γίνουν Site: ρυθμίσεις μέσα στο Paypal ώστε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ναι το paypal το εχω ρυθμισμενο αρα βγαίνει 65€ (τόσο ειναι τωρα το δολλαριο). ειναι αρκετα πανω απο αυτο που θελω ξερω οτι ειναι αξιοπιστο το κινητό αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα (για δωρο το θελω)
magdalhnh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το paypal το εχω ρυθμισμενο αρα βγαίνει 65€ (τόσο ειναι τωρα το δολλαριο). Απο τα 3 ποιο ειναι πιο fast? To πρώτο είναι σίγουρα το πιο αργό. Μια φορά πήρα με αυτό απο gearbest και παρελαβα σε δυο μήνες. SG και NL πάνω κάτω έχουν τους ίδιους χρόνους, απλά αυτή την περίοδο όλα έχουν καθυστερήσεις. Η πιο προσφατή αγορά μου με NL εφτασε θεσσαλονίκη σε 35 μέρες και το vickmall που τότε ψώνισα, μου έδωσε tracking την ίδια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις