BrocasHelm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Κανενα καλο tablet με win 8.1 + 2 gb ram + hdmi + αξιοπρεπη σχετικά πίσω κάμερα στα κινεζικα site εχουμε; Εχω δει το http://www.merimobiles.com/onda-v975w-9-7-inch-2k-display-trail-t-z3735d-32gb_p/meri10427.htmστο Merimobiles ,το οποιο υποτιθεται δινει και διετη εγγυηση αν το αγορασει κανεις τωρα στα BF... Δες για Teclast Air 3G, ή αν δεν σε νοιάζει το 3G/GPS μπορείς να δεις το Air II. Υπάρχει και έκδοση με windows, αλλά υπάρχουν και οδηγοί για να βάλεις μόνος σου. Ένα bug έχει πως η κάμερα είναι ανάποδα(στις εκδόσεις πού από android γυρνάνε windows) αλλά μάλλον θα διορθωθεί με αναβάθμιση του bios. Τέλος μάλλον θα βγει λύση να υποστηρίζει καθαρό dual boot android/windows, αν και τελευταία φορά ήθελε κάτι μικροαλλαγές κάθε φορά. Για το Xiaomi Note 4G που λέτε σε minideal/to2c πχ έχει $165.
mikegad Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 LANDVO L550 5.0" IPS MT6592M Octa-Core 1.4Ghz Android 4.4 Phone 8GB ROM 1GB RAM 8.0MP+2.0MP - White 43E!! http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-5-inch-phones-om49395.html έχει και άλλα 11$ shipping
vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 LANDVO L550 5.0" IPS MT6592M Octa-Core 1.4Ghz Android 4.4 Phone 8GB ROM 1GB RAM 8.0MP+2.0MP - White 43E!! http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-5-inch-phones-om49395.html πειτε μου βρε παλικαρια αξιζει να το παραγγείλο. αυτη τι στιγμη εχω galaxy s2 απο τη μερα που βγηκε. τα εχει φτησει κολλαει η μπαταρια αδιαζει σε 2-3 ωρες χρησης (καινουρια) και γενικα θελω μια ανανεωση. χρημα πολυ δε παιζει και ελεγα για αυτα τα λιγα αν αξιζει το μαγαζι αν παιζει τελωνειο κλπ. επισης 1800 μπαταρια δεν ειναι λίγο? ευχαριστω εκ των προτέρων. αν υπαρχει και κατι απο banggood θα με χαροποιουσε μιας που εχω και καποια κουπονακια. ταβανι τιμη 70-80ε
coyote2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 η τιμή αυτή έπαιξε και χτες στο reportspam. Απλά τωρα μιλάε για dhl. Δε θα πάει τελεωνέιο? Βάλε το στανταρντ που έιναι 8,5 ευρω
talos_2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 πειτε μου βρε παλικαρια αξιζει να το παραγγείλο. αυτη τι στιγμη εχω galaxy s2 απο τη μερα που βγηκε. τα εχει φτησει κολλαει η μπαταρια αδιαζει σε 2-3 ωρες χρησης (καινουρια) και γενικα θελω μια ανανεωση. χρημα πολυ δε παιζει και ελεγα για αυτα τα λιγα αν αξιζει το μαγαζι αν παιζει τελωνειο κλπ. επισης 1800 μπαταρια δεν ειναι λίγο? ευχαριστω εκ των προτέρων. αν υπαρχει και κατι απο banggood θα με χαροποιουσε μιας που εχω και καποια κουπονακια. ταβανι τιμη 70-80ε Φύλαξε τα κουπονάκια και δες τα Cubotάκια. Συγκεκριμένα το S168, που υπάρχει κουπονάκι από το GearBest και ξεπουλάει. Θα βρεις πολλές αναφορές στο insomnia αλλά και στο myPhone. Πάρε πριν τελειώσουν, είναι βαρβάτο value for mon€y!
aristarhos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 αφού γράφει " For Brazil / Greece / Ukraine / Maldives / Cyprus / Fiji / Belarus / Mongolia Buyers Your shipment may arrive by EMS but unfortunately we aren't able to offer an option during checkout." κατά την άποψη μου ,δεν αξίζει το ρίσκο (τουλάχιστον για αυτή την διαφορά τιμής) To EMS σταματάει σίγουρα Τελωνείο; Από πότε; Γιατί πέρυσι δεν σταματούσε. Πάντως τον τελευταίο καιρό τα δέματα στο κινεζικό τελωνείο περνάνε όλα από έλεγχο πριν φύγουν για εξωτερικό και η καθυστερηση ειναι αρκετά μεγάλη.
vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Φύλαξε τα κουπονάκια και δες τα Cubotάκια. Συγκεκριμένα το S168, που υπάρχει κουπονάκι από το GearBest και ξεπουλάει. Θα βρεις πολλές αναφορές στο insomnia αλλά και στο myPhone. Πάρε πριν τελειώσουν, είναι βαρβάτο value for mon€y! σ'ευχαριστω φιλε. το ειχα ξαναδεί αυτο και ψηνομουν. τωρα που μου ειπες οτι υπάρχει και κουπόνι ψήθηκα για τα καλα. αλλα το κουπόνι ποιο είναι? γιατι αντε να το βρω εδω με τοσα ποστ. αν μπορει κάποιος να βοηθήσει η να μου το στειλει pm θα ημουν ευγνώμον
maddoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το DHL περνάει 100% τελωνείο. Το EMS παίζει, συνήθως όχι. 1
coyote2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 σ'ευχαριστω φιλε. το ειχα ξαναδεί αυτο και ψηνομουν. τωρα που μου ειπες οτι υπάρχει και κουπόνι ψήθηκα για τα καλα. αλλα το κουπόνι ποιο είναι? γιατι αντε να το βρω εδω με τοσα ποστ. αν μπορει κάποιος να βοηθήσει η να μου το στειλει pm θα ημουν ευγνώμον BlackFri8 νομίζω
vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 με το κουπόνι βγαίνει ποιο ακριβα. θεωρο οτι κανει εκπτωση απο την αρχική τιμη και οχι έκπτωση στην έκπτωση. εν το μεταξυ ειδα εχει και το cubot s208 με 15ε πιο ακριβά στα 82,63 με δωρεαν μεταφορικά. εχουν αισθητες διαφορές αξιζει? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_24592.html
magdalhnh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τρία δέματα γνωστών μου, που παρήγγειλαν με EMS εδώ και μερικές μέρες είναι στο τελωνείο της Θεσσαλονίκης, που σημαινει ότι θα εκτελωνιστούν. Η EMS τους τελευταίους μήνες είναι πάνω απο 50% να πιαστεί στο τελωνείο. Δεν αξίζει το ρίσκο, γιατί πληρώνεις την EMS για να παραλάβεις πιο σύντομα και τελικά αν σταματήσει στο τελωνείο, καθυστερεί περισσότερο και απο τις απλές αποστολές. 1
xristakits Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 με το κουπόνι βγαίνει ποιο ακριβα. θεωρο οτι κανει εκπτωση απο την αρχική τιμη και οχι έκπτωση στην έκπτωση. εν το μεταξυ ειδα εχει και το cubot s208 με 15ε πιο ακριβά στα 82,63 με δωρεαν μεταφορικά. εχουν αισθητες διαφορές αξιζει? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_24592.html Cubot S168 με το κουπόνι S168KC δώρο θήκη και screen protector στο gearbest στα $79.98
Hulk7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 βάσει εμπειρίας σας, αν αφήσεις ένα κινητό αξίας 70 ευρώ(δωρεάν μεταφορικά, αποστολή με από ταχυδρομείο) από κίνα να περάσει τελωνείο , πόσο θα σου βγει να πληρώσεις για εκτελωνισμό, δασμούς κλπ;
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και μετά μου λέτε γιατί τα δέματα μας κάνουν 3-4 βδομάδες να έρθουν http://www.tilestwra.gr/bikame-mesa-stin-kineziki-tachidromiki-ipiresia/ 1
mikegad Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 βάσει εμπειρίας σας, αν αφήσεις ένα κινητό αξίας 70 ευρώ(δωρεάν μεταφορικά, αποστολή με από ταχυδρομείο) από κίνα να περάσει τελωνείο , πόσο θα σου βγει να πληρώσεις για εκτελωνισμό, δασμούς κλπ; δεν είναι κάτι στάνταρ μπορεί το κινητό να κάνει 70ευρώ (και να γράφει στο κουτί 20ευρώ) αλλά ο τελώνης να το κοστολογήσει 300ευρώ και να μπουν οι φόροι στο 300άρι. ότι κάτσει δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις