Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει κουλ. Αν δεν σου κανει το δινεις σε καποιον δικο σου με λιγοτερες απαιτησεις. 40 ευρω για 8πυρηνο και το σκεφτομαστε.... lol

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πως να χτυπήσω κάτι από efox; το βάζω εκ των προτέρων στο καλάθι και περιμένω για να κάνω checkout, περιμένω να πάει η ώρα και το βάζω τότε στο καλάθι; πρέπει να το βάλω απο τη σελίδα του black friday ή και από την κανονική; πρεπει να μου δειξει τη μειωμενη τιμή στη σελιδα του προϊοντος, στο καλάθι ή στο paypal;

Δημοσ.

εγω πήρα ενα l550 αλλά μου βγαλε πως υπήρξε προβλημα με την πληρωμή. αν το προχωρήσουνε καλώς. αν με χρεωσουν και δεν το προχωρήσουν θα χουμε ιστορίες με το paypal.. αν και έχω ψων'ισει απ'ο αυτούς και δεν υπήρχε κανένα προβλημα.

επίσης στο paypal μου την βγαζει σαν denied.. και επεξηγηση του paypal sto denied:

The recipient chose not to accept this payment

Εγώ δε ξανασχολούμαι πάντως..

Δημοσ.

το φοβάμαι λίγο... μήπως τρώι την μπαταρία για πλάκα... κινητό πλέον με 1 GB είναι κάπως λίγο

Θα το πάρεις?

Α όχι ψάχνομαι για τον αδερφό μου κάτι τώρα....To DG310 δείχνει καλούτσικο

Δημοσ.

αυτό το έχω πάρει πριν ένα μήνα και μου άρεσε για έναν φίλο. Μεγαλουτσικο με συμπαθητική οθόνη.

Δεν υπάρχει όμως σε προσφορά. Το πηρα σήμερα απο το reportspam και περιμένω να μου πουν πως θα το πληρώσω γιατί έσκασε το site τους

Σκέφτομαι να το κρατήσω....

Δημοσ.

εγω πήρα ενα l550 αλλά μου βγαλε πως υπήρξε προβλημα με την πληρωμή. αν το προχωρήσουνε καλώς. αν με χρεωσουν και δεν το προχωρήσουν θα χουμε ιστορίες με το paypal.. αν και έχω ψων'ισει απ'ο αυτούς και δεν υπήρχε κανένα προβλημα.

Και δε εμενα μια απο τα ιδια , και δεν το βγαζει στα orders.Πρεπει να εκανα και μλκια και να το πληρωσα 2 φορες. Θα δειξει......

Δημοσ.

Και πως καταλαβαίνουμε πότε ξεκινάνε ? 

Ευχαριστώ

Γιατι αν καταλαβαίναμε το πότε, νομίζεις θα προλάβαινες ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...