coyote2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εβαλα μία παραγγελία στο reportspam αλλά δε βλέπω να έρχεται χρεωση από το paypal.... Στις παραγγελίες φάινεται κανονικά όμως
Hulk7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 με τόσο lag που είχε το site , τσάμπα περιμέναμε
coyote2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μα εγω το πήρα... δε με άφησε να το πληρώσω. Είναι confirmed!
kamui Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έκανα και τους 2 γονείς μου ευτυχισμένους. Ένα Bluboo X3 και 1 iOcean X1 (Σε κοκκινάκι) σύνολο 80€, τίποτα. Πήραν αριθμό παραγγελίας κανονικά. Το αστείο είναι πως με το πάσο μου πήρα πρώτα το X1 Και μπήκα κούτσα κούτσα και έβαλα κ το bluboo.
rizla7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 με το antelife προχωράμε άφοβα; διαβάζω αρκετά παράπονα... έστειλα μαιλ για price match σε gearbest και banggood που έχω ήδη κάνει παραγγελίες παλιότερα και περιμένω μήπως... μου απάντησε το gearbest για price match...και δίνει μόνο ένα κουπόνι -5$, οπότε τελική βγαίνει στα 74$... εντωμεταξύ μπαίνω τώρα στο antelife και τελείωσε το -50% για το το Μ8 .. έχει μείνει μόνο το 50% για το s82... πάντως όποιος θέλει το κουπόνι από geabest για το Μ8 μόνο είναι M8ASQCZZ έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από antelife μπας και προλάβουμε το s82 ή να κοιτάξω αλλού;
leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πώς πήρατε από 2;. Each customer can only order one half-price phone,
kamui Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Eγω προλαβα ενα landvo L550 και ενα efox e5 Και 'συ 2 πρόλαβες ρε σκύλε. Μπράβο ωραία Πώς πήρατε από 2;. Each customer can only order one half-price phone, Στο καλάθι ναι μόνο 1. Εγώ πήρα πρώτα το 1. Περίμενα και πόσταρα εδώ πως πάνε τα πράματα και λέω δε μαμεί και χτύπησα ύστερα 2ο . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από kamui
Billkaza Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγω που εχω βαλει στο cart ενα inew v3 αλλα με κανονικη τιμη μεσω της σελιδας του blackfriday ομως φανταζομαι δεν προλαβα την εκπτωση ή πρεπει να κανω και κατι ακομα?
coyote2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν μου πουνε να στείλω τα λεφτα μέσω paypal sto email τους (δηλαδή στο λογαριασμό paypal) είμαι καλυμένος? έτσι δεν είναι? Γιατί ουσιαστικά αυτό κάνουμε με το paypal. Στέλνουμε λεφτά σε εμαιλ ξέρει κανένας το εμαιλ του reportspam απλά για να καταλάβω αν με κοροιδέψουν (το εμαιλ που χρησιμοποιεί στο paypal)
dim_k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και 'συ 2 πρόλαβες ρε σκύλε. Μπράβο ωραίαΑπο τις 10 ειχα ρε ανανεωση συνεχεια το inew v3 plus αλλα ενω το περασε κανονικα καλαθι κολλησε στην πληρωμη. Επειτα πηρα το landvo που θυμομουν πως ειχε μεγαλο στοκ (85 κομματια) και επειτα το efox που ειχε επισης μεγαλο (50 κομματια). Ο περιορισμος ηταν για το ιδιο κινητο απο οτι καταλαβα. Τους ψιλοεκραξα στο fb για την αργοπορια αλλα ολα καλα. Μου ηρθαν αποδειξεις απο paypal κανονικα
coyote2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κι εγω εκεί την πάτησα. κόλλησε το site Μάλλον θα το κάνω μέχρι αυριο αν μου απαντήσουν στο facebook πάντως δεν απαντούν. Μιλάμε για το ίδιο σιτε έτσι? (reportspam)
dim_k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κι εγω εκεί την πάτησα. κόλλησε το site Μάλλον θα το κάνω μέχρι αυριο αν μου απαντήσουν στο facebook πάντως δεν απαντούν. Μιλάμε για το ίδιο σιτε έτσι? (reportspam) Το reportspam ναι.Το inew το παρατησα γιατι οταν ξεκολλησε ειχαν τελειωσει τα κομματια. Ενω ειχε στοκ 40 και το προλαβα κατευθειαν οταν ανοιξε να το βαλω καλαθι, οταν ξεκολλησε μου αλλαξε την τιμη μεσα στο καλαθι στην αρχικη (169,99) Αφου δεν προλαβα αυτο χτυπησα τα αλλα 2... Στο fb τους εκραξα γιατι ενω μου ειπαν οτι ανοιγουν στις 11 τελικα ανοιξε στις 11:20+
Silenzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 παιδια όποιο κινητο και να επιλέξω έχει την κανονική τιμή και όχι αυτη της προσφορας, αλλάζει μετά ή τέλειωσαν τα κομμάτια ?
coyote2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το εχω αγορασμένο με κάρτα μνήμης 54 δολλάρια (doogee 310)). δε μπορούν να μου αλλάξουν την τιμή. Τα λεφτά πρέπει να στείλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις