Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

asus acer και lenovo ειναι καταξιωμενοι κατασκευαστες με χρονια στην πλατη στην αγορα κ αλλο επιπεδο υποστηριξης

εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων ξερεις οτι οταν αγοραζεις συσκευη απο αυτους θα δουλευει οπως υποσχονται κ αν εχει καποιο θεμα θα εχεις εγγυηση της προκοπης (αναλογα και τον μεταπωλητη βεβαια)

γενικοτερα δλδ βρισκονται στο ιδιο επιπεδο με ολα τα μεγαλα brands του χωρου

ειναι αδικια να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους κινεζους που ναι μεν προσπαθουν αλλα εχουν δρομο ακομα 

οι κινεζιες ειναι ρισκο,ειτε θα σου βγουν καλα ειτε θα κλαις τα λεφτα σου κ η ποιοτητα τοσο σε software οσο k hardware ειναι καμποσα κλικ κατω,αναμενομενο βεβαια με τετοιες τιμες αλλα ετσι ειναι

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

asus acer και lenovo ειναι καταξιωμενοι κατασκευαστες με χρονια στην πλατη στην αγορα κ αλλο επιπεδο υποστηριξης

εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων ξερεις οτι οταν αγοραζεις συσκευη απο αυτους θα δουλευει οπως υποσχονται κ αν εχει καποιο θεμα θα εχεις εγγυηση της προκοπης (αναλογα και τον μεταπωλητη βεβαια)

ειναι αδικια να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους κινεζους που ναι μεν προσπαθουν αλλα εχουν δρομο ακομα 

οι κινεζιες ειναι ρισκο,ειτε θα σου βγουν καλα ειτε θα κλαις τα λεφτα σου κ η ποιοτητα τοσο σε software οσο k hardware ειναι καμποσα κλικ κατω,αναμενομενο βεβαια με τετοιες τιμες αλλα ετσι ειναι

Ίδιο τσουβάλι? Γι αυτό και αν δεις τους έχω στους μεγάλους κατασκευαστές στη λίστα. (Τσάμπα την πόσταρα μου φαίνεται) Την asus και μερικές ακόμη (One plus one) απλά έγραψα πως εμφανίστηκαν δυναμικά και δεν τις κατέταξα κάπου απλά επειδή βαριόμουνα :-D  Δεν τους μειώνω. Αλλά για κάνε μία βόλτα να δεις τα "καλά λόγια" για το Lenovo A8 (A806). Αρκετά προβλήματα για ένα τέτοιο brand ακόμη και ας είναι η φτηνή σειρά της. 2ος λόγος που βάζω μέσα επώνυμα band γιατί από εκεί θα πάρεις το ίδιο μοντέλο που πουλάνε εδώ αλλά -50%.

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

εχω asus padfone 1 και η ποιοτητα γενικοτερα ειναι απιστευτη,οτι ισχυει δλδ με σχεδον ολα της τα προιοντα,ξεφευγει απο samsung κλπους κ κοιτα στα ματια Nokia

edit σιγα μην θιχτηκα αλλα μην λεμε κ οτι μας κατεβει

Δημοσ.

εχω asus padfone 1 και η ποιοτητα γενικοτερα ειναι απιστευτη,οτι ισχυει δλδ με σχεδον ολα της τα προιοντα,ξεφευγει απο samsung κλπους κ κοιτα στα ματια Nokia

edit σιγα μην θιχτηκα αλλα μην λεμε κ οτι μας κατεβει

Πάρε και Meizu και Οppo και Vivo ακόμη και IUNI(Πολύ πιο άγνωστη) στα χέρια σου. Θα κοιμάσαι αγκαλιά μαζί τους μετά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάς τόσο "ρατσιστικά" μία "Κινέζικη" εταιρεία. Μα είναι κινέζικη! Άλλο θέμα αν είναι ποιοτικά καλή ή όχι. Η συζήτηση εδώ μέσα γίνεται για όλα τα προϊόντα κινητής που πωλούνται στους Κινέζους μεταπωλητές.

Δημοσ.

μιλας σοβαρα? κινεζικα κινητα κοιταω κ οπως ειπα ασιατικης εταιρειας κινητο-ταμπλετ εχω

λιγο να τα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα,το που βρισκεται γεωγραφικα μια εταιρεια πολυ λιγη σημασια εχει,οι παντες στην κινα τα φτιαχνουν για λογους κοστους

το ζητημα ειναι με τι προδιαγραφες ποιοτητας και κατασκευης,με ποσο τεστινγκ πριν τα βγαλουν στην αγορα κ με τι after sales υποστηριξη

κινεζιες λοιπον ειναι αγνωστες η σχετικα αγνωστες εταιρειες στο ευρυ κοινο που προσπαθουν να εδραιωθουν στην αγορα παρεχοντας κατω του ανταγωνισμου τιμες με αντιστοιχες βεβαια προδιαγραφες ποιοτητας κ after sales

δεν ειναι κακο να ξερεις τι αγοραζεις,αν θες το κεφαλι σου ησυχο σχετικα αγοραζεις επωνυμο κ εχεις μια α διασφαλιση

η κινεζια μπορει να σου βγει φτηνια κ μια χαρα μπορει να σου βγει μαπα κ να κλαις τα λεφτα σου

αυτη ειναι η αληθεια

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρότατα μιλάω. Αν για σένα οι μεγάλοι δεν είναι Κινέζοι τότε κοίτα τη λίστα στους μεσαίους και μικρούς κατασκευαστές. Οι μεγάλοι είναι εκτός αφού ψάχνεις για κινέζικο (όπως το εννοείς εσύ βέβαια) 

Problem solved

Δημοσ.

νομιζω καταλαβες τι λεω,το θρεντ λεγεται κινεζιες κλπ κ ο ορος σημαινει ακριβως οτι σου εγραψα

ψαχνω τηλεφωνο με καποιες μινιμουμ προδιαγραφες χαρακτηριστικων μεσα στο budget που θεωρω εγω σωστο για αυτες κ εχω επιγνωση των ρισκων

θα παρει το elephone p3000s γνωστη μου στα 133 ,θα το δω κ αν ειναι οκ με τα μετρα μου (αποδεκτο δλδ χωρις υπερβολες) θα το χτυπησω κ εγω αλυπητα 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ αξιόπιστο για το καλύτερο Windows tablet που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Κίνα;

Δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι το "καλυτερο" αλλα φιλος που εχει το asus με 11' οθονη ειναι διαολος πραγματικος, δεν διαφερει σε τιποτα απο χρηση λαπτοπ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω κινητό budget με 2gb ram και είμαι ανάμεσα σε cubot s308 και inew v7 και καταλήγω στο δεύτερο και θα ήθελα τη γνώμη σας ή προτάσεις...

Ακόμη θέλω να κάνω δώρο smartwatch από Κίνα (βρίσκω κάποια στα 50-60$) όπως αυτό

http://www.gearbest.com/watches-c_11292/

Θα ήθελα τη γνώμη σας και να μου πείτε αν χρειάζονται γενικά οπωσδήποτε sim για να λειτουργήσουν! Και γενικά τη χρήση τους χωρίς sim και με sim...ευχαριστώ  B)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω κινητό budget με 2gb ram και είμαι ανάμεσα σε cubot s308 και inew v7 και καταλήγω στο δεύτερο και θα ήθελα τη γνώμη σας ή προτάσεις...

Ακόμη θέλω να κάνω δώρο smartwatch από Κίνα (βρίσκω κάποια στα 50-60$) όπως αυτό

http://www.gearbest.com/watches-c_11292/

Θα ήθελα τη γνώμη σας και να μου πείτε αν χρειάζονται γενικά οπωσδήποτε sim για να λειτουργήσουν! Και γενικά τη χρήση τους χωρίς sim και με sim...ευχαριστώ  B)

Και δε τσιμπάς Coolpad F1 να είσαι σίγουρος? Είναι 8core. Τώρα δεν ξέρω αν είσαι της άποψης 4core υπεραρκετή ισχύς και καλή μπαταρία. Tότε δες το Huawei Honor 3C την 2GB έκδοση. Δεν είδα το budget σου στα 2 που προτείνεις οπότε σου έδωσα 2 επιλογές χωρίς όριο χρημάτων.

Smartwatch παίζει σε πολλά καταστήματα αυτό http://www.gizchina.com/2014/11/22/u-watch-u8-pro-wants-place-wrist-less-40/ αλλά μη με ρωτήσεις για ποιότητα και μπαταρία δεν έχω ιδέα. Κάπου είδα να το έχουν και σε καλή τιμή με κουπόνι...

Ωπ να εδώ το είδα στα 26-28 ευρά http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_28983.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.1110&email=b2t8a2FtdWl4dHZAZ21haWwuY29tfDE1NDI=

• Like 1
Δημοσ.

Για κοπέλα,περίπου στο μέγεθος και price range-δυνατότητες του Jiayu g2f (περίπου 12-12.5 εκατοστά δλδ ύψος), υπάρχει άλλη εναλλακτική ή είναι μονόδρομος/???

Έχουμε τίποτα ή ψωνίζω ? :D

Δημοσ.

Έχουμε τίποτα ή ψωνίζω ? :D

Ε στις 4 ίντσες δεν έχεις και πολλές επιλογές. Δες μήπως της αρέσει περισσότερο κάνα Leagoo Lead 4 ή Landvo L100. Επειδή είναι φθηνά (και αν σε παίρνει η τσέπη σου) μπορείς να τα δοκιμάσεις

Ωπ είπες G2F έρχεται η διόρθωση....

Για μένα κάνε το καλό και πάνε στις 4.5" αυτόματα εκεί έχει πολύ πράμα για κοπελίτσα με χρωματάκια όπως Doogee DG800, iOcean X1, Leagoo Lead 3 (κρίμα έχει μόνο 512MB ram, to 3s δεν βγαίνει σε χρώματα),Zopo ZP590. Αλλά και πιο γερές κατασκευές όπως Jiayu G3 (C/S) ή Motorolla Moto G.

Αν είναι να χρησιμοποιηθεί για surfing και apps (το FB app τρέφεται με RAM και data για να μεγαλώσει) δες 1GB ram σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα το εκ παραδρομής.

Lenovo Group Ltd. ...

Θα σε φτιαξω kamui :-)

Κολλησες στην wikipedia!

Οπως ηδη εγραψα, μιλαμε για πολυεθνικες εταιριες που λιγη σημασια εχει πλεον που εχουν την εδρα τους. Για την ακριβεια δεν εχει καμια σημασια που εδρευουν, καθως η εδρα καθοριζεται απο φορολογικους κυριως παραγοντες.

Ειδικα η Lenovo εγινε παγκοσμια γνωστη οταν εξαγορασε ολοκληρο το τμημα PC hardware της Αμερικανικης IBM. Δεν θα ελεγα οτι τα μηχανηματα που πουλαει ειναι κινεζικα, αφου παρελαβε ολες τις σχετικες προδιαγραφες και πατεντες της IBM.

Στα κινητα ειναι σχετικα νεα, εξ'ου και καποια μικρα προβληματα.

Μολις προσφατα (στις 30/Οκτ/2014) ολοκληρωσε την εξαγορα της Motorola στα κινητα (motorola mobility), με κοστος 2,9 δις δολλαρια, απο την google παρακαλω, και σιγουρα θα αλλαξουν πολλα στο μελλον της σε αυτο το κομματι της αγορας, καθως πληρωσε πολλα για τις πατεντες της Motorola, τις οποιες θα ενσωματωσει στα κινητα της. πχ:

http://www.ft.com/cms/s/0/5e6a9c70-603e-11e4-98e6-00144feabdc0.html#axzz3JvycsNVD

Επισης, τα επομενα Motorola κινητα θα ειναι ονομαστικα Motorola που θα τα φτιαχνει η "κινεζικη" Lenovo, η οποια θα διαχειριζεται την θυγατρικη Motorola, της οποιας η εδρα, προς το παρον θα παραμεινει στην Αμερικη!     Με πιαν' ?!

Δεν θα μπορουμε να αποκαλεσουμε τοσο ευκολα τα Motorola εως Αμερικανικα, ουτε ομως Κινεζικα.

Απλα πολυεθνικη.

Θεωρητικα μπορει να εξαγορασει και την Nokia τωρα που εχει σοβαρα προβληματα και να συνεχισει το brand.

Χαχα, μου 'ρθε τωρα ενα αλλο ωραιο ασχετο/σχετικο παραδειγμα με πολυ μικροτερου μεγεθους, γνωστη σε εμας εταιρεια, η γαλακτοβιομηχανια ΦΑΓΕ μετακομισε την εδρα της στο Λουξεμβουργο για φορολογικους λογους. Τι θα την αποκαλουσατε τωρα? Ελληνικη ή Λουξεμβουργιανη?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εσείς κολλήσατε να μην είναι κινέζικα. Δηλαδή αφού τα πουλάνε όλα τα κινεζομάγαζα σε καλές τιμές και μπορούμε να επωφεληθούμε τιμή και ποιότητα ποιος ο λόγος να μην ενταχθούν στο εδώ φόρουμ? Γιατί δηλαδή απαγορεύεται να συγκριθούν με τα υπολοιπα brands ως προς τιμή και ποιότητα? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει αποκλειστικά και μόνο να μιλάμε για την Cubot, Doogee, Tengda και δεν συμμαζεύεται και όχι για τη lenovo ή ΖΤΕ. Τι να πω δεν καταλαβαίνω.

Όπως και να έχει. Αγνοήστε τη λίστα που έβαλα. Nα βοηθήσω ήθελα και βρήκα και τον μπελά μου να εξηγούμαι τι είναι κινέζικο και τι όχι (υποκειμενικά πλέον). Όποιος θέλει πάλι μπορεί να την μελετήσει για να έχει μία σφαιρική άποψη.

Nα ενημερώσω για μια !Τρομερά! καλή τιμή του Zopo 3x από Gearbest

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_111043.html

Επίσης ακόμη καλύτερη τιμή ΖΟPO ZP999 PRO (32GB RAM) αλλά φοβάμαι πάρα πολύ το κατάστημα

http://www.dealsmachine.com/best_198706.html

Η επόμενη καλύτερη τιμή νομίζω είναι εδώ http://www.merimobiles.com/zopo-3x-5-5inch-fhd-gorilla-glass-mt6595-2-2ghz-octacore-32gb_p/meri10657.htm + κουπόνι "moe"

Το κινητό μάλλον φαίνεται πως υποστηρίζει και GLONASS οπότε δεν τίθενται καν θέματα με το GPS που είχε το 998

Επεξ/σία από kamui
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...