Προς το περιεχόμενο

[megathread] no-name "κινεζιες" tablets και smartphones

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για κοπέλα,περίπου στο μέγεθος και price range-δυνατότητες του Jiayu g2f (περίπου 12-12.5 εκατοστά δλδ ύψος), υπάρχει άλλη εναλλακτική ή είναι μονόδρομος/???

Εγώ θα σου πρότεινα κι αυτό που είναι τιμή χώμα και το έχουμε παραλάβει αρκετά άτομα στο διπλανό forum και το αποθεώνουμε
$79.98 με το κουπόνι S168KC

Από ποιο μαγαζί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και ναι πάω για S200 με 96$.

Στο gearbest τι διαλέγω;

Auto post

SignPost

NLpost;

Έχει κανείς εμπειρία σε αυτό (τελωνείο,χρόνος αποστολής);

Όποιο και από αυτά να επιλέξεις δεν θα έχεις θέμα με το τελωνείο. Το δέμα θα κάνει περίπου ενα μήνα να έρθει στην Ελλάδα, Αν επιλέξεις DHL το τελωνειο ειναι σίγουρο αλλά θα παραλάβεις περίπου σε μια εβδομάδα.

Η Gearbest προτείνει το NL post. 

Να σημειώσω οτι οι αποστολές θα αρχίσουν 3-5 εργάσιμες από την 27η Νοεμβρίου σύμφωνα με την απάντηση μου έδωσαν με email.

(This phone will be available on 26th, Nov. And then we can ship it 3 to 5 business days from the day, 27th, Nov.)
Άρα αν είμαστε τυχεροί θα το έχουμε κοντά στις γιορτές. (με ότι αυτό συνεπάγεται , λόγω φόρτου των ΕΛΤΑ).

Αυτό το κουπόνι πάντως στο Gearbest έχει καταντήσει τραγελαφικό. Έχει το Cubot s200 μια αρχική τιμή στα 107.99 και το βάζεις σαν άνθρωπος στο καλαθάκι σου. Πας μετά να βάλεις το κουπόνι για να υπολογίσει τη διαφορά, σου κατεβάζει την τιμή στα 96 κάτι, ενώ παράλληλα εμφανίζει ότι η αρχική τιμή από την οποία υπολογίστηκε είναι στα 118.56 . Ότι νά'ναι... Τουλάχιστον τώρα "δουλεύει" το κουπόνι...

Άρα θες όσο μεγαλύτερο γίνεται?

Ετσιιιιιι.

Χωρις πλακα τωρα το θελω για το βαπτιστηρι μου 15 χρονων,αλλα  αν βαραει καργα ακτινοβολια καλυτερα να παω σε υποδυεστερο από Ελλαδα.

Γνωριζει καποιο παλικαρι Sar ?

Sar σε αυτά είναι γενικά το ίδιο αφού όλα τα radios είναι στο chipset και οι mediatek γενικά πάνε καλά. Αυτά με δεδομένο πως δεν έχουν αλουμινένια πλάτη ή κάποιο τρελό κατασκευαστικό λάθος κλπ αλλά τα περισσότερα είναι μόνο πλαστικό και γενικά οκ κατασκευής.

Ακριβώς τιμή sar δεν θα βγεις γιατί Κίνα δεν είναι υποχρεωμένοι να το μετράνε, ούτε οι εταιρείες δεν το ξέρουν.

Sar σε αυτά είναι γενικά το ίδιο αφού όλα τα radios είναι στο chipset και οι mediatek γενικά πάνε καλά. Αυτά με δεδομένο πως δεν έχουν αλουμινένια πλάτη ή κάποιο τρελό κατασκευαστικό λάθος κλπ αλλά τα περισσότερα είναι μόνο πλαστικό και γενικά οκ κατασκευής.

Ακριβώς τιμή sar δεν θα βγεις γιατί Κίνα δεν είναι υποχρεωμένοι να το μετράνε, ούτε οι εταιρείες δεν το ξέρουν.

εγω πάλι πιστεύω οτι ειναι ανάλογα με την τιμή σαρ που έχει το κάθε μοντέλο,πχ για πιο λόγο η lenovo γραφει το sar των συσκευών τις? ενω τα xiaomi δεν βρίσκεις τίποτα.(σίγουρα μεγαλο sar)

μιλάμε για συσκευές που βγαίνουν μόνο για ασια.Γι'αυτο όσες φόρες ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δυο,τελικά πήρα  lenovo.

Καλημερα παιδια!

Σκεφτομαι να αγορασω το Lenovo 850! απο Vickmall στα 119$.

θελω να μαθω αν αξιζει σαν κινητο η σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι καλυτερο!!!

και να προτιμησω singapore post η netherlands air mail?

ευχαριστω

.

Καλύτερα να κοιτάξεις το Α850+ που είναι αντικαταστάτης του . Το έχω σαν δεύτερο κινητό και είναι πολύ καλό με μόνο μείον την ποιότητα της φωτογραφίας που βγάζει.Σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό. Με σκορ στο antutu 34000.

Καλημέρα! Τελικά δε θα πάω για xiaomi redmi note αλλα για το λεμόνι a806. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ απτο vickmall για το a806?? Επειδή διάβασα ότι ένα a806 δε κάνει για Ελλάδα. Το golden warrior νομίζω.

Play store θα μου βάλουν;

Γινεται να τους πω να ελέγξουν το κινητό μπας κ έχει hardware θέμα;

Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις έχω:

1) Οι κάτοχοι του Thl t6s έχουν εγκαταστήσει κάποια ρομ και αν ναι ποια;

2) Έχει παραγγείλει κανείς από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του merimobiles;

Ευχαριστώ  :-)

Καλύτερα να κοιτάξεις το Α850+ που είναι αντικαταστάτης του . Το έχω σαν δεύτερο κινητό και είναι πολύ καλό με μόνο μείον την ποιότητα της φωτογραφίας που βγάζει.Σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό. Με σκορ στο antutu 34000.

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...