Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις από το z7 mini? To ζαχαρώνω αλλά με απασχολούν η σχετικά μικρή του μπαταρία και το nubia UI για το οποίο άκουσα μέτρια πράματα. Άντε ίσως και λίγο η MSM8974AA έκδοση του snapdragon 801 που είναι η πιο αδύναμη.

Διάβασε το αντίστοιχο θέμα στο γειτονικό φόρουμ.

Λένε έχει καλογραμμένο λογισμικό και κάνει και καλή διαχείριση μπαταρίας. Έχει και εξαιρετική κάμερα.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωχ αδερφέ, τώρα είδα πόσα αρνητικά έχει. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ lightinthebox.com

Μη λεμε οτι θελουμε ..to lightinthebox ειναι απο τα καλυτερα και αξιοπιστα

Και μιλαμε για παραγγελιες εκατονταδων ευρω..οχι φραγκοδιφραγκα...

Και τα δωρα πανε και ερχονται..καθε τρεις και λιγο μου χαριζει μερικα $ δωρων

Αφου δεν ξερετε , και με συγχωρειται πολυ αλλα ετσι ειναι, να ψωνιζεται..μπορειται να κρινεται το lightinthebox ..επειδη κοιτατε τα tablets !! Ειπε κανεις οτι ειναι το lightinthebox για αυτα ?

Ειναι ουτε φτηνο για αυτα... εχει ομως πολυ γρηγορo delivery και σχεδον παντα δωρεαν tracking.

Αν δει κανεις τι πουλαει το μαγαζει, θα καταλαβει και γιατι ειναι. Δεν ειναι παντως (μονο) για ηλεκτρονικα ειδη τυπου tablets,phones.

Εγω πηρα συστημα συναγερμου super special

Η αδερφη μου εδωσε πανω απο 500$ και γεμισε με απιθανα φωτιστικα-πολυελαιους το σπιτι.

• Like 2
Δημοσ.

Το lightinthebox είναι το ίδιο μαγαζί με το miniinthebox και είναι πολύ αξιόπιστο, έχουν κάνει δυο sites γιατί πουλάνε διαφορετικές κατηγορίες προιόντων.

Για όλα τα κινεζομάγαζα υπάρχουν αρνητικές κρητικές στο διαδίκτυο.

Το miniinthebox έχει δωρεαν μεταφορικά, ενώ το lightinthebox χρεώνει τα μεταφορικά.

Απο κει και πέρα έχω πάρα πολύ καλή προσωπική εμπειρία τουλάχιστον απο miniinthebox.

1) παρέλαβα πακέτο απο το οποίο έλειπε ένα προιόν και πήρα μονο την άδεια συσκευασία του. Τους έστειλα email χωρίς να έχω καμια απόδειξη ( δεν τράβηξα κάποιο βίντεο την στιγμή που άνοιγα το πακέτο ) και τους είπα τι έγινε. Μου απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες. Μου ζήτησαν συγνώμη και μου επέστρεψαν την ίδια στιγμή την αξία του προιόντος στο paypal χωρίς να έχω κάνει dispute.

2) παρέλαβα screen protectors που δεν ταιρίαζαν στο κινητό γιατί ήταν απο την ανάποδη μερια οι εγκοπές για την κάμερα το ηχείο κλπ. Μπήκα και έγραψα μια αρνητική κρητική για το προιόν,την οποία δημοσίευσαν κανονικότατα και την επόμενη μέρα μου έστειλαν email στο οποίο έγραφαν ότι διάβασαν για την δυσαρέσκια μου, λυπούνται πολύ γι αυτό και μου κάνανε full refund χωρίς να το ζητήσω και χωρίς προηγουμενως να έχω κινήσει κάποια διαδικασία στο Paypal.

Διαρκώς βάζουν δολλάρια στον λογαριασμό μου ως δώρο και έχω πάρει ένα σωρό πράγματα εντελώς δωρεάν.

Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά απο κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παραγγειλωαπο το vickmall το xiaomi redmi note snapdragon edition, αλλα επειδη δν το κατεχω απο κινητα, χρειαζεται να τους πω να κανουν κατι για να χει ελληνικα η πρεπει να κανω εγω κατι για ελληνικο μενου?

Και γενικοτερα πρεπει να τους πω κατι για το πως να το στειλουν?τελωνειο δε παιζει με τιποτα?

Δημοσ.

Απλά ζήτα να έχει Multi-language rom και θα έχει ελληνικά μέσα .

Πες να στο δηλώσουν σαν gift αξίας κάτω από 40 $  αν και συνήθως το κάνουν από μόνοι τους . Μεταφορικά δεν πληρώνεις και σε ένα μήνα περιπου θα το έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, επειδή μου άρεσε το M66 3G Tablet από lightinthebox 

έκανα και ένα γκουγκλάρισμα και βρήκα το εξής:

http://www.bottomprices.net/index.php/tablet-pc/m66-10-1-android-4-4-3g-phone-tablet-mtk8382-quad-core-gps-wifi-ram-2g-rom-16g-dual-sim.html

Επεξ/σία από tsiartas
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή μου άρεσε το M66 3G Tablet από lightinthebox 

έκανα και ένα γκουγκλάρισμα και βρήκα το εξής:

http://www.bottomprices.net/index.php/tablet-pc/m66-10-1-android-4-4-3g-phone-tablet-mtk8382-quad-core-gps-wifi-ram-2g-rom-16g-dual-sim.html

Επειδή σε υποχρεώνει να πάρεις δύο, υπάρχει κανένας άλλος «ήρωας» από Σαλόνικα να ρισκάρουμε μαζί την παραγγελιά (τελωνεία κ.τ.λ.?) Να χάσουμε τα λεφτά δεν παίζει λόγω paypal.

Περιμένω PMs

Που λέει ότι σε υποχρεώνει για 2 τεμ.;

Το μόνο μεγάλο μείον(για μένα) η πολύ μικρή μπαταρία :(

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παραγγειλωαπο το vickmall το xiaomi redmi note snapdragon edition, αλλα επειδη δν το κατεχω απο κινητα, χρειαζεται να τους πω να κανουν κατι για να χει ελληνικα η πρεπει να κανω εγω κατι για ελληνικο μενου?

Και γενικοτερα πρεπει να τους πω κατι για το πως να το στειλουν?τελωνειο δε παιζει με τιποτα?

Για τελωνείο, απλώς να επιλέξεις τα δωρεάν μεταφορικά, όχι courier.

Για ελληνικά, μπορείς να να βάλεις την ελληνική MIUI (γραφικό περιβάλον) ή να ζητήσεις από το κατάστημα να έχει ελληνικά.

Προσωπικά θα επέλεγα την 1η λύση, ώστε να έχει η συσκευή την νεότερη MIUI.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά,τελικά  πήρα το huawei honor 6...στη μετατροπή ,όμως, από δολάρια σε ευρώ μέσω paypal δε μου βγαίνουν τα κάστανα..335$ μου βγήκε και τώρα βλέπω στη πιστωτική μετατροπή σε 280€,ενώ έπρεπε να βγει κάτι λιγότερο απο 269€..τι να έγινε?Επρεπε να προσέξω ή ν'αλλαξω κατι στο paypal?να ακυρώσω τη παραγγελία και να ξανακάνω??ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εχεις επιλεγμενη τη μετατροπη $/€ να την κανει το paypal στα settings του ιδίου. Αλλαξε το ωστε να την κανει η τραπεζα σου.

πως γινεται αυτό;

Δημοσ.

Πάτα το «Other Conversion Options» όταν κατά την πληρωμή εμφανισθεί η οθόνη του PayPal.
image.jpg
Και εκεί άλλαξε την επιλογή
image.jpg

Υπάρχει και μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο PayPal σχετική ρύθμιση για μόνιμη εφαρμογή αυτού του τρόπου μετατροπής συναλλάγματος, αλλά είναι καλά κρυμμένη.

Ίσως πρέπει να κάνουμε ένα Σ.Ερ. στο 1ο μήνυμα για ερωτήσεις όπως αυτή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...