Προς το περιεχόμενο

[megathread] no-name "κινεζιες" tablets και smartphones

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάνεις έλεγχο για αναβαθμίσεις μέσω του κινητού, δεν λέει ότι έχει αναβάθμιση;

Εμενα φοραει μαμα 1.13εκδοση. Η 1.12 που εχει ελληνικα ειναι custom οποτε δεν εχει update.

Καλησπέρα.Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό: http://www.chinaecarts.com/iphone-6-mt6795-octa-core-25ghz-47inch-retina-screen-4g-lte-16gb-64gb-128gb-p-7594.html ;Το κατάστημα είναι αξιόπιστο;

αν ψάξεις youtube θα δεις οτι το κινητό χωρίς να ειναι καν φορτωμένο με apps και κολλάει . Αρα τρίχες 2gb ram και τρίχες 2,5ghz cpu 

πάρε κάτι άλλο καλύτερα..

οσο για το μαγαζί ότι ειπε και ο futureshock

απ ότι ειδα, απο εκει που το πηρα και εγώ (hotmid) το εχει καπου 160 δολάρια με τα μεταφορικά. δεν νομιζω να το βρεις πουθενα φθηνοτερα και μάλλον ειναι και σιγκαπουρη αυτός γιατί το κινητό δευτέρα βραδυ το παρήγγειλα, τριτη πρωι μου είχε σταλει tracking number singapore post και 2 μερες μετα ειχε ταχυδρομηθει! αψογη συνεργασια. και γενικα οσο και αν ειχα ψαξει στο νετ, δεν ειχα βρει αρνητική κριτική για αυτό το καταστημα.

Για το wifi που ρωτησατε, ειμαι μεχρι στιγμή πολυ ικανοποιημένος με το σημα. γενικα θα το ψαξω και για multilingual rom τελικά γιατί μόνο αγγλικά έχω θέμα με τα gps (χρησιμοποιω κυριως το google maps και το καταραμένο επειδη η ρομ ειναι στα αγγλικα, εχει καθοδηγηση στα αγγλικα. ξερει κανεις πως ενω η ρομ ειναι στα αγγλικα, να ορισω τα google apps να ειναι στα ελληνικά ;)

εννοείς οτι 2-3 μέρες μετά το είχες ή οτι ηταν στο δρόμο για εσένα? το μόνο που με ξενερώνει με τα κινεζομάγαζα ειναι το 20-25 εργάσιμες ...

οι τιμές που γράφει το κατάστημα ειναι μαζί με μεταφορικά ? ή στα προσθέτει στο τέλος της παραγγελίας? υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα με το τελωνείο , η απλά ψωνίζεις κ έρχεται ? ψήνομαι για ZTE Red bull V5Max  B) 

ty

Το Lead 1 ειναι πολύ καλό κινητακι. Εχω σεταρει ένα στο παρελθόν και έκανα και παραγγελία για φίλη μου ενα ακόμη στις 11.11 που το είχε το Geekbyuing στα 65€

εννοείς οτι 2-3 μέρες μετά το είχες ή οτι ηταν στο δρόμο για εσένα? το μόνο που με ξενερώνει με τα κινεζομάγαζα ειναι το 20-25 εργάσιμες ...

οι τιμές που γράφει το κατάστημα ειναι μαζί με μεταφορικά ? ή στα προσθέτει στο τέλος της παραγγελίας? υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα με το τελωνείο , η απλά ψωνίζεις κ έρχεται ? ψήνομαι για ZTE Red bull V5Max  B) 

ty

2-3 μερες δεν κανει καλα καλα από ελλαδα να σου ερθει καποιες φορες, θα σου ερθει από κινα; :P

εμενα εκανε 19 μερες μεχρι να ερθει στο ταχυδρομειο του Πειραιά. Πηγα και το παρελαβα μονος μου γτ αν περιμενα να μου φέρουν χαρτακι, αστο καλυτερα.

edit. το καταστημα αν προχωρησεις την παραγγελια, σου βγαζει και τροπο αποστολης και κόστος. εγώ ειχα επιλεξει singapore post γιατι οσες φορες την εχω επιλεξει, με εβγαλε ασπροπροσωπο. παντα καπου 20-25 μερες μου εκανε. Για τελωνειο αν επιλεξεις απλό συστημένο και όχι κάποια dhl ή ems, τότε δυσκολα να περασει τελωνειο. εγω στο paypal του ειχα ζητησει να το δηλωσει και σαν δώρο χαμηλού κόστους για σιγουρια. ετσι σε μικρά δεματακια σπανια εχεις προβλημα με τις απλες ταχυδρομικές. To v5 max ειναι κορυφη απο χαρακτηριστικά και τιμή!

και ένα μικρό update για το gps. μου κλειδωνει αμέσως και καμια σχέση με το mediatek που ειχα πριν!

Όποιος ψάχνει για windows tablet, μου έβγαλε promo στο φβ αυτό!

PIPO W4 Intel Z3735G Quad Core 8 Inch Tablet PC Window 8.1

29% OFF + $10 OFF Coupon >> http://goo.gl/Qyz8c6

Use Coupon:TNUVWQLR

Expire Date: Nov.17th,2014

φαίνεται πολυ καλή ευκαιρια για 8άρι. https://www.facebook.com/Geekbuyingfans/posts/484179825054410

• Like 1

Του έχει έρθει κανενός παραγγελία μέσω NL Post?

Μου λέει τα εξής :

11-11-2014 12:07 The item has been processed in the country of destination GREECE

07-11-2014 09:22 The item has arrived in the country of destination

06-11-2014 08:28 The item is on transport to the country of destination

06-11-2014 02:38 The item is at the PostNL sorting center

05-11-2014 09:37 The item is on transport to the PostNL sorting center

04-11-2014 07:39 The item has arrived in the transit airport

04-11-2014 06:57 The item has left the originating country

04-11-2014 06:29 The item is pre-advised

03-11-2014 17:50 The item is at the airport of the originating country

A signature is required upon delivery of this item.

Άρα είναι συστημμένο κ λογικά θα μου έρθει σύντομα ειδοποίηση από ΕΛΤΑ ε?

Του έχει έρθει κανενός παραγγελία μέσω NL Post?

Μου λέει τα εξής :

11-11-2014 12:07 The item has been processed in the country of destination GREECE

07-11-2014 09:22 The item has arrived in the country of destination

06-11-2014 08:28 The item is on transport to the country of destination

06-11-2014 02:38 The item is at the PostNL sorting center

05-11-2014 09:37 The item is on transport to the PostNL sorting center

04-11-2014 07:39 The item has arrived in the transit airport

04-11-2014 06:57 The item has left the originating country

04-11-2014 06:29 The item is pre-advised

03-11-2014 17:50 The item is at the airport of the originating country

A signature is required upon delivery of this item.

Άρα είναι συστημμένο κ λογικά θα μου έρθει σύντομα ειδοποίηση από ΕΛΤΑ ε?

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με το tn εδω(http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx)

Το Lead 1 ειναι πολύ καλό κινητακι. Εχω σεταρει ένα στο παρελθόν και έκανα και παραγγελία για φίλη μου ενα ακόμη στις 11.11 που το είχε το Geekbyuing στα 65€

καλησπερα φιλε,παρηγγειλα και εγω το κινητο απο geekbuying στα 80$.αλλα μετα διαβασα σε ξενο φορουμ,συγκεκριμενα εδω  http://forum.xda-developers.com/android/general/leagoo-lead-1-ogs-hd-5-5-wake-gesture-t2829658  

πως το κινητο εχει προβλημα με την μπαταρια και μετα απο καποια updates,εσυ που το εχεις δει απο κοντα το κινητο για πες μου 2 λογακια σχετικα.

ευχαριστω

Αν πάρω τρία κινητά μαζί από pandawill μέσω Singapore Post συνολ. αξίας 340Ε λέτε να χω θέμα με τελωνείο?Αλλιώς πως μπορώ να το κάνω,να ρίξω μια παραγγελία σήμερα την άλλη μετα απο 5μερες και την μεθεπόμενη πάλι μετά από 5μέρες π.χ.?

παρηγγειλε με μια βδομαδα αποσταση το καθενα. στην αθηνα οταν φτανουν μενουν και μια βδομαδα στη διαλογη, οποτε αν τα παρεις με λιγες μερες αποσταση, μπορει να συμπεσουν ολα μαζι & ισως σου βαλουν δασμο, ισως οχι.

• Like 1

Αν πάρω τρία κινητά μαζί από pandawill μέσω Singapore Post συνολ. αξίας 340Ε λέτε να χω θέμα με τελωνείο?Αλλιώς πως μπορώ να το κάνω,να ρίξω μια παραγγελία σήμερα την άλλη μετα απο 5μερες και την μεθεπόμενη πάλι μετά από 5μέρες π.χ.?

Μην τα βάλεις σε 1 πακέτο και τα 3. οσο μεγαλύτερο το δέμα, τόσες περισσότερες οι πιθανοτητες να το περασουν τελωνειο λογω του ογκου του. Προσωπικα όταν ειχα παραγγείλει 2 onda v975m, εκανα κανονικά την παραγγελια μου και τα 2 μαζι στο κατάστημα και μετά τους έστειλα στο helpdesk και τους ζητησα να σπασουν στα 2 την παραγγελια όπως και έκαναν. και μου ήρθαν και τα 2 ταμπλετ την ιδια μερα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...