kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 http://hotmid.com/zte-red-bull-v5max-qualcomm-snapdragon-msm8916-64bit-quad-core-1-2ghz-5-5-inch-720p-android-phone.html ωπ! αρχισαν να κυκλοφορουν τα νέα μοντέλα της zte! πρεπει να βγαινει 220 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά! 5,5" οθόνη, 720p 2gb ram/16gb rom snapdragon 410/64bit !! 4G και και και.. Aξιοπιστο κατάστημα. απο κει παρήγγειλα το zte v5 το απλό με τον snapdragon400 που παρελαβα σμρ. πολυ συνεργασιμος και στελνει αμεσα! μεσα σε 12 ωρες ειχε στειλει την παραγγελια μου και ειχα tracking number. Το δέμα καλά κλεισμενο με αφρολεξ τριγυρω και δηλωμενο σαν gift. 2
G.makrihairis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μακρυα απο focalprice. +1000 Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με paypal....... Tον τελευταίο καιρό βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή σε ευρώ μέσω Paypal... Πρίν λίγες μέρες έκανα μια αγορά απο κινεζομάγαζο σε ευρώ(5,67e) αλλά τελικά ενώ μου ζήτησε 5,67 ευρώ εγώ πλήρωσα σε δολλάρια και το τελικό ποσό ήταν 6,42 ευρώ δηλαδή 0,75 παραπάνω απο αυτό που ήθελε ο πωλητής!!! Γιατί το Paypal δεν σου έχει το δικαίωμα να πληρώσεις σε όποιο νόμισμα θέλεις όπως έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό???? Φιλικά G.M
captnemo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Επιτελους εχω στα χερια μου το νεο μου κινητό zte v5 red bull 2gb ram/8gb rom. Απλα για τα 125 που εδωσα, πλεον ειμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ήταν η πιο vfm συσκευη που θα μπορουσα να επιλεξω! Το μόνο κακό ειναι ότι δεν εχει ελληνικά μέσα (μονο αγγλικά) αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. πολυ καλο ποιοτικα, πολυ καλες φωτογραφιες και λογισμικό φωτογραφιας και ηρθε με μαμα kitkat. Στο hotmid πάντως έχει και επιλογή για Multi-Language που σημαίνει έχει Ελληνικά,σωστά; Για πες μου το GPS τι λέει καθώς και το wifi του;
katsikoula Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 παιδιά ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά tablet από Κίνα μεριά. χρηματικό ταβάνι τα 130 ευρώ. κύρια χρήση ebooks, internet και καμιά ταινία. απαραίτητο είναι η αυτονομία να φτάνει τις 5 ώρες. επιθυμητή η μεγάλη φωτεινότητα της οθόνης καθώς και η ανάλυση FullHD. διαβάζοντας αυτό το topic έχω καταλήξει στα παρακάτω: CHUWI VX8 Onda V819i Onda V819 Cube U39GT τι προτείνετε?
Tzimmys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σε αυτές τις ίντσες, την καλύτερη αυτονομία την έχει το Jiayu F1. Κι αν δεν το θέλει για σερφάρισμα αλλά μόνο για μηνύματα (What'sApp, Messenger κτλ), κλείνεις το 3G για να μπαίνει μόνο στο 2G και ξεχνάς πότε το φόρτισες. Άψογα. Το ψάχνω και επανέρχομαι. Σε ευχαριστώ!
kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Στο hotmid πάντως έχει και επιλογή για Multi-Language που σημαίνει έχει Ελληνικά,σωστά; Για πες μου το GPS τι λέει καθώς και το wifi του; απ ότι βλεπω, ναι πλεον εχει. λογικα ειναι η multilingual 1.12 που δουλευει καλα περα απο μικρα bugs. το gps αν κρινω απο το moto g που εχει τον ιδιο chipset, πρεπει να ειναι κομπλε. καμια σχεση με mediatek. δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.
drdedus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Επιτελους εχω στα χερια μου το νεο μου κινητό zte v5 red bull 2gb ram/8gb rom. Απλα για τα 125 που εδωσα, πλεον ειμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ήταν η πιο vfm συσκευη που θα μπορουσα να επιλεξω! Το μόνο κακό ειναι ότι δεν εχει ελληνικά μέσα (μονο αγγλικά) αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. πολυ καλο ποιοτικα, πολυ καλες φωτογραφιες και λογισμικό φωτογραφιας και ηρθε με μαμα kitkat. παίζει ακόμα κάπου στα 125?
dim_k Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σε σχεση με τον οχταπυρηνο 6592 τι λετε? http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html πολυ καλη τιμη
pjdbo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σημερα μου ηρθε το zte z7 mini,26 μερες απο 2toc.με μια ματια(το καβατζωσε η κορη μου)αριστη ποιοτητα κατασκευης,ακριβουτσικο δε(250 ευρω περιπου με ακουστικα θηκες,προστασιες.Δειχνει ταχυτατο,αλλα οταν καταφερω νατο πιασω στα χερια μου.
kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 παίζει ακόμα κάπου στα 125? απ ότι ειδα, απο εκει που το πηρα και εγώ (hotmid) το εχει καπου 160 δολάρια με τα μεταφορικά. δεν νομιζω να το βρεις πουθενα φθηνοτερα και μάλλον ειναι και σιγκαπουρη αυτός γιατί το κινητό δευτέρα βραδυ το παρήγγειλα, τριτη πρωι μου είχε σταλει tracking number singapore post και 2 μερες μετα ειχε ταχυδρομηθει! αψογη συνεργασια. και γενικα οσο και αν ειχα ψαξει στο νετ, δεν ειχα βρει αρνητική κριτική για αυτό το καταστημα. Για το wifi που ρωτησατε, ειμαι μεχρι στιγμή πολυ ικανοποιημένος με το σημα. γενικα θα το ψαξω και για multilingual rom τελικά γιατί μόνο αγγλικά έχω θέμα με τα gps (χρησιμοποιω κυριως το google maps και το καταραμένο επειδη η ρομ ειναι στα αγγλικα, εχει καθοδηγηση στα αγγλικα. ξερει κανεις πως ενω η ρομ ειναι στα αγγλικα, να ορισω τα google apps να ειναι στα ελληνικά 1
xouzel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα κι από μένα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ !!! Φιλος ψαχνει Κινεζοκινητο, με ταβανι τα 65 ευρω. Θελει 5 ιντσες (απο 4,5 και πανω, εστω), και 1 γιγα ραμ (η ρομ δεν τον ενδιαφερει, εχει καρτουλα). Αξιοπιστια ειναι το ζητουμενο. Περιμενουμε τις πολυτιομες συμβουλες σας !!!
talos_2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 απ ότι βλεπω, ναι πλεον εχει. λογικα ειναι η multilingual 1.12 που δουλευει καλα περα απο μικρα bugs. το gps αν κρινω απο το moto g που εχει τον ιδιο chipset, πρεπει να ειναι κομπλε. καμια σχεση με mediatek. δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω. Αν κάνεις έλεγχο για αναβαθμίσεις μέσω του κινητού, δεν λέει ότι έχει αναβάθμιση; Καλησπέρα κι από μένα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ !!! Φιλος ψαχνει Κινεζοκινητο, με ταβανι τα 65 ευρω. Θελει 5 ιντσες (απο 4,5 και πανω, εστω), και 1 γιγα ραμ (η ρομ δεν τον ενδιαφερει, εχει καρτουλα). Αξιοπιστια ειναι το ζητουμενο. Περιμενουμε τις πολυτιομες συμβουλες σας !!! Cubot S168 από GearBest, με εκπτωτικό κουπόνι -20$. Θα το βρεις εύκολα το κουπόνι σε κάθε φόρουμ.
stroumfita2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα κι από μένα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ !!! Φιλος ψαχνει Κινεζοκινητο, με ταβανι τα 65 ευρω. Θελει 5 ιντσες (απο 4,5 και πανω, εστω), και 1 γιγα ραμ (η ρομ δεν τον ενδιαφερει, εχει καρτουλα). Αξιοπιστια ειναι το ζητουμενο. Περιμενουμε τις πολυτιομες συμβουλες σας !!! Cubot S168 με το κουπόνι S168KC παίρνεις δώρο θήκη και screen protector στο gearbest στα $79.98
matsutsas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό: http://www.chinaecarts.com/iphone-6-mt6795-octa-core-25ghz-47inch-retina-screen-4g-lte-16gb-64gb-128gb-p-7594.html ;Το κατάστημα είναι αξιόπιστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις