Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://hotmid.com/zte-red-bull-v5max-qualcomm-snapdragon-msm8916-64bit-quad-core-1-2ghz-5-5-inch-720p-android-phone.html

ωπ! αρχισαν να κυκλοφορουν τα  νέα μοντέλα της zte! πρεπει να βγαινει 220 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά!

5,5" οθόνη, 720p

2gb ram/16gb rom

snapdragon 410/64bit !!

4G και και και..

Aξιοπιστο κατάστημα. απο κει παρήγγειλα το zte v5 το απλό με τον snapdragon400 που παρελαβα σμρ. πολυ συνεργασιμος και στελνει αμεσα! μεσα σε 12 ωρες ειχε στειλει την παραγγελια μου και ειχα tracking number. Το δέμα καλά κλεισμενο με αφρολεξ τριγυρω και δηλωμενο σαν gift.

• Like 2
Δημοσ.

Μακρυα απο focalprice. 

+1000

Γειά σας,

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με  paypal.......

Tον τελευταίο καιρό βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή

σε ευρώ μέσω Paypal...

Πρίν λίγες μέρες έκανα μια αγορά απο κινεζομάγαζο σε ευρώ(5,67e)

αλλά τελικά ενώ μου ζήτησε 5,67 ευρώ εγώ πλήρωσα σε δολλάρια

και το τελικό ποσό ήταν 6,42 ευρώ δηλαδή 0,75 παραπάνω απο αυτό

που ήθελε  ο πωλητής!!!

Γιατί το Paypal δεν σου έχει το δικαίωμα να πληρώσεις σε όποιο

νόμισμα θέλεις όπως έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό????

Φιλικά

G.M 

Δημοσ.

Επιτελους εχω στα χερια μου το νεο μου κινητό zte v5 red bull 2gb ram/8gb rom. Απλα για τα 125 που εδωσα, πλεον ειμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ήταν η πιο vfm συσκευη που θα μπορουσα να επιλεξω! Το μόνο κακό ειναι ότι δεν εχει ελληνικά μέσα (μονο αγγλικά) αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. πολυ καλο ποιοτικα, πολυ καλες φωτογραφιες και λογισμικό φωτογραφιας και ηρθε με μαμα kitkat.

Στο hotmid πάντως έχει και επιλογή για Multi-Language που σημαίνει έχει Ελληνικά,σωστά;

Για πες μου το GPS τι λέει καθώς και το wifi του;

Δημοσ.

παιδιά ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά tablet από Κίνα μεριά. χρηματικό ταβάνι τα 130 ευρώ. κύρια χρήση ebooks, internet και καμιά ταινία. απαραίτητο είναι η αυτονομία να φτάνει τις 5 ώρες. επιθυμητή η μεγάλη φωτεινότητα της οθόνης καθώς και η ανάλυση FullHD. διαβάζοντας αυτό το topic έχω καταλήξει στα παρακάτω:

CHUWI VX8

Onda V819i

Onda V819

Cube U39GT

τι προτείνετε?

Δημοσ.

Σε αυτές τις ίντσες, την καλύτερη αυτονομία την έχει το Jiayu F1.

Κι αν δεν το θέλει για σερφάρισμα αλλά μόνο για μηνύματα (What'sApp, Messenger κτλ), κλείνεις το 3G για να μπαίνει μόνο στο 2G και ξεχνάς πότε το φόρτισες.

Άψογα. Το ψάχνω και επανέρχομαι. Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στο hotmid πάντως έχει και επιλογή για Multi-Language που σημαίνει έχει Ελληνικά,σωστά;

Για πες μου το GPS τι λέει καθώς και το wifi του;

απ ότι βλεπω, ναι πλεον εχει. λογικα ειναι η multilingual 1.12 που δουλευει καλα περα απο μικρα bugs. το gps αν κρινω απο το moto g που εχει τον ιδιο chipset, πρεπει να ειναι κομπλε. καμια σχεση με mediatek. δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Επιτελους εχω στα χερια μου το νεο μου κινητό zte v5 red bull 2gb ram/8gb rom. Απλα για τα 125 που εδωσα, πλεον ειμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ήταν η πιο vfm συσκευη που θα μπορουσα να επιλεξω! Το μόνο κακό ειναι ότι δεν εχει ελληνικά μέσα (μονο αγγλικά) αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. πολυ καλο ποιοτικα, πολυ καλες φωτογραφιες και λογισμικό φωτογραφιας και ηρθε με μαμα kitkat.

παίζει ακόμα κάπου στα 125?

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε το zte z7 mini,26 μερες απο 2toc.με μια ματια(το καβατζωσε η κορη μου)αριστη ποιοτητα κατασκευης,ακριβουτσικο δε(250 ευρω περιπου με ακουστικα θηκες,προστασιες.Δειχνει ταχυτατο,αλλα οταν καταφερω νατο πιασω στα χερια μου.

Δημοσ.

παίζει ακόμα κάπου στα 125?

απ ότι ειδα, απο εκει που το πηρα και εγώ (hotmid) το εχει καπου 160 δολάρια με τα μεταφορικά. δεν νομιζω να το βρεις πουθενα φθηνοτερα και μάλλον ειναι και σιγκαπουρη αυτός γιατί το κινητό δευτέρα βραδυ το παρήγγειλα, τριτη πρωι μου είχε σταλει tracking number singapore post και 2 μερες μετα ειχε ταχυδρομηθει! αψογη συνεργασια. και γενικα οσο και αν ειχα ψαξει στο νετ, δεν ειχα βρει αρνητική κριτική για αυτό το καταστημα.

Για το wifi που ρωτησατε, ειμαι μεχρι στιγμή πολυ ικανοποιημένος με το σημα. γενικα θα το ψαξω και για multilingual rom τελικά γιατί μόνο αγγλικά έχω θέμα με τα gps (χρησιμοποιω κυριως το google maps και το καταραμένο επειδη η ρομ ειναι στα αγγλικα, εχει καθοδηγηση στα αγγλικα. ξερει κανεις πως ενω η ρομ ειναι στα αγγλικα, να ορισω τα google apps να ειναι στα ελληνικά;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ !!!  Φιλος ψαχνει Κινεζοκινητο, με ταβανι τα 65 ευρω. Θελει 5 ιντσες (απο 4,5 και πανω, εστω), και 1 γιγα ραμ (η ρομ δεν τον ενδιαφερει, εχει καρτουλα). Αξιοπιστια ειναι το ζητουμενο. Περιμενουμε τις πολυτιομες συμβουλες σας !!! :-)

Δημοσ.

απ ότι βλεπω, ναι πλεον εχει. λογικα ειναι η multilingual 1.12 που δουλευει καλα περα απο μικρα bugs. το gps αν κρινω απο το moto g που εχει τον ιδιο chipset, πρεπει να ειναι κομπλε. καμια σχεση με mediatek. δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.

Αν κάνεις έλεγχο για αναβαθμίσεις μέσω του κινητού, δεν λέει ότι έχει αναβάθμιση;

Καλησπέρα κι από μένα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ !!!  Φιλος ψαχνει Κινεζοκινητο, με ταβανι τα 65 ευρω. Θελει 5 ιντσες (απο 4,5 και πανω, εστω), και 1 γιγα ραμ (η ρομ δεν τον ενδιαφερει, εχει καρτουλα). Αξιοπιστια ειναι το ζητουμενο. Περιμενουμε τις πολυτιομες συμβουλες σας !!! :-)

Cubot S168 από GearBest, με εκπτωτικό κουπόνι -20$. Θα το βρεις εύκολα το κουπόνι σε κάθε φόρουμ.

Δημοσ.

Cubot S168 με το κουπόνι S168KC παίρνεις δώρο θήκη και screen protector στο gearbest στα $79.98

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...