kamui Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Shipping Cost Estimated Delivery Time China Post Air Mail Και όμως τώρα που τα ξαναβλέπω http://gaga.aliexpress.com/256228073-2041390551-detail.html?spm=5261.1414269.1998269361.19έχει και free μεταφορικά και οκ μία normal εκπτωσούλα Έχει και 32GB LG G2 σε καλή τιμή http://www.aliexpress.com/store/product/Original-LG-G2-D802-16GB-32GB-phone-13MP-camera-Quad-core-5-2-screen-wife-Bluetooth/911778_1612433192.html?spm=5261.1414269.1998223750.16 αλλά refurbished
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Άλλα έγραφες πριν και στα οποία σου απάντησα και άλλα γράφεις τώρα. Μάλλον δεν είναι μόνο ο μαγαζάτορας που ξέρει να μιλάει κινέζικα. Στο δια ταύτα το τι κάνει για να κερδίσει τους υπόλοιπους 8 άσε να το ξέρει ο ίδιος. Ούτως ή άλλως για μία γρήγορη αρπαχτή πάει και όταν έχει να ανταγωνιστεί τους κινέζους και τα ταχυδρομεία τους, έχει να πληρώσει ελληνικούς φόρους και πρέπει να καπελώσει και στην τιμή 23% η δυνατότητα του να κερδίσει τους υπόλοιπους 8 είναι μάλλον ανύπαρκτη. Την τελευταία σου ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Εγώ και εσύ μπορούμε να φέρουμε κάμποσα τηλέφωνα με το ταχυδρομείο, να γλυτώσουμε κατά 99.99% τον ΦΠΑ και τους δασμούς και μετά να τα χρησιμοποιούμε εμείς ή οι φίλοι/συγγενείς μας. Μπορούμε να πουλήσουμε και κάποια σε αγγελίες(κάποιοι σίγουρα το κάνουν). Για ένα μαγαζί αυτό είναι σχεδόν αδύνατο/ασύμφορο/παράνομο. Και αφού θα τα φέρει νόμιμα πρέπει μετά να τα πουλήσει και νόμιμα άρα και να καπελώσει τον φόρο που θα πληρώσει για να του μείνει το κέρδος που θέλει και βέβαια και τον ΦΠΑ. Αν αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα για τα κινέζικα πλοία, ήταν ένα τραβηγμένο παράδειγμα και τίποτα παραπάνω ωστόσο δεν έχω αμφιβολία ότι κάποιοι θα το έχουν κάνει και αυτό. Το πως τα βολεύουν με τα παραστατικά τους δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί. Εγώ είμαι το παληκάρι που μάλλον κάνει και αυτό αυτή την δουλειά??? Δεν πιστευω καποιος που εχει στησει ολοκληρο καταστημα φυσικο με εδρα και οχι μια απλη σελιδα στο ιντερνετ να παει για μια αρπαχτη. Για αρπαχτη μπορω να παω εγω, εσυ, η ενας αλλος που θα παρει 4 κινητα θα κρατησει το ενα-δυο και θα πουλησει τα αλλα με την λογικη να του ερθει το δικο του ποιο φτηνα. Φυσικα δεν ειπα οτι ενα μαγαζι που φερνει Κινεζικα τα φερνει με πλαγιο τροπο οπως θα το φερει ενας ιδιωτης για να γλυτωσει τελωνειο. Λογικα και τελωνειο θα πληρωνει και διαφορα αλλα οπως φπα νοικι ρευμα που απο καπου πρεπει αν τα βγαλει. Φυσικα ενα μαγαζι δεν θα αγορασει απο Κινα 3-4 κινητα αλλα μια μεγαλη ποσοτητα 80-100 κινητα πχ που λογικα θα εχει και μια σοβαρη εκπτωση. Η ερωτηση μου ηταν τι κανει για να με κερδισει εμενα σαν πελατη που ξερω πχ το ταδε κινητο εχει 75 ευρω να το παρω απο Κινα και αυτος μου το πουλαει 135 ευρω. Οταν αγοραζεις κατι ψαχνεις να το βρεις στην αν οχι ποιο φτηνη τιμη τουλαχιστον στην ποιο λογικη. Δεν σε νοιαζει αν αυτος που στο πουλαει πηγε οδικως στην Κινα για να το φερει γιατι τοτε θα επρεπε να αγοραζουμε απο τα μεγαλα καταστηματα γιατι σου λενε εγω πληρωνω τοσα λεφτα σε διαφημησεις σε υπαλληλους κλπ ενω μια τρυπα μαγαζι δεν τα πληρωνει αυτα. Να σκεφτεις σε αλλο καταστημα που ρωτησα τι θα κανω αν μου χαλασει μου ειπαν το στελνω εγω και οχι αυτοι στην Κινα για επισκευη η αντικατασταση. Δηλαδη οπως καταλλαβα σαν πελατης το μονο κερδος που εχεις αν αγορασεις απο εδω ειναι οτι δεν θα περιμενεις 10-20-30 μερες να σου ερθει. Δεν κατηγορησα αυτον που στηνει ενα μαγαζι και πουλαει Κινεζικα μακαρι ολος ο κοσμος να ανοιξει μαγαζια και να εχουν και δουλεια.
SwAToNeR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν συμφέρει να στοκάρεις. Οι τιμές στα ηλεκτρονικά αλλάζουν συνέχεια. Τα 80-100 κάντα 8-10 το πολύ. Μετά παραγγελία. Μπορεί σήμερα να πάρεις κάτι 10 και αύριο να κάνει 8. Εσύ αυτά τα 2 ευρώ τα έχεις χασούρα. και απο 2 με φπα κλπ γίνονται 3 στην χασούρα. Μπορείς να κάνεις εισαγωγή. Οι κινέζοι όμως μη νομίζεται οτι αλλάζουν τιμές. Ένα tablet που θα το πάρω εγώ 100€ τόσο θα το πάρει και το μαγαζί. Συν οτι θα πληρώσει τελωνείο και φπα. Άρα αυτόματα έρχετε στα 150€ η αγορά. Λογικό να το πουλήσει 200€ μετά. Το κέρδος στα ηλεκτρονικά είναι πολύ μικρό. Σκεφτείτε για μεγάλη παραγγελία σε laptop ο εισαγωγέας έκανε έκπτωση 3%. Η αντιπροσωπία με εισαγωγή απέξω έκανε ένα 8%. Μιλάμε για 100+ laptop. Μην τρελαίνεστε με τις τιμές των ελληνικών μαγαζιών και μη νομίζετε ότι κλέβουν όλοι. Έτσι δυστυχώς είναι η αγορά. Πριν κανα 3μηνο τσακωθήκαμε με τα κεντρικά μιας εταιρείας που είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι. Επικοινώνησε ο πελάτης μαζί τους και τους έδωσε τιμή 5% από την χονδρική, αλλά πρέπει να το δώσουμε εμείς. Να το κάνουμε εισαγωγή εμείς, να το πληρώσουμε μετρητής στην εταιρεία, να πάρουμε επιταγή 6μηνη+ και αν πάρουμε τα λεφτά σε 2 χρόνια από τον συγκεκριμένο πελάτη θα κάνουμε πάρτι στην εταιρεία. Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Και τα αναφέρω ως υπάλληλος σε εταιρεία και ότι βλέπω. Αν το αφεντικό κάτσει και πεί τι αντικρύζει καθημερινά με εφορίες και χρέη κλπ θα φρίξετε. 2
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Προτάσεις για σήμερα που έχουν εκπτώσεις για κανένα τάμπλετ μέχρι 100e ; για απλή χρήση ταινίες , διάβασμα , browsing, όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη, και πάνω από 8"
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αν παίρνατε κινέζικο tablet για παιχνίδια ποιο θα διαλέγατε ? Δεν με ενδιαφέρουν τα fps/racing που συνήθως ειναι και βαριά στα tablet αλλα παιχνίδια rpg κυρίως γιατι βλέπω οτι παίζει πολυ hack n slash αλλα για παράδειγμα το παιχνίδι kritika online τρέχει και κάνει κάποια lagαρίσματα σε samsung galaxy s2 με 1gb ram άρα υποθετικά χρειάζομαι tablet με 2gb ram για να μην αντιμετωπίζω lagαρίσματα και φυσικά ανάλογο cpu/gpuπόσα χρήματα χρειάζεται να δώσω για να ειναι αξιόλογο ? δεν θέλω top αλλα ούτε και να κολλάει . ofc αν ειναι να σκάσω 200ρι πχ προτιμώ να πάρω καμια κονσόλα.
zeremefico Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα λόγω 11.11 παίζουν διάφορες κινεζοπροσφορές. Τι λέτε για τα παρακάτω: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-DHL-Samsung-Quad-Core-10-1-inch-cheap-phone-call-3G-Sim-Card-Slot/1909865805.html http://www.aliexpress.com/item/Hot-Lenovo-A820-MTK6592-otca-Core-2G-ram-8G-rom-phone-5-0-IPS-1280x720px/1848604904.html
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 νομιζω στο geekbuying ειχε καποιο απ τα καλά 10άρια σε τιμές κοντά τα 190 δολάρια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν συμφέρει να στοκάρεις. Οι τιμές στα ηλεκτρονικά αλλάζουν συνέχεια. Τα 80-100 κάντα 8-10 το πολύ. Μετά παραγγελία. Μπορεί σήμερα να πάρεις κάτι 10 και αύριο να κάνει 8. Εσύ αυτά τα 2 ευρώ τα έχεις χασούρα. και απο 2 με φπα κλπ γίνονται 3 στην χασούρα. Μπορείς να κάνεις εισαγωγή. Οι κινέζοι όμως μη νομίζεται οτι αλλάζουν τιμές. Ένα tablet που θα το πάρω εγώ 100€ τόσο θα το πάρει και το μαγαζί. Συν οτι θα πληρώσει τελωνείο και φπα. Άρα αυτόματα έρχετε στα 150€ η αγορά. Λογικό να το πουλήσει 200€ μετά. Το κέρδος στα ηλεκτρονικά είναι πολύ μικρό. Σκεφτείτε για μεγάλη παραγγελία σε laptop ο εισαγωγέας έκανε έκπτωση 3%. Η αντιπροσωπία με εισαγωγή απέξω έκανε ένα 8%. Μιλάμε για 100+ laptop. Μην τρελαίνεστε με τις τιμές των ελληνικών μαγαζιών και μη νομίζετε ότι κλέβουν όλοι. Έτσι δυστυχώς είναι η αγορά. Πριν κανα 3μηνο τσακωθήκαμε με τα κεντρικά μιας εταιρείας που είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι. Επικοινώνησε ο πελάτης μαζί τους και τους έδωσε τιμή 5% από την χονδρική, αλλά πρέπει να το δώσουμε εμείς. Να το κάνουμε εισαγωγή εμείς, να το πληρώσουμε μετρητής στην εταιρεία, να πάρουμε επιταγή 6μηνη+ και αν πάρουμε τα λεφτά σε 2 χρόνια από τον συγκεκριμένο πελάτη θα κάνουμε πάρτι στην εταιρεία. Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Και τα αναφέρω ως υπάλληλος σε εταιρεία και ότι βλέπω. Αν το αφεντικό κάτσει και πεί τι αντικρύζει καθημερινά με εφορίες και χρέη κλπ θα φρίξετε. Σιγουρα ειναι ρισκο οπως ρισκο ειναι για να δελεασεις τον αγοραστη και να του πεις "Ο Κινεζος σου δινει 1 χρονο εγγυηση εγω σου δινω 2 χρονια" ασχετα αν ξερεις σαν καταστημα οτι μετα τον 1 χρονο που σου δινει ο Κινεζος εγγυηση αν χαλασει θα πληρωσεις και απο την τσεπη σου για να ειναι ικανοποιημενος ο πελατης. Αλλα εδω που τα λεμε ρισκο ειναι ακομα και φουρνο να ανοιξεις που πουλας ψωμι με Ελληνικο αλευρι σκεψου οταν πουλας κατι απο την αλλη ακρη της Γης. Απλα για να ανοιξεις ενα τετοιο καταστημα περνεις πολλα ρισκα υπερ του πελατη δεν του λες αμα χαλασει τραβα στην Κινα εγω δεν σε ξερω δεν με ξερεις.
zeremefico Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 νομιζω στο geekbuying ειχε καποιο απ τα καλά 10άρια σε τιμές κοντά τα 190 δολάρια. Αυτά τι λένε, τα βρίσκω σε reviews με διαφορετικά specs.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Tablet 5-6 το πολυ 7 ιντσες με GPS? Το θελω αποκλειστικα για gps οποτε με ενδιαφερει καλη οθονη (οχι να μην βλεπω τιποτα την μερα μεσα στο αμαξι) και δεν με ενδιαφερει να ειναι πυραυλος.
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα λόγω 11.11 παίζουν διάφορες κινεζοπροσφορές. Τι λέτε για τα παρακάτω: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-DHL-Samsung-Quad-Core-10-1-inch-cheap-phone-call-3G-Sim-Card-Slot/1909865805.html http://www.aliexpress.com/item/Hot-Lenovo-A820-MTK6592-otca-Core-2G-ram-8G-rom-phone-5-0-IPS-1280x720px/1848604904.html το lenovo πολυ καλό φαίνεται πάντως 1
SwAToNeR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σιγουρα ειναι ρισκο οπως ρισκο ειναι για να δελεασεις τον αγοραστη και να του πεις "Ο Κινεζος σου δινει 1 χρονο εγγυηση εγω σου δινω 2 χρονια" ασχετα αν ξερεις σαν καταστημα οτι μετα τον 1 χρονο που σου δινει ο Κινεζος εγγυηση αν χαλασει θα πληρωσεις και απο την τσεπη σου για να ειναι ικανοποιημενος ο πελατης. Αλλα εδω που τα λεμε ρισκο ειναι ακομα και φουρνο να ανοιξεις που πουλας ψωμι με Ελληνικο αλευρι σκεψου οταν πουλας κατι απο την αλλη ακρη της Γης. Απλα για να ανοιξεις ενα τετοιο καταστημα περνεις πολλα ρισκα υπερ του πελατη δεν του λες αμα χαλασει τραβα στην Κινα εγω δεν σε ξερω δεν με ξερεις. Γενικά όμως θα δείς οτι όλα τα καταστήματα σχεδόν αναφέρουν εγγύηση κατασκευαστή 2 έτη. Αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει θα το κάνει. Αλλιώς στην αντιπροσωπία. Όπως το να πάρεις παραεισαγωγή samsung κινητό σου λένε τράβα στην arvato και όχι στην smartec αλλά ούτε εγώ το φτιάχνω. Εμείς πχ που κάνουμε εισαγωγή ακριβά είδη για συγκεκριμένη δουλειά. Στην εγγύηση στέλνουμε κατευθείαν στο εξωτερικό την συσκευή. Δεν μπορώ να έχω ανταλλακτικό για συσκευή που κοστίζει 500+ ευρώ, ούτε εργαστήριο να το επισκευάσω κλπ. Απλά κοιτάμε να γίνει πχ με DHL για να είναι όσο ποιο άμεσα γίνεται. Και δε δίνουμε και 10 συσκευές το μήνα για να έχω και stock πχ 2-3. Ξέρουν οι πελάτες βέβαια και το αναφέρουμε για το θέμα εγγύησης οτι πάει αντιπροσωπία.
zeremefico Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 το lenovo πολυ καλό φαίνεται πάντωςΚαι τα 2 lenovo είναι. 1
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Tablet 5-6 το πολυ 7 ιντσες με GPS? Το θελω αποκλειστικα για gps οποτε με ενδιαφερει καλη οθονη (οχι να μην βλεπω τιποτα την μερα μεσα στο αμαξι) και δεν με ενδιαφερει να ειναι πυραυλος. tablet 5-6-7 " ?? σε αυτές τις inches τα λες τηλέφωνα πλεον! χαχαχαχα! προσωπικα θα σου προτεινα να βρεις καποια συσκευη με τον snapdragon400 μιας και σε ενδιαφερει το gps. νομιζω πριν μερικες σελιδες ειχε αναφερθει ενα ταμπλετακι 7" στα 100 ευρώ από ελλάδα που φοραγε τον 400αρι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν θελω και τηλεφωνο για να ειναι οσο ποιο φτηνο παει γιατι το θελω για τον πεθερο λογω οτι του πηρα δανεικο το gps μου εσπασε τα νευρα και το πεταξα απο το παραθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις