SV1EOD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πουλαει κατι που δεν υπαρχει στην ευρυτερη Ελληνικη αγορα δηλαδη μια μαρκα-ες αγνωστη-ες για τους περισσοτερους. Οποτε θα πουλησει σε καποιον που δεν εχει ιδεα και απλα περασε εξω απο το μαγαζι και του γυαλισε. Αν και πιστευω πως αυτος που θα αγορασει Κινεζικο κινητο η ταμπλετ το εχει ψαξει το θεμα, αυτος που δεν ξερει θα παρει Nokia Samsung κλπ. Οι 8 στους 10 που θα παρουν Κινεζο γνωριζουν τι θα παρουν και απο που. Λογικο ενα Ελληνικο καταστημα που πουλαει Κινεζικα να υπολογιζει στους 2 στους 10 που δεν γνωριζουν, το θεμα ειναι τι κανει για να κερδισει και τους υπολοιπους 8? οταν δεν τους δινει 2 ετη εγγυηση δεν τους κανει αμεση αντικατασταση κλπ κλπ. Μια αλλη ερωτηση; Για να κοψεις αποδειξη δεν πρεπει να εχεις καποιο τιμολογιο παραστατικο κατι; Οταν εγω φερω παρανομα χωρις τελωνειο κατι πως μπορω να το πουλησω στο μαγαζι μου και να κοψω και αποδειξη; Άλλα έγραφες πριν και στα οποία σου απάντησα και άλλα γράφεις τώρα. Μάλλον δεν είναι μόνο ο μαγαζάτορας που ξέρει να μιλάει κινέζικα. Στο δια ταύτα το τι κάνει για να κερδίσει τους υπόλοιπους 8 άσε να το ξέρει ο ίδιος. Ούτως ή άλλως για μία γρήγορη αρπαχτή πάει και όταν έχει να ανταγωνιστεί τους κινέζους και τα ταχυδρομεία τους, έχει να πληρώσει ελληνικούς φόρους και πρέπει να καπελώσει και στην τιμή 23% η δυνατότητα του να κερδίσει τους υπόλοιπους 8 είναι μάλλον ανύπαρκτη. Την τελευταία σου ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Εγώ και εσύ μπορούμε να φέρουμε κάμποσα τηλέφωνα με το ταχυδρομείο, να γλυτώσουμε κατά 99.99% τον ΦΠΑ και τους δασμούς και μετά να τα χρησιμοποιούμε εμείς ή οι φίλοι/συγγενείς μας. Μπορούμε να πουλήσουμε και κάποια σε αγγελίες(κάποιοι σίγουρα το κάνουν). Για ένα μαγαζί αυτό είναι σχεδόν αδύνατο/ασύμφορο/παράνομο. Και αφού θα τα φέρει νόμιμα πρέπει μετά να τα πουλήσει και νόμιμα άρα και να καπελώσει τον φόρο που θα πληρώσει για να του μείνει το κέρδος που θέλει και βέβαια και τον ΦΠΑ. Αν αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα για τα κινέζικα πλοία, ήταν ένα τραβηγμένο παράδειγμα και τίποτα παραπάνω ωστόσο δεν έχω αμφιβολία ότι κάποιοι θα το έχουν κάνει και αυτό. Το πως τα βολεύουν με τα παραστατικά τους δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί. όπως προειπε και το παληκαρι που μαλλον κάνει και αυτος αυτή την δουλεια, Εγώ είμαι το παληκάρι που μάλλον κάνει και αυτό αυτή την δουλειά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Η μάρκα είναι η IPPO. Δεν την ξέρω αλλά εδώ φαίνεται να έχει πολλά θετικά σχόλια. Unboxing V11 Οποίος έχει άποψη για οθόνη & μπαταρία ας μας πει μιας και έχει καλές τιμές. ________________________ To good to be true... THL T969 QUAD CORE + 5" + DUAL SIM + LTE + 2700mAh =117$ Η οθόνη εαν είναι ίδια με του THL T6 είναι τέλεια μιας και την έχω δει από κοντά. Ειναι OEM (προσεξε οτι στην πλατη του δεν λεει IPPO οπως στο tinydeal) και ακομα και τα οριτζιναλ ippo ειναι χαλια μαυρα σκεψου αυτο.Στο tinydeal ολα εχουν καλες κριτικες ,μερικοι λενε οτι αυτο οφειλετε στο γεγονος οτι εχει τους ευγενεστερους πελατες στον κοσμου και αλλοι (κακεντρεχείς) οτι οι υπαλληλοι της γραφουν τις κριτικες Πηγαινε σε καμια καλυτερα μαρκα φιλε ,αυτα ειναι ταμπλετ της συμφορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Φίλος πάντως έχει εδώ και καμιά βδομάδα το V11 Allwinner A33 απο geek buying στα 70€ και είναι πολύ ευχαριστημένος. Δεν το έχω δει από κοντά ακόμη όμως εγώ για να το κρίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εγώ είμαι το παληκάρι που μάλλον κάνει και αυτό αυτή την δουλειά??? δεν ξερω τι κανεις και δεν με ενδιαφερει κιολας. δεν ειναι κακο να εχεις μαγαζι και αν ειδες κιολας τι εγραψα οποτε μην αρπαζεσαι. κουβεντα κανουμε εδω μεσα. υπεραστιστηκα τους μαγαζατορες γιατι και εμεις μαγαζι εχουμε (χαρτικα - απορρυπαντικα) και ξερω πολυ καλα τι τραβανε και αυτοι για να τα βγαλουν περα. chill out.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη δεν εxω δουλεψει - ψαξει το θεμα windows tablet, μπορειτε να μου πειτε τα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα android? Το πρωτο φανταζομαι η συμβατοτητα - συγχρονισμος με τον υπολογιστη Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από dim_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Επειδη δεν εxω δουλεψει - ψαξει το θεμα windows tablet, μπορειτε να μου πειτε τα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα android? Το πρωτο φανταζομαι η συμβατοτητα - συγχρονισμος με τον υπολογιστη Για μενα το 1ο και βασικότερο είναι οτι ειναι κανονικός υπολογιστης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για μενα το 1ο και βασικότερο είναι οτι ειναι κανονικός υπολογιστης.. σωστα , δουλευεις multitask πολυ ποιο ανετα απο android. Tο θεμα ειναι τι hardware χρειαζεσαι για να δουλευεις στρωτα χωρις lag κλπ. Το telecast air ii που εχει προαναφερθει φενεται πολυ ελκυστικο στα 189$ στο geekbuying Για να το κανεις dual boot ή μονο windows εχει μεγαλη διαδικασια ή ειναι απλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 σωστα , δουλευεις multitask πολυ ποιο ανετα απο android. Tο θεμα ειναι τι hardware χρειαζεσαι για να δουλευεις στρωτα χωρις lag κλπ. Το telecast air ii που εχει προαναφερθει φενεται πολυ ελκυστικο στα 189$ στο geekbuying Για να το κανεις dual boot ή μονο windows εχει μεγαλη διαδικασια ή ειναι απλο? προσωπικα το εχω αναφερει και πιο πισω, θα περιμενα ποτε θα βγουν windows tablets με 2gb ram και windows10 για να παρω.. edit. θεωρω ακομα πολυ νωρις για να παρει καποιος windows tablet που να του βγει καλο για κατι παραπανω απο το απλα να μπαινει ιντερνετ. πες απο την μια οτι με 2gb ram, που για μενα ειναι must, δεν βρισκεις σε καλη τιμη tablet από κινα, πες οι επεξεργαστες θα τους ηθελα λιγο πιο δυνατους, πες (που ειναι κ το βασικοτερο) το λογισμικο ειναι ακομα σε φαση εμβρυική και περιμενουμε τα windows10 για να "ανθισει" το appstore της ms, ειναι βασικοι λογοι για να με αποτρεψουν απο το να παρω windows tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, μια μικρη βοηθεια απο τους ποιος εμπειρουςεκανα μια αγορα απο το Banggood και δεν ηρθε το πακετο,οι ενεργεις μου ειναι αυτες : Dispute->Escalation->Awaiting other party's respone->Requiring your action στο τελευταιο δεν μου δεινει καποια επιλογη να ενεργησω, εχετε καποια ιδεα τι πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα μου πισω?(το banggood εδωσε traking number που η ενημερωση του σταματησε στης 23 Σεπτεμβρη)ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, μια μικρη βοηθεια απο τους ποιος εμπειρους εκανα μια αγορα απο το Banggood και δεν ηρθε το πακετο, οι ενεργεις μου ειναι αυτες : Dispute->Escalation->Awaiting other party's respone->Requiring your action στο τελευταιο δεν μου δεινει καποια επιλογη να ενεργησω, εχετε καποια ιδεα τι πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα μου πισω? (το banggood εδωσε traking number που η ενημερωση του σταματησε στης 23 Σεπτεμβρη) ευχαριστω Και αλλος με προβλημα με banggood.. τελικα πρεπει να παρει τρελο μαυρο αυτό το κατάστημα.. σε καποιο σημειο πιο χαμηλα, μπορεις να προσθεσεις αρχεια. εγω τραβηξα screenshots τα email μου με αυτους και τα εστειλα. αλλα νομιζω ότι στο requiring your action, με πηγε 2 φορες και ξανα πισω και στις πρωτες φορες δεν μπορουσα να κανω κατι εγω. οποτε αν δεν μπορεις ακομα να προσθεσεις αρχεια, απλα αστο και θα συνεχισει μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 θα περημενω και εγω λιγο, εχω κανει καμια 20αρια αγορες απο κινα , απο vickmall , e -bay, μονο το banggood δεν μου εστειλε πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, μια μικρη βοηθεια απο τους ποιος εμπειρους εκανα μια αγορα απο το Banggood και δεν ηρθε το πακετο, οι ενεργεις μου ειναι αυτες : Dispute->Escalation->Awaiting other party's respone->Requiring your action στο τελευταιο δεν μου δεινει καποια επιλογη να ενεργησω, εχετε καποια ιδεα τι πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα μου πισω? (το banggood εδωσε traking number που η ενημερωση του σταματησε στης 23 Σεπτεμβρη) ευχαριστω Δεν παίζονται στο bangood και κάποτε τους είχα σε εκτίμηση... RC695500898CN είναι με τα γνωστά που έχουν κολλήσει από 25 Σεπτεμβρίου. Έχω κάνει claim το dispute στο paypal και οι τύποι για να κάνουν refund μου ζητάνε να κλείσω το dispute...!! έχει κανένας παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει περίπτωση να μην με δικαιώσει το PAYPAL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 θα περημενω και εγω λιγο, εχω κανει καμια 20αρια αγορες απο κινα , απο vickmall , e -bay, μονο το banggood δεν μου εστειλε πακετο εμενα τελευταια ενημερωση στο tracking απο banggood ειχα στις 13/9.. εκτοτε μονο δικαιολογιες ακουω και δικαιολογιες του τυπου σε 5 μερες αν δεν εχει ερθει, θα σου στειλουμε αλλο.. και να προσπαθουν πλαγιως να με κανουν να κλεισω το dispute στο paypal. αν τους ειχα ακουσει και ειχα κλεισει το ticket ακομα απο σε 5 μερες, σε 5 μερες θα με πηγαιναν.. εγω προσωπικα ανοιξα το ticket στις 31 μερες απο την παραγγελια, στις 43 μερες το εκανα claim και σε ακριβως οταν εκλεισα 2 μηνες απο την παραγγελια, βγηκε η αποφαση που ηταν υπερ μου (1/9 εκανα την παραγγελια, 1/11 μου εβαλαν τα λεφτα στην καρτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω τι κανεις και δεν με ενδιαφερει κιολας. δεν ειναι κακο να εχεις μαγαζι και αν ειδες κιολας τι εγραψα οποτε μην αρπαζεσαι. κουβεντα κανουμε εδω μεσα. υπεραστιστηκα τους μαγαζατορες γιατι και εμεις μαγαζι εχουμε (χαρτικα - απορρυπαντικα) και ξερω πολυ καλα τι τραβανε και αυτοι για να τα βγαλουν περα. chill out.. Δεν αρπάχτηκα. Και αφού καταλαβαίνεις μπράβο σου. Ωστόσο δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο. Για την ακρίβεια στον χώρο που κινούμαι ο ανταγωνισμός από την κίνα είναι νόμιμος, είναι το είδος τέτοιο που δεν γίνεται αλλιώς και δεν θα είχε και νόημα να γίνει και αλλιώς γιατί είναι προϊόντα που δεν απευθύνονται σε τελικούς καταναλωτές για να γλυτωθεί ο ΦΠΑ(εκεί είναι το ζουμί) οπότε περνάνε στα έξοδα των εταιρειών και η αξία τους και οι φόροι τους. Καμία σχέση με λιανικό εμπόριο για να στο πω διαφορετικά. Απλά μου έκατσε λίγο στραβά η υπόθεση σου ότι και εγώ μάλλον κάνω αυτή την δουλειά ενώ αυτό που έκανα ήταν να γράψω τα αυτονόητα για κάποιον που καταλαβαίνει κάποια πράγματα από εμπόριο ώστε να καταλάβουν και οι υπόλοιποι να μην βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Και πάλι όμως no worries. Δεν αρπάχτηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Φίλος πάντως έχει εδώ και καμιά βδομάδα το V11 Allwinner A33 απο geek buying στα 70€ και είναι πολύ ευχαριστημένος. Δεν το έχω δει από κοντά ακόμη όμως εγώ για να το κρίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις