Προς το περιεχόμενο

[megathread] no-name "κινεζιες" tablets και smartphones

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.tinydeal.com/chuwi-v17hd-7-ips-ram-1gb-android-44-quad-core-8gb-tablet-p-129292.html CHUWI V17HD
http://www.tinydeal.com/teclast-p78hd-7-retina-android-44-a31-quad-core-8gb-tablet-p-125713.html TECLAST P78HD
http://www.tinydeal.com/cube-talk7x-u51gt-c4-7-ips-android-422-quad-core-3g-phablet-p-122111.html CUBE Talk7X U51GT-C4
http://www.tinydeal.com/vido-m80-8-android-44-mtk8127-tablet-pc-w-bluetooth-miracast-p-136443.html VIDO M80

http://www.pandawill.com/chuwi-vx8-tablet-pc-quad-core-mtk8127-android-44-80-inch-ips-screen-8gb-white-p90914.html chuwi-vx8
Παιδια ποιο απο αυτα ειναι το καλητερο να το παρω?
Το θελω για γενικη χρηση πιο πολυ διαβασμα ebooks και τετοια πραγματα αααντε και κανα παιχνιδακι..
Αν εχετε εσεις καποια προταση εννοειτε αποδεκτη! Οσο το δυνατον μεγαλητερη και καλητερη οθονη..δεν εχω προβλημα και με 7ιντσες ομως.

Τιμες κατω απο 80ε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Nepe καλύτερα να κάνεις λιγο υπομονή. Νοέμβρη και μετά βγαίνουν διαρκώς προσφορες λόγω end of season. Στο geek buying για παραδείγμα σίγουρα θα υπάρξουν καλές τιμές μεσα στο μήνα!

Παιδιά αύριο τι παίζει? Γιατί όλα τα καταστήματα έχουν τρελαθεί με την 11.11 και όλοι έχουν κουπόνια κ εκπτώσεις? Καλά στο aliexpress πολύ πανηγύρι αλλά οι εκπτώσεις του στυλ Redmi 1s από 100000000$ τώρα 150$

• Like 1

Γιατι την μαρκα την ξερεις?

Άμα παίξει καμία καλη έκπτωση μιλήστε γιατι μου εχουν φάει τα αυτιά...

Νομίζω οι μόνες πραγματικές προσφορές είναι εδώ http://activities.aliexpress.com/1111_digital_world.phpαλλά όλες κλασσικά είναι σε περιορισμένα κομμάτια. Βέβαια βλέπω 90 κομμάτια Mi3 στα 145€

Ώπα ένας για 145 πάλι θα δώσει 400 κομμάτια http://gaga.aliexpress.com/255742050-2041806334-detail.html?spm=5261.1414269.1998223726.4αν είναι αλήθεια ντουυυυ

• Like 1

Ώπα ένας για 145 πάλι θα δώσει 400 κομμάτια http://gaga.aliexpress.com/255742050-2041806334-detail.html?spm=5261.1414269.1998223726.4αν είναι αλήθεια ντουυυυ

Shipping Cost Estimated Delivery Timehelp_icon.gif china-post-air-mail.jpg China Post Air Mail   $63.16

:huh:

Με τα Ελληνικα καταστηματα που φερνουν Κινεζικα με καπελο σχεδον την διπλασια τιμη τι παιζει; Τι σου προσφερουν αυτα για να πληρωσεις σε αυτους 135 ευρω για ενα κινητο που απο Κινα εχει 75 ευρω;

Ξερω οτι δεν περιμενεις να σου ερθει απο Κινα δεν μπλεκεις με πιστωτικες αλλα παραδειγμα σου δινουν 2 χρονια εγγυηση με αμεση αντικατασταση; η σου λενε φερ΄το εδω να το στειλω Κινα και σε κανα μηνα περνα να δεις τι εχω κανει.

Με τα Ελληνικα καταστηματα που φερνουν Κινεζικα με καπελο σχεδον την διπλασια τιμη τι παιζει; Τι σου προσφερουν αυτα για να πληρωσεις σε αυτους 135 ευρω για ενα κινητο που απο Κινα εχει 75 ευρω;

Ξερω οτι δεν περιμενεις να σου ερθει απο Κινα δεν μπλεκεις με πιστωτικες αλλα παραδειγμα σου δινουν 2 χρονια εγγυηση με αμεση αντικατασταση; η σου λενε φερ΄το εδω να το στειλω Κινα και σε κανα μηνα περνα να δεις τι εχω κανει.

Λογικά υποθετω το 2ο.. μην σου πω καν κανενα απ τα 2 γτ κανονικα δεν μπορουν να τα πουλανε για διαφορους λογους..

Με ενα καταστημα που μιλησα μου ειπε για 23% φπα για λειτουργικα εξοδα κλπ. Αν μου χαλασει μου ειπε οτι το παω εκει και το στελνει αυτος Κινα (οποτε παλι περιμενε ποτε θα παει και ποτε θα ερθει) δεν το επισκευαζει ουτε κανει αντικατασταση.

Οταν τον ρωτησα να μου πει ενα λογο για να παρω απο αυτον ενα κινητο και να το πληρωσω με καπελο 80% τοτε ανακαλυψα οτι ξερει να μιλαει και Κινεζικα.

Μου ειπε και τα περι υποστηριξη των Ελληνικων καταστηματων και να βοηθαμε τα Ελληνικα μαγαζια περι ηθικης κλπ.

Καλα αυτοι οσο αγοραζουμε και εμεις αγοραζουν δεν περνουν χοντρικη με τιμολογιο κλπ;

• Like 1

Αν ήταν σωστό μαγαζί θα τα τέσταρε πριν τα πουλήσει και θα είχε ένα 10% συσκευών καβάτζα για αντικατάσταση όσο ταξιδεύει το κινητό. Όλα τα άλλα είναι @@ριες...

• Like 1

Θα ήθελα να πάρω ένα tablet 10 inch κυριώς για notes - ΠΟΛΥ serfing - skype (ελάχιστα ταινίες - παιχνίδια)

Με ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη και πολύ βασικό να μην έχει κολλάει σε άνοιγμα σελίδων scroll κτλ...

Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω αλλά μπερδεύτηκα μπορώ να πώ....

Τιμή γύρωστα 200$ (θέλω κάτι σχετικά αξιόπιστο γιατί δεν είμαι πολύ τον αλλαγών - αναβαθμίσεων)

Σαν επιλογές έχω διακρίνει τα onda v989 - pipo P9 -  Teclast X98 (σχετικά νέο)

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ή έχει κάποιο απο τα παραπάνω θα εκτιμούσα την άποψη του!

Γιατι την μαρκα την ξερεις?

Η μάρκα είναι η IPPO. Δεν την ξέρω αλλά εδώ φαίνεται να έχει πολλά θετικά σχόλια.

Unboxing V11

Οποίος έχει άποψη για οθόνη & μπαταρία ας μας πει μιας και έχει καλές τιμές.

To good to be true... 

THL T969

QUAD CORE + 5" + DUAL SIM + LTE + 2700mAh =117$

Η οθόνη εαν είναι ίδια με του THL T6 είναι τέλεια μιας και την έχω δει από κοντά.

Όπως πολύ σωστά σου είπε ο μαγαζάτορας στην τιμή του συμπεριλαμβάνεται και 23% ΦΠΑ όπως και το κόστος του να έχεις επιχείρηση στην Ελλάδα που είναι πολύ διαφορετικό από την Κίνα. Αν σου έλεγαν εσένα να δουλέψεις με μισθό, ασφάλιση και ωράριο κινέζου για να μειωθεί το κόστος και να πηγαίνεις να παίρνεις λαθραία το φορτίο από τα περαστικά εμπορικά κινέζικα πλοίαγια με κινδυνο να σε γραπώσουνε οι τελωνειακοί για να μπορεί να πουλάει το μαγαζί τα κινητα σε τιμές κινέζικες θα πήγαινες για δουλειά;

Καλά είναι αυτό που κάνουμε για όσο κρατήσει(είναι θέμα χρόνου να κλείσει η τρύπα των ταχυδρομείων αν και το απεύχομαι) και αγοράζουμε με έναν μεσάζοντα από το εργοστάσιο γλυτώνοντας και τους δασμούς/ΦΠΑ αλλά να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις για το κατά πόσο είναι νόμιμο. Και βέβαια αυτό που έκανες να τον πάρεις τηλέφωνο και να του λες γιατί να σε προτιμήσω δεν υπάρχει. Εσένα θα σου άρεσε αν π.χ. έφτιαχνες web sites και ήσουν νόμιμος με τα παραστατικά σου να σε πάρει πελάτης που του έχεις στείλει προσφορά και να σου λέει ότι ο Εσθονός ή ο Κινέζος μου το φτιάχνουν με τα μισά λεφτά, γιατί  να σε προτιμήσω;

Αν θες να πιάσουμε συζήτηση για το κατά πόσο είναι ηθικό να ειναι στο 23% ο ΦΠΑ και από πάνω να πληρώνουμε και φορολογία εισοδήματος ή εταιρική να το κάνουμε αλλά δεν φταίνε οι μαγαζάτορες με τα κινέζικα για αυτό. Ας προσέχαμε και τι ψηφίζαμε τόσα χρόνια στο κάτω κάτω.

• Like 3

Πουλαει κατι που δεν υπαρχει στην ευρυτερη Ελληνικη αγορα δηλαδη μια μαρκα-ες αγνωστη-ες για τους περισσοτερους.

Οποτε θα πουλησει σε καποιον που δεν εχει ιδεα και απλα περασε εξω απο το μαγαζι και του γυαλισε.

Αν και πιστευω πως αυτος που θα αγορασει Κινεζικο κινητο η ταμπλετ το εχει ψαξει το θεμα, αυτος που δεν ξερει θα παρει Nokia Samsung κλπ.

Οι 8 στους 10 που θα παρουν Κινεζο γνωριζουν τι θα παρουν και απο που. Λογικο ενα Ελληνικο καταστημα που πουλαει Κινεζικα να υπολογιζει στους 2 στους 10 που δεν γνωριζουν, το θεμα ειναι τι κανει για να κερδισει και τους υπολοιπους 8? οταν δεν τους δινει 2 ετη εγγυηση δεν τους κανει αμεση αντικατασταση κλπ κλπ.

Μια αλλη ερωτηση; Για να κοψεις αποδειξη δεν πρεπει να εχεις καποιο τιμολογιο παραστατικο κατι; Οταν εγω φερω παρανομα χωρις τελωνειο κατι πως μπορω να το πουλησω στο μαγαζι μου και να κοψω και αποδειξη;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...