oraiustepe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε περίπου 10 μέρες θα έρθει Ελλάδα.Μπορείς να το βλέπεις και από το σάιτ των ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx ευχαριστω για το site επειδη εχω την προηγουμενη μου διευθυνση στο Paypal θα μου το στειλουν σπιτι ή παω απο το ελτα και το παραλαμβάνω
Deathy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν εβαλες αλλη διευθυνση τοτε μαλλον θα το στειλουν στην αλλη διευθυνση η διευθυνση στο Paypal δε μετραει
oraiustepe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν εβαλες αλλη διευθυνση τοτε μαλλον θα το στειλουν στην αλλη διευθυνση σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κάνω. μπορω να τους πω να μην μου το στειλουν στην διευθυνση και να το παραλαβω απο τα ελτα; αμα παει στην διευθυνση και δεν με βρει θα παει πισω στα ελτα; ζητάει ταυτοτητα σωστα; σορρυ για τις πολλες ερωτησεις. ευχαριστω
manouras2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω για το site επειδη εχω την προηγουμενη μου διευθυνση στο Paypal θα μου το στειλουν σπιτι ή παω απο το ελτα και το παραλαμβάνω Το πιθανότερο είναι να σου έρθει χαρτί να πας από το ταχυδρομείο να παραλάβεις.Εγώ περιμένω δύο παραγγελίες από το minideal με singpost και ήρθαν Ελλάδα 10 μέρες μετά που μου έβγαλε ότι τα πήραν στα χέρια τους.Δεν έχω παραλάβει όμως ακόμα γιατί θέλει μερικές μέρες να έρθουν Κρήτη που μένω.
oraiustepe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το πιθανότερο είναι να σου έρθει χαρτί να πας από το ταχυδρομείο να παραλάβεις.Εγώ περιμένω δύο παραγγελίες από το minideal με singpost και ήρθαν Ελλάδα 10 μέρες μετά που μου έβγαλε ότι τα πήραν στα χέρια τους.Δεν έχω παραλάβει όμως ακόμα γιατί θέλει μερικές μέρες να έρθουν Κρήτη που μένω. Το χαρτί που θα μου ρθει εφόσον εχει την προήγουμενη διευθυνση;
manouras2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το χαρτί που θα μου ρθει εφόσον εχει την προήγουμενη διευθυνση; Προφανώς στην προηγούμενη διεύθυνση.Μπορείς όμως να παρακολουθείς το σάιτ των ΕΛΤΑ και όταν δεις ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της παλιάς σου περιοχής να πας από εκεί με την ταυτότητα να το παραλάβεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σου το δώσουν όμως.Δεν μπορείς να πας στην παλιά σου διεύθυνση μια μέρα μετά που θα έρθει στο εκεί ταχυδρομείο να πάρεις το χαρτί;
kallair Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια γτ πνιγεστε σε μια γουλια νερο; όταν δει ότι εχει ερθει ελλαδα και στα ελτα της περιοχης του, θα παρει ενα τηλεφωνο στο υποκαταστημα της περιοχης τους κ θα τους ενημερωσει ότι θα παει ο ιδιος να το παραλαβει απο εκει. με την αστυνομικη του ταυτοτητα θα παει πολυ απλα κ χωρις κοπο, θα την επιδειξει, θα υπογραψει και θα παραλαβει το δεμα του.
KeepWalking7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μια αξιοπιστη σελιδα για αγορα oneplus one χωρις invite?
gepant Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Επεξεργασία: Δες και για αυτό: http://www.gearbest.com/ce.../pp_88929.html( -20$ with coupon code: S168HF ) στα 79$, δηλαδή 62€! https://www.trustpilot.co.uk/review/gearbest.com καλησπερα παιδια εχει ψωνισει κανεις απο αυτο γιατι βλεπω εδω καποιους καμενους
diplo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 https://www.trustpilot.co.uk/review/gearbest.com καλησπερα παιδια εχει ψωνισει κανεις απο αυτο γιατι βλεπω εδω καποιους καμενους και εγώ έχω ενδοιασμούς για το εν λόγο site αλλά το λινκ που μας έδωσες έχει μόνο 3 reviews όπου και τα 3 είναι ότι να ναι.
theo93 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παιδιά θα ήθελα μια πρόταση για ταμπλέτ μέχρι 50 κατι ευρό ,οχι τπτ ιδιαίτερο απλό σερφαρισμα και χωρις κωλύματα.
2koykoy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το panda ειναι αξιοπιστο για να παραγγειλω τα καινουργια ασημι pistons και το power bank xiaomi ;;α)αν ειναι γνησια β) αργει αλλα τα στελνει; γ)απο τιμες;
kallair Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 panda που ειχα παρει 2 tablets onda v975m, ηρθαν μεσα σε 18-22 μερες. απο τιμες εχει νορμαλ. ετυχα πανω σε προσφορα και το ειχα παρει σε χωμα τιμη τοτε. οποτε ψαξε το κ σε αλλα μαγαζια για να συγκρινεις.
Icecut Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο λίγο ψάξιμο αυτές τις μέρες καταλήγω στο F1 Coolpad ή στο Lenovo A806...Το θέμα είναι οτι θέλει τώρα και η αδερφή μου ένα κινητό μέχρι 80-90 ευρώ.Πέραν των δυο πρώτων,που ομολογώ τείνω προς το δεύτερο,τί προτείνετε για οικονομική λύση VFM?Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις