Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Off topic!!!

Γειά σας,

γείτονας(55 χρονών) πήρε(του έδωσαν καλύτερα) ένα ΝΟΚΙΑ 520 μου έιπε απο Αμερική(μάλλον μέσω ebay)...

Παίρνει micro sim,προσπάθησε να βάλει την δικία του αλλά τίποτα.......

Μετά πήγε σε κατάστημα της wind έβαλαν μια καινούργια sim αλλα τζίφος(όπως νομίζω ήταν λογικό).

Προσωπικά δεν έχω χρεισιμοποιήσει ποτέ R SIM αλλά νομίζω ότι μάλλον αυτή χρειάζεται....

Το πήρα λίγο στα χέρια μου,έβαλα μια άλλη μικρο σιμ αλλά δεν δεχόταν το pin......να προσθέσω ότι 

το τηλ. είναι made in china......

Mπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του,κάποια άλλη γνώμη ή ιδέα και αν όντως θέλει rsim ποιά ακριβώς 

θέλει και κάποια περαιτέρω βήματα σχετικά με την RSIM....

Eυχαριστώ

Φιλικά G.Makrihairis 

Δημοσ.

Επειδη ειναι china δε σημαινει οτι κολλαει εδω... το πες και μονος σου οτι εισαι off :)

Τωρα μηπως δεν ειναι καν gsm; μηπως ειναι κλειδωμενο στον/απο τον αμερικανο παροχο; δεν εχω ιδεα απο rsim. υποθετω ειναι για ξεκλειδωμα;

Αλλα αξιζει να ασχοληθειτε για 80€ κινητο;

Δημοσ.

Επειδη ειναι china δε σημαινει οτι κολλαει εδω... το πες και μονος σου οτι εισαι off :)

Τωρα μηπως δεν ειναι καν gsm; μηπως ειναι κλειδωμενο στον/απο τον αμερικανο παροχο;

To είπα απο την αρχη.....

Δεν γνωρίζω,απλά το 520 δείχνει ότι ειναι ολοκαίνουργιο.....

....... υποθετω ειναι για ξεκλειδωμα;

Αλλα αξιζει να ασχοληθειτε για 80€ κινητο;

Ναι για ξεκλείδωμα......το έχει αγοράσει έιδη γι'αυτό και ασχολούμαι μήπως μπορέσω να τον βοηθήσω....

Είναι ωραίος τύπος ;) .....

Δημοσ.

κι'εγω ενα 8ιτσο ψάχνω και 4πυρινο να είναι δεν πειράζει,άλλα αυτό με την ραμ δεν μπορώ να το καταλάβω,δεν μπορούνε να βάλουν 2gb ραμ,με μια λογική αύξηση?

http://www.banggood.com/VOYO-X7-3G-MT8392-Octa-Core-8-Inch-IPS-Android-4_4-Phone-Tablet-p-942568.html

το επόμενο ειναι αυτό αλλα ανεβαίνει 50 ευρώ επάνω έλεος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μερικά νέα για τους Xiaomάκηδες φαίνεται πως ο 6595 για την Redmi σειρά δεν είναι το επόμενο SoC αλλά ο Snapdragon 615

http://au.ibtimes.com/articles/569694/20141016/xiaomi-redmi-note-2.htm#.VE4-2vmUfA1

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2_phablet_will_be_powered_by_snapdragon_615-news-9922.php

Νέο από GSM Arena στις 14 Οκτωβρίου

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

2014-10-25 14:54 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-10-23 14:54 Received from Customer

το παραπανω σημαινει ότι το πακετο εχει φυγει απο κινα; ειναι με singapore post.
Δημοσ.

το παραπανω σημαινει ότι το πακετο εχει φυγει απο κινα; ειναι με singapore post.

ναι. ειναι στο δρομο για Ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

αντε να ερθει το κινητακι να δουμε! επ ευκαιριας, απο το βιντεακι που ειδα για το neovision 3.0 camera app που εχει το zte v5 που παρήγγειλα, πρεπει η καμερουλα του να ειναι απ τις καλυτερες σε αυτο το ευρος τιμης κινεζικα κινητα.

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά ποια είναι η καλύτερη all around επιλογή κινητού?

με ενδιαφέρει η ποιότητα(οσο γίνεται) η κάμερα και η εμπειρία χρήσης.

μέχρι 160 ευρώ.

σκεφτόμουν το lenovo vibe x s960 αξίζει ?

Δημοσ.

To καλύτερο best value for money αυτή τη στιγμή είναι το Coolpad F1. Το είχα πάρει για τη γυναίκα και σύντομα παραλαμβάνω και το δικό μου. Δυνατός επεξεργαστής, πολύ καλή οθόνη και ποικιλία από ROM. 

Αυτή είναι η δική μου επιλογή και μάλιστα στα 135-140 ευρώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...