xouzel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 http://www.aliexpress.com/item/9-7-Teclast-X98-3G-Intel-Bay-Trail-T-Quad-Core-Tablet-PC-1-83GHz-Retina/1862203196.html Μια και αναφέρθηκε το Aliexpress, να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να πληρώσω με κάρτα μια και δεν έχει PayPal. Ή καλύτερα να το αφήσω και να ψάξω στο Ebay για κάποιο ρολόι που με ενδιαφέρει ;;
mindtrapper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Είναι πολύ ασφαλές το σύστημα τους. Ο πωλητής δεν παίρνει τα λεφτά μέχρι να δηλώσεις ότι παρέλαβες και όλα είναι οκ με το αντικείμενο που αγόρασες.
aleksios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 πειτε μου ποιο απτα δυο να προτιμησω http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-Core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html http://www.tinydeal.com/cube-talk8-u27gt-wifi-8-android-44-mtk8127-tablet-pc-p-132308.html αξιζει το 8ιντσο ή θα ειναι κουραστικο και αβολο?επίσης ισχυει οτι έχει όντως θύρα minihdmi?
xristoforos25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 παιδιά θα ήθελα μια μικρή Βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στα εξής τηλέφωνα: Να πάρω πάλι το xiaomi redmi note (το είχα 1,5 μήνα και μου το έκλεψαν) Το δεύτερο είναι το xiaomi Mi3 16gb To Huawei honor 3xpro t20 Και το thl 5000 To Μπάτζετ μου είναι στα 250 ευρώ. Βοηθείστε να κάνω την καλύτερη επιλογή με βάση τα άνωθεν δεδομένα Ευχαριστώ
zacharias99 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 παιδιά θα ήθελα μια μικρή Βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στα εξής τηλέφωνα: Να πάρω πάλι το xiaomi redmi note (το είχα 1,5 μήνα και μου το έκλεψαν) Το δεύτερο είναι το xiaomi Mi3 16gb To Huawei honor 3xpro t20 Και το thl 5000 To Μπάτζετ μου είναι στα 250 ευρώ. Βοηθείστε να κάνω την καλύτερη επιλογή με βάση τα άνωθεν δεδομένα Ευχαριστώ Προσωπικά στα χρήματα αυτά θα πήγαινα στο xiaomi mi3... Γιατί? Επειδή φοράει snapdragon επεξεργαστή (όχι ότι οι MTK δεν είναι καλοί, αλλά όπως και να το κάνουμε, snapdragon ΔΕΝ είναι.) Επειδή έχει καλύτερη ανάλυση από το Note που είχες. Επειδή είναι το πιο γρήγορο όλων. Επειδή γενικά είναι δοκιμασμένη και απροβλημάτιστη συσκευή! Και αρκετές άλλες λεπτομέριες... Είναι για να καταλάβεις η προηγούμενη ναυαρχίδα μιας εταιρίας η οποία δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα κατασκευής! Θεωρώ ότι τα μόνα μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι: Δεν είναι dual sim. Δεν παίρνει κάρτα SD οπότε μένεις είτε με τα 16GB, είτε με τα 64GB. Και τέλος έχει μικρότερη αυτονομία από NOTE και THL. Βέβαια με 3χίλιαρη μπαταρία η αυτονομία του είναι παραπάνο από αρκετή... Φιλικά Ζάχος 3
xristoforos25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά στα χρήματα αυτά θα πήγαινα στο xiaomi mi3... Γιατί? Επειδή φοράει snapdragon επεξεργαστή (όχι ότι οι MTK δεν είναι καλοί, αλλά όπως και να το κάνουμε, snapdragon ΔΕΝ είναι.) Επειδή έχει καλύτερη ανάλυση από το Note που είχες. Επειδή είναι το πιο γρήγορο όλων. Επειδή γενικά είναι δοκιμασμένη και απροβλημάτιστη συσκευή! Και αρκετές άλλες λεπτομέριες... Είναι για να καταλάβεις η προηγούμενη ναυαρχίδα μιας εταιρίας η οποία δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα κατασκευής! Θεωρώ ότι τα μόνα μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι: Δεν είναι dual sim. Δεν παίρνει κάρτα SD οπότε μένεις είτε με τα 16GB, είτε με τα 64GB. Και τέλος έχει μικρότερη αυτονομία από NOTE και THL. Βέβαια με 3χίλιαρη μπαταρία η αυτονομία του είναι παραπάνο από αρκετή... Φιλικά Ζάχος To xiaomishop.com έχει ευρωπαϊκή αποθήκη,είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της xiaomi?πόσες μέρες κάνει για να έρθει?
zacharias99 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 To xiaomishop.com έχει ευρωπαϊκή αποθήκη,είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της xiaomi?πόσες μέρες κάνει για να έρθει? Το xiaomishop.com δεν είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα! Η xiaomi ΔΕΝ έχει επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ευρώπη! Το μόνο επίσημο που συνεργάζεται είναι το Ibuygou.com όπου θα το βρεις και σε καλή τιμή (βέβια είναι Κίνα το μαγαζί οπότε υπομονή καμιά 20αριά μέρες). Πολλοί λένε ότι και το merimobiles.com είναι καλό μαγαζί για xiaomi, αλλά θα σου έλεγα να το αποφύγεις γιατί έχουν χαλάσοι πολύ σαν κατάστημα... Γενικά λίγο προσοχή γιατί παίζουν πολλά fake στα xiaomi... Απέφυγε aliexpress ebay κτλ... Καλύτερα από Κίνα και να ξέρεις τι θα πάρεις, παρά από Ευρωπαϊκό Reseller που θα σου βάλει καπέλο 50-100 ευρώ!!! Κάνε λίγο υπομονή, αξίζει τον κόπο! 1
xristoforos25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το xiaomishop.com δεν είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα! Η xiaomi ΔΕΝ έχει επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ευρώπη! Το μόνο επίσημο που συνεργάζεται είναι το Ibuygou.com όπου θα το βρεις και σε καλή τιμή (βέβια είναι Κίνα το μαγαζί οπότε υπομονή καμιά 20αριά μέρες). Πολλοί λένε ότι και το merimobiles.com είναι καλό μαγαζί για xiaomi, αλλά θα σου έλεγα να το αποφύγεις γιατί έχουν χαλάσοι πολύ σαν κατάστημα... Γενικά λίγο προσοχή γιατί παίζουν πολλά fake στα xiaomi... Απέφυγε aliexpress ebay κτλ... Καλύτερα από Κίνα και να ξέρεις τι θα πάρεις, παρά από Ευρωπαϊκό Reseller που θα σου βάλει καπέλο 50-100 ευρώ!!! Κάνε λίγο υπομονή, αξίζει τον κόπο! Φίλε Ζάχο, Να προχωρήσω σε αγορά από το Ibuygou.com είναι ασφαλές? Δηλώνει χαμηλότερη τιμή για να μην πέσει σε τελωνείο? Έχει δωρεάν μεταφορικά με Singapore post? Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις - απορίες Ευχαριστώ 1
zacharias99 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Φίλε Ζάχο, Να προχωρήσω σε αγορά από το Ibuygou.com είναι ασφαλές? Δηλώνει χαμηλότερη τιμή για να μην πέσει σε τελωνείο? Έχει δωρεάν μεταφορικά με Singapore post? Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις - απορίες Ευχαριστώ Αγορίνα θα πήγαινα δαγκωτά στο ibuygou! Έχει με singapure post κανένα 10άρικο το πολύ μεταφορικά! Αν θέλεις δωρεάν μεταφορικά κοίτα από μεριά Minideal.net αλλά σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση κτλ. (χωρίς να έχω χρειαστεί ποτέ) το ibuygou.com πιστεύω πως είναι το καλύτερο! Τέλος απέφυγε courier. Για την αξία, ναι αναγράφουν χαμηλότερη ώστε να μην περάσει τελωνείο (πάντα υπάρχει βέβαια μια ελαάαααχιστη πιθανότητα 1%) Από εκεί και πέρα πες τους και εσύ για την χαμηλότερη αξία απλά για διπλοτσεκάρισμα! Τέλος το αν θα είναι rooted κτλ, μη σε απασχολεί καθόλου! Όπως και να έρθει να ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο κινητό και στο αντίστοιχο νήμα του γειτονικού φόρουμ έχει τα πάντα από αναλυτικές οδηγίες!!! Φιλικά Ζάχος 1
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 πειτε μου ποιο απτα δυο να προτιμησω http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-Core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html http://www.tinydeal.com/cube-talk8-u27gt-wifi-8-android-44-mtk8127-tablet-pc-p-132308.html αξιζει το 8ιντσο ή θα ειναι κουραστικο και αβολο?επίσης ισχυει οτι έχει όντως θύρα minihdmi? Παιδια και δω μια βοηθεια, μιας και γω ενδιαφερομαι για το 2ο. Το xiaomishop.com δεν είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα! Η xiaomi ΔΕΝ έχει επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ευρώπη! Το μόνο επίσημο που συνεργάζεται είναι το Ibuygou.com όπου θα το βρεις και σε καλή τιμή (βέβια είναι Κίνα το μαγαζί οπότε υπομονή καμιά 20αριά μέρες). Πολλοί λένε ότι και το merimobiles.com είναι καλό μαγαζί για xiaomi, αλλά θα σου έλεγα να το αποφύγεις γιατί έχουν χαλάσοι πολύ σαν κατάστημα... Γενικά λίγο προσοχή γιατί παίζουν πολλά fake στα xiaomi... Απέφυγε aliexpress ebay κτλ... Καλύτερα από Κίνα και να ξέρεις τι θα πάρεις, παρά από Ευρωπαϊκό Reseller που θα σου βάλει καπέλο 50-100 ευρώ!!! Κάνε λίγο υπομονή, αξίζει τον κόπο! Δεν υπαρχει κανενα επισημο μαγαζι που συνεργαζεται με τη Xiaomi. Ουτε επισημος αντιπροσωπος της στη Κινα. Κατα βάση και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως το merimobiles φερνει ΟΛΑ τα προιοντα της Xiaomi και σε πολυ καλυτερες τιμες σε σχεση με τα αλλα. Πχ δες το Mi pad 64αρι. Το ibuygou δε ξερω ποσο καιρο υπαρχει, αλλά δε θυμαμαι να εχω διαβασει απο συμφορουμιτες οτι εχουν αγορασει απο εκει. 1
silmarien Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτομουν για αγορα ενος xiaomi note για φιλη αλλα προβληματίζεται σε θεμα εγγύησης. Τι ακριβως ισχυει? Επίσης διάβασα οτι τωρα που ηρθε η lenovo στην Ελλάδα πιο δυναμικα καλυπτονται τα κινητα της στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα?
skar1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτομουν για αγορα ενος xiaomi note για φιλη αλλα προβληματίζεται σε θεμα εγγύησης. Τι ακριβως ισχυει? Επίσης διάβασα οτι τωρα που ηρθε η lenovo στην Ελλάδα πιο δυναμικα καλυπτονται τα κινητα της στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα? Εγγυηση απο κινεζικο καταστημα οχι και οτι καλυτερο. Αν θες εγγυηση πας απο Ελλαδα η κανα amazon.co.uk .
zacharias99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδια και δω μια βοηθεια, μιας και γω ενδιαφερομαι για το 2ο. Δεν υπαρχει κανενα επισημο μαγαζι που συνεργαζεται με τη Xiaomi. Ουτε επισημος αντιπροσωπος της στη Κινα. Κατα βάση και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως το merimobiles φερνει ΟΛΑ τα προιοντα της Xiaomi και σε πολυ καλυτερες τιμες σε σχεση με τα αλλα. Πχ δες το Mi pad 64αρι. Το ibuygou δε ξερω ποσο καιρο υπαρχει, αλλά δε θυμαμαι να εχω διαβασει απο συμφορουμιτες οτι εχουν αγορασει απο εκει. Για τα tablet δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς Για το Ibuygou και για το merimobiles άσε με να σου πω τα εξής: 1ον) έχεις δίκαιο ότι η xiaomi δεν συνεργάζεται επίσημα με κανένα reseller οπότε ούτε το ibuygou δεν είναι στην ουσία επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας! 2ον) Το γεγονός όμως ότι συνεργάζεται (το ibuygou) με τo μεγαλύτερο (ανεπίσημο βέβαια και αυτό) παγκόσμιο community της MIUI πιστεύω ότι το κάνει σίγουρα πιο αξιόπιστο από τα υπόλοιπα! Εδώ να σημειωθεί ότι το merimobiles συνεργάζεται και αυτό με communities (π.χ. το ελληνικό miui) αλλά δε νομίζω να είναι ίδιας εμβέλιας συνεργασία με την παραπάνω που ανέφερα! 3ον) Εδώ θα ήθελα να τονίσω, πως από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω πως και τα 2 μαγαζιά φέρνουν 100% γνήσια προϊόντα, με το merimobiles όμως να έχει χαλάσει πάααρα πολύ τη συνέπειά του και την επικοινωνία με τους πελάτες που είχε... Είμαι της άποψης ότι στη συναλλαγή ο πελάτης πρέπει να μένει ευχαριστημένος και χωρις άγχος - ταλαιπωρία! Αν είναι να μας βγάζουν το λάδι, βλέπε αντίστοιχο νήμα παραγγελίας xiaomi pistons, τότε να τα χέσω τα 10 ευρώ που γλιτώνω (και ΑΝ τα γλιτώνω) από merimobiles... Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι από προσωπική εμπειρία το merimobiles καθυστερεί αδικαιολόγητα πολύ τις παραγγελίες του... Αυτά τα λέω όχι γιατί έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι από κάποιο μαγαζί, αλλά επειδή θέλω να προστατέψω συμφορουμίτες να μην την πατήσουν όπως και εγώ. Φιλικά Ζάχος!
Gaitanakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Επειδή τα παιδιά της Ελληνικής Κοινότητας της Xiaomi κάνουν σοβαρή δουλειά, απο όσο τους παρακολουθώ, νομίζω για να είμαστε ασφαλείς σχετικά με τη γνησιότητα των προιόντων πρέπει να παρακολουθούμε τις συνεργασίες τους. Πέρα απο τα 2 eshops που προαναφέρθηκαν υπάρχει και το http://www.to2c.com/.... απο εκεί και πέρα λαμβάνω και σοβαρά υπόψη μου όσους γράφουν παράπονα εξυπηρέτησης για κάποιο κατάστημα
ArisG88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καμια γνωμη γι αυτο; http://www.geekbuying.com/item/Kingsing-W8-8-Inch-Intel-Baytrail-T-Z3735D-Quad-Core-1-8GHz-Windows-8-1-Tablet-PC-IPS-1280-800-1GB-RAM-16G-ROM-GPS-Bluetooth-332495.html Μπορεις να κανεις εγκατασταση φανταζομαι οποιοδηποτε προγραμμα των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις