Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα !!!!! 

http://www.scamadviser.com/check-website/gearbest.com

Από που ακριβώς φαίνεται ;;;;;

http://www.scamadviser.com/check-website/gearbest.com

Καλα αυτο το σκαμσαιτ,ακομα και σαιτ οπως minideal,vickmall,to2c,geekbuying που ειναι απολυτα δοκιμασμενα τα βγαζει απατεωνες.

Το Gearbest εχει θεμα στο myphone.Η πρωτη μου παραγγελια απο αυτους ειναι απο σημερα στο ΕΛΤΑ τις περιοχης μου αλλα λογω εργασιας θα την παραλαβω στις 27/10 οποτε θα μπορω να πω εαν ειναι απολυτα αξιοπιστο.Γι αυτο τωρα γραφω ''οπως φαινεται''.Οι τιμες τους ειναι λογικες ενω δινει εξαιρετικα κουπονια.Η δε επικοινωνια μεσω του myphone ειναι αριστη.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα αυτο το σκαμσαιτ,ακομα και σαιτ οπως minideal,vickmall,to2c,geekbuying που ειναι απολυτα δοκιμασμενα τα βγαζει απατεωνες.

Το Gearbest εχει θεμα στο myphone.Η πρωτη μου παραγγελια απο αυτους ειναι απο σημερα στο ΕΛΤΑ τις περιοχης μου αλλα λογω εργασιας θα την παραλαβω στις 27/10 οποτε θα μπορω να πω εαν ειναι απολυτα αξιοπιστο.Γι αυτο τωρα γραφω ''οπως φαινεται''.Οι τιμες τους ειναι λογικες ενω δινει εξαιρετικα κουπονια.Η δε επικοινωνια μεσω του myphone ειναι αριστη.

Στο συγκεκριμένο (cubot) έχει 20$ κουπονι?(Βλέπω ότι η τιμή του είναι 99.99$)

Δημοσ.

Επισης καποιο παιδί που ρωταγε κανα δυο σελιδες πισω για φτηνο Τ6S το gearbest εδινε -$5 κουπονι και σε αυτο. Ετσι εβγαινε $85.

Δε θυμαμαι το κουπονι , αν το χει ο aris ας μας πει (Sorry γραφω απο app).

Παντως κραταω μια πισινή για το μαγαζι γιατι πολλα κουπονια μοιραζει. Δε θα επαιρνα κατι πανω απο $100 απο κει μεχρι να "στρώσει".

Δημοσ.

Νεο κουπονι S168HF (-20$) που ισχυει μεχρι 31/12 για το Cubot S168 στο gearbest.com.

To κουπονι για το THL T6s ηταν GBT6S,αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Καθε κουπονι ισχυει για αγορα ενος τεμαχιου ανα μελος.

Συμφωνω απολυτα με τον ipal,καθως ακομα δεν εχουμε παραλαβει.Οι 3 αγορες μου(Landvo L200,THL T6s,Cubot S168) απο το gearbest ειναι μεχρι 85$ μεχρι στιγμης.Μολις αποδειχθει αξιοπιστο ο καθενας ψωνιζει οτι θελει.Στις 27/10 που θα παραλαβω θα εχω μια πρωτη εικονα για την αξιοπιστια.Ολες τις παραγγελιες τις εστειλαν με NL Post.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω,εκανες καμια επιλογη στην αποστολη για να γλιτωσεις το τελωνειο?Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το tablet?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω,εκανες καμια επιλογη στην αποστολη για να γλιτωσεις το τελωνειο?Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το tablet?

Δεν θυμάμαι πως το έκανα αλλά επέλεξα την δωρεάν αποστολή.Το τάμπλετ έμεινε στα χέρια μου μερικές ώρες.Δεν μου έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα.Και σε αυτόν που το έδωσα δεν παραπονέθηκε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια το cube talk 8 ή αλλιώς u27gt γιατι δε το έχει το geekbuying και γενικα κάποιο άλλο μαγαζι περα από το banggood?

Εχετε να προτεινετε κατι σε 8αρι μεχρι μαξ 80 ευρω;;;

Δημοσ.

Νεο κουπονι S168HF (-20$) που ισχυει μεχρι 31/12 για το Cubot S168 στο gearbest.com.

To κουπονι για το THL T6s ηταν GBT6S,αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Καθε κουπονι ισχυει για αγορα ενος τεμαχιου ανα μελος.

Συμφωνω απολυτα με τον ipal,καθως ακομα δεν εχουμε παραλαβει.Οι 3 αγορες μου(Landvo L200,THL T6s,Cubot S168) απο το gearbest ειναι μεχρι 85$ μεχρι στιγμης.Μολις αποδειχθει αξιοπιστο ο καθενας ψωνιζει οτι θελει.Στις 27/10 που θα παραλαβω θα εχω μια πρωτη εικονα για την αξιοπιστια.Ολες τις παραγγελιες τις εστειλαν με NL Post.

έχω κάνει 3 αγορές απο αυτούς, αν εξαιρέσεις την έξτρα καθυστέρηση που αντιμετώπισα, τα πράγματα ήρθαν μια χαρά. Βέβαια και οι 3 αγορές ήταν των ~10 $  

Δημοσ.

Ρε παιδια το cube talk 8 ή αλλιώς u27gt γιατι δε το έχει το geekbuying και γενικα κάποιο άλλο μαγαζι περα από το banggood?

Εχετε να προτεινετε κατι σε 8αρι μεχρι μαξ 80 ευρω;;;

Εχει βγει νεο μοντελο το Cube talk 8H για αυτο δεν υπαρχει αυτο που λες.

Δημοσ.

Εχει βγει νεο μοντελο το Cube talk 8H για αυτο δεν υπαρχει αυτο που λες.

αμα σου πω πως δε βλεπω διαφορα με το απλό το 8; Ή ισως το ενσωματωμενο 3G του, που δε με πολυενδιαφερει. Αλλά ακομα και το talk 8H δε το εχει κανενα μαγαζι γνωστό.

Δημοσ.

καλησπέρα το kingsing s2 ειναι καλή επιλογή για τα 85~ ευρό που ζητάει? το κινητό θα είναι για την μητέρα μου και κυρίως με νοιαζει να μην θέλει πολλα updates, να δουλεύει καλα απο την αρχή γιατι την πάτησα με το Newman n2 που είχα πάρει σε προσφρορά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...