kallair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παιδια καλησπερα κ απο μενα!Ειμαι καινουργιος εδω για συγνωμη αν εχω κανει λαθος το forum.. Τεσπα να μην τα πολυλογω εχω ενα κινεζικο κινητο το mpie 809t octacore...παρα πολυ καλο..υπερ ευχαριστημενος...απο την παρασκευη ομως μαλλον μου καηκε το ηχειο (ηχος κλησης,μουσικη κτλπ) ψαχνω να βρω ανταλακτικο-α(να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο)και δεν μπορω να βρω πουθενα..ξερει κανενας καποιο site;;ευχαριστω εκ των προτερων για αρχη η πιο λογικη κινηση ειναι να ρωτησεις το καταστημα απ οπου το πηρες. 2
mixomoras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδες, κοιτανε τα ξαδερφακια μου αυτα τα δυο κινητα: doogee και CUBOT. Πως σας φαινονται για τ λεφτα τους? ποιο απ τ δυο ειναι καλυτερο ? και αν ξερει κανεις το site αν ειναι εμπιστο? ευχαριστω πολυ
vlahoskwn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε απο που να παρω το thl t6s απο καποιο αξιοπιστο site ωστε να το παρω οσο ποιο φτηνα μπορω δεν με ενδιαφερει σε ποσες μερες θα ερθει αλλα η τιμη του σας ευχαριστω πολυ
talos_2002 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τελικά σε ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή ή να είναι έμπειστο; καλησπερα παιδες, κοιτανε τα ξαδερφακια μου αυτα τα δυο κινητα: doogee και CUBOT. Πως σας φαινονται για τ λεφτα τους? ποιο απ τ δυο ειναι καλυτερο ? και αν ξερει κανεις το site αν ειναι εμπιστο? ευχαριστω πολυ Τα DooGee έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο με τα προβλήματά τους. Από μόστρα και μάρκετινγκ πρώτοι είναι, αλλά από αξιοπιστία...Τα Cubot από την άλλη είναι το αντίθετο. Καθόλου μόστρα, απλή μάρκα και χαμηλού προφίλ, αλλά συσκευές που κάνουν την δουλειά τους.Από αξιόπιστα site: VickMall (top!), GeekBuying, reportspam, B2Cbuying (αν και καινούριο/υπό δοκιμή), miniDeal.
vlahoskwn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 θελω να το παρω στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη απο καποιο ομως επιστο site
G.makrihairis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε απο που να παρω το thl t6s απο καποιο αξιοπιστο site ωστε να το παρω οσο ποιο φτηνα μπορω δεν με ενδιαφερει σε ποσες μερες θα ερθει αλλα η τιμη του σας ευχαριστω πολυ. reportspam νομίζω το πιο φθηνό 67,13 ευρώ.(εχω πάρει 3 thl t6s απο αυτό το μαγαζί) THL T6S
evmenis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια το THL t6s εχει την ιδια τιμη σε ολα τα μαγαζια ,τι ψαχνεται? NL h Sg post να προτιμήσω για adroid box από κίνα http://www.gearbest.com/tv-box/pp_80704.html Νομιζω οτι NL παει πιο γρηγορα τωρα αλλα ισως να ημουν απλα τυχερος με 3 δεματα που παρελαβα ,αλλα μικρες οι διαφορες με sg.
kamui Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 reportspam νομίζω το πιο φθηνό 67,13 ευρώ.(εχω πάρει 3 thl t6s απο αυτό το μαγαζί) THL T6S Πρόσφατα πάντως που μίλησα με reportspam για μία παραγγελία και να γράψουν χαμηλή τιμή στο πακέτο, μου είπαν Because of strict customs check now so low is not possible to declare.We will send it by register air email,there is normally no tax,if you worry about it,you can also buy the Customs Insurance,if there is tax,then we refund it. If you have any other question, please let us know. Τι να πω δεν ξέρω μήπως λένε αρλούμπες για να τους πληρώσεις το insurance?
G.makrihairis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πρόσφατα πάντως που μίλησα με reportspam για μία παραγγελία και να γράψουν χαμηλή τιμή στο πακέτο, μου είπαν Because of strict customs check now so low is not possible to declare.We will send it by register air email,there is normally no tax,if you worry about it,you can also buy the Customs Insurance,if there is tax,then we refund it. If you have any other question, please let us know. Τι να πω δεν ξέρω μήπως λένε αρλούμπες για να τους πληρώσεις το insurance? Πολύ πιθανόν........
xouzel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πρόσφατα πάντως που μίλησα με reportspam για μία παραγγελία και να γράψουν χαμηλή τιμή στο πακέτο, μου είπαν Because of strict customs check now so low is not possible to declare.We will send it by register air email,there is normally no tax,if you worry about it,you can also buy the Customs Insurance,if there is tax,then we refund it. If you have any other question, please let us know. Τι να πω δεν ξέρω μήπως λένε αρλούμπες για να τους πληρώσεις το insurance? Και πόσο χρεώνουν την ασφάλεια ;; Γιατί, αν ζητάνε 5-6 δολλάρια, αξίζει !!!
terry308 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και πόσο χρεώνουν την ασφάλεια ;; Γιατί, αν ζητάνε 5-6 δολλάρια, αξίζει !!! 5% επί της παραγγελίας
xouzel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 5% επί της παραγγελίας Νομίζω συμφέρει !!!! Για αντικείμενο 300€, το να δωσεις 15 και να ηρεμησεις απο το φοβο του τελωνειου, δεν το συζητω καν !!!
kallair Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποια καταστηματα εχουν ευρωπαικά ή ελληνικά warehouses; Γράψτε άκυρο. To hongmi 1s που γλυκοκοιταζω, αν το πάρω από ευρωπαικό warehouse, παει κοντα 160 ευρώ.. Δεν πάω καλυτερα να πάρω το moto g από ελλάδα κιολας στα ιδια λεφτά; Μα καλα δεν τους συμφερει να μεγαλωσουν την ποικιλια στα ευρωπαικά υποκαταστηματα τους και να βαλουν πιο νορμαλ τιμες στα shipping cost; edit. Elephone P3000 4G LTE Features: Android 4.4.2 Kitkat OS(MIUI OS optional) MediaTek MT6582 + 6590, 1.3 GHz Quad Core ARM Cortex-A7 Processor 1 GB RAM, 8 GB Internal Memory and microSD expandable up to 128 GB 5.0 inch HD IPS Capacitive Touch Screen with OGS Technology and Multi touch Fingerprint scanner on the back that would guarantee your privacy Dual SIM Compatibility Dual Camera, 13 MP Rear and 5 MP Front Li-Ion 3150 mAh Battery http://www.minideal.net/elephone-p3000-4g-lte-quad-core-andoird-4-4-5-0-hd-dual-sim-smartphone.html Τι λεει αυτό το τηλέφωνο; αυτός ο επεξεργαστης λέει τπτ; MediaTek MT6582 + 6590 τι είναι το +6590; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2014 από kallair
Costas_v Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν ειναι "προσεκτικοι" - επιτηδες ίσως - στο reportspam.. οντως.
leros2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ποια καταστηματα εχουν ευρωπαικά ή ελληνικά warehouses; Γράψτε άκυρο. To hongmi 1s που γλυκοκοιταζω, αν το πάρω από ευρωπαικό warehouse, παει κοντα 160 ευρώ.. Δεν πάω καλυτερα να πάρω το moto g από ελλάδα κιολας στα ιδια λεφτά; Μα καλα δεν τους συμφερει να μεγαλωσουν την ποικιλια στα ευρωπαικά υποκαταστηματα τους και να βαλουν πιο νορμαλ τιμες στα shipping cost; edit. Τι λεει αυτό το τηλέφωνο; αυτός ο επεξεργαστης λέει τπτ; MediaTek MT6582 + 6590 τι είναι το +6590; Το 6590 είναι για το 4g
Προτεινόμενες αναρτήσεις