pjdbo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λέω να πάρω το zte z7 mini,έχουμε πληροφορίες αν είναι για την ποιότητα του και αν αξίζει τα $295;Από to2c,vick mail.
talos_2002 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερα από Vick. Το To2C, έχει θέματα με την κάλυψη εγγύησης.
papars Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι το minideal το είχε φτηνότερο το z7 mini αλλά σήμερα για κάποιο λόγο είναι κάτω. $299 το έχει Edit: OPO invites για όλους (όχι όμως για Ελλάδα) https://forums.oneplus.net/threads/30-invites-up-for-grabs.123285/
captnemo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λέω να πάρω το zte z7 mini,έχουμε πληροφορίες αν είναι για την ποιότητα του και αν αξίζει τα $295;Από to2c,vick mail. http://www.pandawill.com/landingpage/NubiaZ7.html
s2117 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, εγώ ψάχνω δωράκι κινητό για το κορίτσι... Budget: 70-100 euro Οθόνη: max 4.5 inches Να παίζει χωρίς να χρειαστεί να κάνω μαϊμουδιές Να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφο :) Έχω δει jiayu G2f, thl w100s και το thl T6S (το οποίο όμως είναι 5 ίντσες αλλά μου φαίνεται vfm). Τι γνώμη έχετε για αυτά, έχουν καθόλου προβλήματα ? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο, παίζει καμιά προσφορά τώρα σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζάκια? Σχωράτε με για το bump, αλλά λέω να ψωνίσω σήμερα Είμαι ανάμεσα σε jiayu G2f και thl T6s.. Από ποιότητα κατασκευής-εμφάνιση ποιο υπερτερεί κατά τη γνώμη σας ??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Mου εχουν ερθει 2 χαλασμενα κινητα. Το ενα με κατασκευαστικο προβλημα (δεν ειχε κοληθει η ταινια ηλεκτρομαγνητικης θωρακισης της καλωδιοταινιας της οθονης) και το 2ο με ξεκολλημενο το digitizer μαλλον απο χτυπηματα στην μεταφορα καθως δεν ηταν προστατευμενο με φουσκαλες κλπ και χτυπιονταν δεξια αριστερα σε ολη την διαδρομη απο Κινα - Ελλαδα. Μετα απο dispute για το πρωτο μου εδωσαν μολις 15$ refund.... Aν και σου δινει το σαϊτ αξιοπιστη εικονα τελικα δεν τους αξιζει.... Γιατι σου εδωσαν μονο 15$ refund και οχι ολο το ποσο του του κινητου? Eχω κανει παραγγελια απο κει και δεν εχει γινει ακομη dispatched.. να ακυρωσω λες?
dim_k Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γιατι σου εδωσαν μονο 15$ refund και οχι ολο το ποσο του του κινητου? Eχω κανει παραγγελια απο κει και δεν εχει γινει ακομη dispatched.. να ακυρωσω λες? Δεν ηθελα να μπω σε διαδικασια επιστροφης. Η αξια του κινητου ηταν 85$ και εγω με το dispute απαιτησα 40$. Aπο το site μου προτειναν απλα να το παω σε τεχνικο και μετα απο επιμονη, μου προσφεραν 15$. Τελικα το εφτιαξα μονος, οποτε κουλ... Προσωπικα μεχρι 80$ αγορα σε καμια καλη προσφορα που βγαζει ισως να το ρισκαρα. Για ακριβες συσκευες δεν θα το προτιμουσα και ας εδινα 5-10$ παραπανω σε καποιο αξιοπιστο site. To vickmall ,αν και πολυ μικροτερο, για παραδειγμα ειναι το πιο γρηγορο και αξιοπιστο που υπαρχει για εμενα μετα απο 3 παραγγελειeς. Χθες βραδυ εριξα για το thl t6s και σημερα μου ηρθε tracking number....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν ηθελα να μπω σε διαδικασια επιστροφης. Η αξια του κινητου ηταν 85$ και εγω με το dispute απαιτησα 40$. Aπο το site μου προτειναν απλα να το παω σε τεχνικο και μετα απο επιμονη, μου προσφεραν 15$. Τελικα το εφτιαξα μονος, οποτε κουλ... Προσωπικα μεχρι 80$ αγορα σε καμια καλη προσφορα που βγαζει ισως να το ρισκαρα. Για ακριβες συσκευες δεν θα το προτιμουσα και ας εδινα 5-10$ παραπανω σε καποιο αξιοπιστο site. To vickmall ,αν και πολυ μικροτερο, για παραδειγμα ειναι το πιο γρηγορο και αξιοπιστο που υπαρχει για εμενα μετα απο 3 παραγγελειeς. Χθες βραδυ εριξα για το thl t6s και σημερα μου ηρθε tracking number.... Ευχαριστω ακυρωσα μεσω chat, και λεω να παραγγειλω απο Geekbuying. Χρειαζομαι ενα 10'' tablet για φιλο με 1GB ram στα 70€. Καλο λες το Geek? Moνο απο minideal εχω ψονισει, αρκετες φορες μαλιστα, και ολα αψογα. Κοιταω αυτο εδω by the way: http://www.geekbuying.com/item/V11-Allwinner-A33-Android-4-4-Quad-Core-10-Inch-Tablet-PC-Android-4-4OS-1GB-8GB-WIFI-Bluetooth-Dual-Camera---White-Black-333160.html
aleksios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα tablet 7 Inch μέχρι 100ευρώ;
dim_k Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω ακυρωσα μεσω chat, και λεω να παραγγειλω απο Geekbuying. Χρειαζομαι ενα 10'' tablet για φιλο με 1GB ram στα 70€. Καλο λες το Geek? Moνο απο minideal εχω ψονισει, αρκετες φορες μαλιστα, και ολα αψογα. Κοιταω αυτο εδω by the way: http://www.geekbuying.com/item/V11-Allwinner-A33-Android-4-4-Quad-Core-10-Inch-Tablet-PC-Android-4-4OS-1GB-8GB-WIFI-Bluetooth-Dual-Camera---White-Black-333160.html To geek καλο αλλα αργο. 2 παραγγελιες μονο εχω βεβαια απο εκει. Σε σχεση με to pandawill καλυτερο απο οτι εχω διαπιστωσει
diplo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ψάχνω 10αρι ταμπλετ για δώρο σε άτομο 60 ετών για χρήση skype και λίγο σερφάρισμα. φτηνό και με στυλ (κάνα 100αρικο) φυσικά αλλά να φτουράει... να δουλεύει καλά το skype χωρίς κολλήματα και να έχει αξιοπρεπή μπροστινή κάμερα. θενκς
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ψάχνω 10αρι ταμπλετ για δώρο σε άτομο 60 ετών για χρήση skype και λίγο σερφάρισμα. φτηνό και με στυλ φυσικά αλλά να φτουράει... να δουλεύει καλά το skype χωρίς κολλήματα και να έχει αξιοπρεπή μπροστινή κάμερα. θενκς αν δεν πεις στα παιδια το budget σου δεν γινεται δουλεια!
diplo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αν δεν πεις στα παιδια το budget σου δεν γινεται δουλεια! κάνα 100αρικο
evmenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σχωράτε με για το bump, αλλά λέω να ψωνίσω σήμερα Είμαι ανάμεσα σε jiayu G2f και thl T6s.. Από ποιότητα κατασκευής-εμφάνιση ποιο υπερτερεί κατά τη γνώμη σας ?? jiayu ειναι ποιο ποιοτικη μαρκα και το μοντελο εχει βγει εξαιρετικο αλλα και το T6s ειναι απροβληματιστο γενικα.Αν σου καθεται καλυτερα το 5ιντσο παρε το THL αν σου φαινεται μεγαλο παρε το jiayu. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 offtopic μια χαρα δειχνουν τα m7 & coolpad http://www.gizchina.com/2014/10/06/top-5-mtk6595-phones/ /offtopic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις