Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φυσικά πριν μιλήσουμε καλό είναι να έχουμε ψάξει κ λίγο. Η μπαταρία ήταν τραγική μέχρι τον Αύγουστο. Από τέλη Αυγούστου η Doogee έβγαλε αναβάθμιση που διορθώνει πολύ το πρόβλημα της κατανάλωσης. 2ον στο κινητό δεν πρέπει ποτέεε να απενεργοποιείται το backtouch (ρυθμίσεις - > backtouch) ακόμη και να μην το θέλουμε. Το κινητό με απενεργοποιημένη την επιλογή δεν μπορεί να πέσει σε deep sleep. Με τις παραπάνω αλλαγές το κινητό από 1 μέρα μπαταρία έχει πάει στις 2,5 -3 ανάλογα με τη χρήση.

Δεν το έχει γνωστός μου, το έχει η κοπέλα μου, οπότε και το ψάχνω συχνά

Να σε ρωτήσω μιας και το κατέχεις, αυτό το backtouch κουμπί, χρησιμοποιείται μόνο αν βγάλουμε το χρωματιστό καπάκι?

Και, τι κάνει? :P

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον, κινητο με μεγάλη οθόνη (5-5,5) καλη καμερα και τουλαχιστον 2gb ram. Απο 150 εως 200 ευρω, ποιες ειναι οι επιλογες;;

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Tuesday

Λίγο παραπάνω αλλά ...(και απο eu warehouse)

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri8614.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, κινητο με μεγάλη οθόνη (5-5,5) καλη καμερα και τουλαχιστον 2gb ram. Απο 150 εως 200 ευρω, ποιες ειναι οι επιλογες;;

XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 

Επεξ/σία από G.makrihairis
  • Like 1
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω μιας και το κατέχεις, αυτό το backtouch κουμπί, χρησιμοποιείται μόνο αν βγάλουμε το χρωματιστό καπάκι?

Και, τι κάνει? :P

Το backtouch δουλεύει μονάχα με το άσπρο καπάκι που έχει και το πλαίσιο ζωγραφισμένο. Απλά σέρνοντας το δαχτυλό σου μπορείς να κινηθείς στις σελίδες του launcher, σε φωτογραφίες, web sites κλπ. Από το μενού του backtouch σου δίνει επιλογή να ορίσεις μία εφαρμογή που θα ξεκινάει με "2πλο κλικ" στην περιοχη, Με μονό κλικ να βγάλεις φωτό και με παρατεταμένο κλικ να ανοίξεις τη κάμερα. Δεν είναι τίποτα τρομερό γενικά.

XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G

Η με λίγο παραπάνω από 200 το Xiaomi Mi3. Δεν παίρνει SD έχει 16GB αλλά μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μέρα με τη νύχτα

• Like 2
Δημοσ.

εγω παραγγελνω χρονια απο κει μια χαρα ειναι υπομονη θελει γιατι κανει πανω απο μηνα να ερθει το δεμα

Δημοσ.

Παιδια μακρια από banggood.com. οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες του κερατά. διαβάστε την συνομιλια μου στο helpdesk με αυτους, για να καταλαβετε.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17210876/helpdesk%20tablet.txt

Φαντάζομαι ξέρεις ότι το banggood έχει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο έτσι?

Σε καταλαβαίνω εν μέρη γιατί και μένα μου την σπάει όταν αργεί να φτάσει κάτι ή όταν δεν έχει ενημερωθεί το σύστημά του china post και είμαι στα τυφλά αλλά γι'αυτό δεν μπορείς να κατηγορήσεις το banggood.

Οι άνθρωποι στέλνουν εκατοντάδες παραγγελίες καθημερινά φαντάσου να τους έλεγε ο καθένας πάρε τηλέφωνο τον carrier!

Αυτό που σου λέει ισχύει, ότι μπορεί δηλαδή να μην ενημερώθηκε το σύστημα και στο λέω με εμπειρία 10 χρόνων και εκατοντάδων παραγγελιών κυρίως από Κινα, Hong kong κτλ. Μου έχει τύχει να λέει το δέμα μου Opening και εγώ να το έχω παραλάβει. Συμβαίνει σχετικά συχνά εγώ το βλέπω με ρυθμό περίπου 1 στις 10 παραγγελίες.

Πάντως και οι δικές μου παραγγελίες των τελευταίων 2 μηνών (καμιά 10αριά) έχουν καθυστερήσει οπότε είναι γενικό το πρόβλημα.

Υπομονή! Τα γνωρίζουμε αυτά όταν παραγγέλνουμε από Κίνα, είναι ένα από τα ρίσκα που παίρνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μακρια από banggood.com. οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες του κερατά. διαβάστε την συνομιλια μου στο helpdesk με αυτους, για να καταλαβετε.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17210876/helpdesk%20tablet.txt

+1......στο τέλος την είχε πιάσει....πυρετός(sorry for thsi....χαχαχαχαχαχ)

Δημοσ.

+1......στο τέλος την είχε πιάσει....πυρετός(sorry for thsi....χαχαχαχαχαχ)

δε βλέπω κάτι αστείο εγω προσωπικά, με εκνεύρισε αφάνταστα ο τρόπος που ο "κυριος" γράφει στον-ην υπάλληλο.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια δειτε τι μου απανταει στο τελος!! αν ειναι δυνατον! μου λεει οτι ξερει οτι το δέμα έχει έρθει ελλάδα επειδή δεν της το έχουν επιστρέψει σε αυτή!

panagiotis kalligeros: it's 30 days from the day i ordered it. it should have been here in greece by now
Eileen: the logistic said that your parcel has arrived at your destination country
Eileen: would you please kindly wait for it?
panagiotis kalligeros: link to that information please?
panagiotis kalligeros: how do they know it?
Eileen: because your order did not be returned
Eileen: and it was normal, just the system did not update the record
panagiotis kalligeros: the possibility the parcel NEVER LEFT CHINA
panagiotis kalligeros: did u think of that possibility?
Eileen: no

Xιλιαδες και εκατομμυρια να ειναι τα δέματα που στελνουν, εμενα ποσώς με ενδιαφέρει. το να εξακριβωσω που ειναι το δικο μου δέμα και να κατοχυρωθω oτι δεν με κοροιδευουν ειναι το ζητουμενο μου. Αυτη ειναι κιολας η δουλεια τους. ας κανουν και 30.000 τηλεφωνα. δεν ειναι δικο μου θεμα.

Ο "κυριος" πριν φτασει σε αυτη την συζητηση, είχε άλλα 10 emails με τους συγκεκριμενους που ενω τους έλεγα το προβλημα μου, απαντουσαν συνεχεια μηχανικά με τυποποιημένες απαντησεις και αυτο ειναι εξοργηστικό.

Ο "κυριος" τους ρωτάει τα αυτονοητα. πως γίνεται να εχει σταλει απο 4/9, 13/9 να είναι ακόμα στο αεροδρομιο τους, και κοντά 40 μέρες μετά να μην έχει εμφανιστει update στο συστημα των ελτα ότι έχει φύγει το δέμα για ελλάδα.

ο "κυριος" παραπανω προσπαθει να καταλαβει απο που προκυπτει η τοση σιγουρια τους ότι το δέμα έχει φύγει από κινα, όταν η μόνη ενημέρωση που έχουν, είναι από το σύστημα της εταιρειας απο οπου ενημερώνομαι και εγώ, το οποιο όπως λένε και οι ιδιοι, μπορει να μην έχει ενημερωθει.

ο "κυριος" παραπανω, με τις ερωτησεις του, προσπαθει να καταλαβει τον τρόπο που ενημερώνεται η εταιρεια για την εξελιξη των παραγγελιων. το να μου λενε ότι ενημερώνονται μονο μεσω του ηλεκτρονικου συστηματος ενώ υπάρχει κ η τηλεφωνική επικοινωνια οπου και της παρεθεσα, και να αρνειται να προβει σε κληση του εν λογω αριθμου, εμενα μου δειχνει ελλειπης σεβασμος στον πελατη και στην εξυπηρέτηση του.

Και ο λογος που το κανει αυτό ειναι γιατι οι τυποποιημένες απαντησεις τους, ειναι εξοργιστικες. Απαντάνε με τοσο σιγουρια ότι το δέμα έχει φύγει ενώ οι ιδιοι λένε οτι το συστημα μπορει να μην έχει ενημερωθει.

Δημοσ.

δε βλέπω κάτι αστείο εγω προσωπικά, με εκνεύρισε αφάνταστα ο τρόπος που ο "κυριος" γράφει στον-ην υπάλληλο.

ok, Δικαίωμά σου είν' αυτό αλλά δεν βλέπω να λέει κάτι άσχημο ή να βρίζει την υπάλληλο,άσε που έχει και 100% τις 100% δικιο!!!

Τωρα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίστηκες :-(  εκτος και αν έχεις καποια πρωσοπική σχέση με την υπάλληλο :-D .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...