Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί πιο πολύ το ότι δεν έχουν θύρα για sd card. Δυνατά εργαλεία και ίσως να αξίζουν τα λεφτά τους αλλά για μένα είναι dealbreaker η έλλειψη αυτή. 

• Like 2
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα εχω παραγγειλει κινητο απο vickmall μεσω Singapore post. Το μονο αποτελεσμα που μου βγαινει ειναι οτι μπηκε στο πλοιο με προορισμο το Ισραηλ. Οταν τους εστειλα μου απαντησαν οτι καααποια στιγμη θα φθασει. Το θεμα ειναι οτι το PayPal με καλυπτει μονο για 45 ημερες. Ξερει κανεις τι να κανω?

Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα εχω παραγγειλει κινητο απο vickmall μεσω Singapore post. Το μονο αποτελεσμα που μου βγαινει ειναι οτι μπηκε στο πλοιο με προορισμο το Ισραηλ. Οταν τους εστειλα μου απαντησαν οτι καααποια στιγμη θα φθασει. Το θεμα ειναι οτι το PayPal με καλυπτει μονο για 45 ημερες. Ξερει κανεις τι να κανω?

Την 43η-44η ημερα ανοιγεις claim στο paypal. Αν δεν εχει φτασει ως τοτε, θα δικαιωθεις αφου ακολουθησεις τις οδηγιες του paypal.

Δημοσ.

καλημερα,το vickmall ειναι αξιοπιστο???εχω παραγγειλει ενα κινητο στις 10/9

και σημερα που βαζω το tracking number sto singpost μου λεει περιμενετε 24 ωρες

για να εμφανιστει η κατασταση του,στα ελτα φαινετε κανονικα...κλεισιμο απο IPS.

Yπαρχει κανενας οδηγος για το πως κανουμε claim η dispute???ειναι η δευτερη αγορα απο κινα

και ανησυχω γιατι δεν ειναι για μενα το κινητο...

Δημοσ.

καλημερα,το vickmall ειναι αξιοπιστο???εχω παραγγειλει ενα κινητο στις 10/9

και σημερα που βαζω το tracking number sto singpost μου λεει περιμενετε 24 ωρες

για να εμφανιστει η κατασταση του,στα ελτα φαινετε κανονικα...κλεισιμο απο IPS.

Yπαρχει κανενας οδηγος για το πως κανουμε claim η dispute???ειναι η δευτερη αγορα απο κινα

και ανησυχω γιατι δεν ειναι για μενα το κινητο...

Απο τα πιο αξιόπιστα καταστήματα, μην ανησυχείς εφόσον είσαι στο κλεισιμο απο IPS , είσαι σε καλό δρόμο,

dispute γιατι να κάνεις ? 

Δημοσ.

Απο τα πιο αξιόπιστα καταστήματα, μην ανησυχείς εφόσον είσαι στο κλεισιμο απο IPS , είσαι σε καλό δρόμο,

dispute γιατι να κάνεις ? 

επειδη δεν γνωριζω πως γινετε το dispute-claim για αυτο ρωταω,λεω αν σε καμια περιπτωση στραβωση κατι μην ψαχνω τελευταια στιγμη.τωρα ησυχασα λιγο που μου ειπες πως ειναι απο τα πιο αξιοπιστα :-)

Δημοσ.

επειδη δεν γνωριζω πως γινετε το dispute-claim για αυτο ρωταω,λεω αν σε καμια περιπτωση στραβωση κατι μην ψαχνω τελευταια στιγμη.τωρα ησυχασα λιγο που μου ειπες πως ειναι απο τα πιο αξιοπιστα :-)

45 μερες έχεις περιθώριο για dispute , οποτε υπομονή  :-D

Δημοσ.

Την 43η-44η ημερα ανοιγεις claim στο paypal. Αν δεν εχει φτασει ως τοτε, θα δικαιωθεις αφου ακολουθησεις τις οδηγιες του paypal.
Εννοεις φανταζομαι οτι απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω. Το θεμα ειναι οτι θα χασω το κινητο. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στο aliexpress που να επεκτεινει την προστασια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα?
Δημοσ.

Εννοεις φανταζομαι οτι απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω. Το θεμα ειναι οτι θα χασω το κινητο. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στο aliexpress που να επεκτεινει την προστασια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα?

Οχι 45 μερες και μετα "ο θεος μαζι σου".

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα, αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα εχει sd card

Για να βγαίνει με επιλογές σε GB σίγουρα όχι. Αλλά το 64GB λέει 191 ευρώ εεε θέλω να πιστεύω κάνα 250ρι στους resellers ίσως και λιγότερο, αφού 280 και κάτι έχουν τα θηρία (16GB βέβαια)

Δημοσ.

Οχι 45 μερες και μετα "ο θεος μαζι σου".
Οποτε τι προτεινετε, να περιμενω να ερθει και ας χασω την προστασια η' να κανω dispute μια μερα πριν?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...