Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 εγω θα λεγα αυτο http://www.minideal.net/elephone-p10c-5-android-4-4-kitkat-dual-sim-3g-smartphone-mobile-quad-core-6582.html εχει και 4.4 ρε παιδια στο site το δειχνει 9 ευρω ? bug ειναι ? έχουν πρόβλημα στο σιτε οι τιμες τους.
dpress Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στο minideal τι παιζει και τα εχει σχεδόν ολα στα 12$ 1
arisg90 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει προβλημα το σαιτ παιδια.Μην αρχισετε να ψωνιζετε και μετα παραπονιεστε γιατι δεν τα στελνουν... Ζητανε μονο πιστωτικη,μην βαλετε τα στοιχεια σας.Παιζει να το χακαρανε...
mourtias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστός. Μη βάζετε πιστωτικές βρωμάει το πράμα.
leros2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Υπόψιν ότι στην 4.4 έκδοση android , η καλή μας google έκοψε την εγκατάσταση στη εξωτερική κάρτα μνήμης ... Οπότε έχετε και αυτό υπόψιν, με τα 4gb που έχουν τα περισσότερα φθηνά κινητά δεν το λές και άπλα. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αυτό το feature της google (πχ με App 2 SD)
nodas_21greek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι χρειάστηκε άνοιγμα δεν είναι ανησυχητικό; Και ναι και όχι. Αν ήμουν κλασικός Ελληνάρας, που κρίνω μόνο από τον εαυτό μου θα σου έλεγα τα χειρότερα. Αντικειμενικά όμως, διαβάζοντας και σχόλια από άλλους χρήστες στο myphone που το έχουν ήμουν ο μοναδικός που αντιμετώπισα το συγκεκριμένο πρόβλημα. (συγκεκριμένα δεν δούλευε το ακουστικό στις κλήσεις. Με handsfree λειτουργούσε κανονικά. Τελικά το κινητό ανοίχτηκε, απλά "πάτησε" ο γνωστός τις ενώσεις και είναι μια χαρά). 1
BrocasHelm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι χρειάστηκε άνοιγμα δεν είναι ανησυχητικό; Από τα 4 που έχω φέρει κι εγώ, σε ένα χρειάστηκε να το ανοίξω. Είχε ξεβιδωθεί ο φακός της κάμερας και έχανε την εστίαση. Απλά πράγματα, ίσα το πίσω πλαστικό έβγαλα, το έσφιξα λίγο και είναι μια χαρά. Γενικά στους 3+ μήνες που το έχουν γνωστοί μου κανείς δεν μου έκανε παράπονα πέρα από το παραπάνω, κάθε άλλο. Ειδικά στο κομμάτι μπαταρία δεν έχει ανταγωνιστή στα low budget. Συγκεκριμένα άτομο που δεν ασχολείται πέρα από λίγες κλήσεις την μέρα του βγάζει πάνω από βδομάδα η μπαταρία για πλάκα. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αναζητώ tablet με 3g 8-10 ιντσών για σχετικά βασικά πράγματα Καμία πρόταση;
pjdbo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Υπόψιν ότι στην 4.4 έκδοση android , η καλή μας google έκοψε την εγκατάσταση στη εξωτερική κάρτα μνήμης ... Οπότε έχετε και αυτό υπόψιν, με τα 4gb που έχουν τα περισσότερα φθηνά κινητά δεν το λές και άπλα. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αυτό το feature της google (πχ με App 2 SD) Ρουταρισμα της συσκευης και η sd1 σε sd0.
katsikoula Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά ένα tablet στις 8 ίντσες για ebooks και γενική χρήση μέχρι 150 ευρώ??? έχετε κάτι να προτείνετε?
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αναζητώ tablet με 3g 8-10 ιντσών για σχετικά βασικά πράγματα Καμία πρόταση; Βρήκα αυτό : http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306/colorfly-g808-3g-tablet-pc-mtk8382-android-42-1gb-8gb-ips-screen-80-inch-white-p92514.html Εμπιστευόμαστε pandawill ?
Nemesis1288 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά υπάρχει κάνα καλό και φτηνό κινητό με Amoled οθόνη? Όχι ips η lcd μόνο Amoled.. Να υποθέσω πως δεν υπάρχει κάτι...
_wise_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα ψάχνω για γνωστό μου κινητό κάπου στα 120e ή κάπου εκεί γύρω με έμφαση κυρίως στην κάμερα. Έχουμε κάτι στα υπ' όψιν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις