Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν ηξερα καν οτι δεν εχει πυξιδα. Το gps του το εχω χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες και δεν ειχα κανενα θεμα. Ακριβες παντα, ειδικα με google maps.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

A, δηλαδή το root δεν είναι απαραίτητο για την χρήση του κινητού ( ιντερνετ κτλ ) στην ευρώπη ? Γιατί έτσι είχα καταλάβει :/

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά. Αν τ καταφέρετε να δουλέψει με το sky google map πχ θα το καταλάβω.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

A, δηλαδή το root δεν είναι απαραίτητο για την χρήση του κινητού ( ιντερνετ κτλ ) στην ευρώπη ? Γιατί έτσι είχα καταλάβει :/

Μάλλον διάβασες για jailbreak και unlock τον iphone? Απολύτως απολύτως καμία σχέση. Κανένα κινέζικο τηλέφωνο δεν είναι κλειδωμένο σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οπότε να μην μπορείς να το δουλέψεις στον πάροχο που έχεις τώρα.

Εφόσος βλέπεις στα χαρακτηριστικά GSM και WCDMA παίζεις χωρίς πρόβλημα σε όλο το κόσμο (εκτός φυσικά μερικών χωρών που δεν "δουλεύουν" τα δικτυά τους με ίδιο τρόπο με τα δικά μας).

Δημοσ.

post-183701-0-40788400-1408611218_thumb.jpg

Για οποιον ενδιαφέρεται στα 130$.

Operating System Android 4.4

Screen 4.7"

Capacitive Screen Resolution 960x540 Pixels

CPU MTK6582 quad core processor,

RAM 1GB

ROM 8GB

Webcam Dual Cameras, front camera: 0.3MP, back camera: 8.0MP

Wireless Wifi 802.11b/g/n

Battery 2200mAH

link.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, σόρυ αν είναι λίγο άσχετη αλλά σίγουρα θα ξέρετε. Λοιπόν, τα tablets τα κινέζικα δεν φορτίζουν από micro usb; Γιατί έχουν ξεχωριστό φορτιστή και τροφοδοσία. Δηλαδή αν έχει ξεχωριστή θύρα τροφοδοσίας και συνδέσω κλασσικό φορτιστή στη micro usb θύρα δεν θα φορτίσουν;

Σορυ και πάλι, δεν έχω ασχοληθεί με κινέζικο μέχρι τώρα και σκέφτομαι να χτυπήσω ένα αλλά έχω αυτόν τον προβληματισμό.

Δημοσ.

attachicon.gif201472354353126.jpg

Για οποιον ενδιαφέρεται στα 130$.

Operating System Android 4.4

Screen 4.7"

Capacitive Screen Resolution 960x540 Pixels

CPU MTK6582 quad core processor,

RAM 1GB

ROM 8GB

Webcam Dual Cameras, front camera: 0.3MP, back camera: 8.0MP

Wireless Wifi 802.11b/g/n

Battery 2200mAH

link.

Χωρίς Paypal ;;;;;;;  Μπαααααααααααα................  ;)

Δημοσ.

δεν το ξερουμε,δεν χρειαζεται να το δοκιμασεις πανω σου..

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, σόρυ αν είναι λίγο άσχετη αλλά σίγουρα θα ξέρετε. Λοιπόν, τα tablets τα κινέζικα δεν φορτίζουν από micro usb; Γιατί έχουν ξεχωριστό φορτιστή και τροφοδοσία. Δηλαδή αν έχει ξεχωριστή θύρα τροφοδοσίας και συνδέσω κλασσικό φορτιστή στη micro usb θύρα δεν θα φορτίσουν;

Σορυ και πάλι, δεν έχω ασχοληθεί με κινέζικο μέχρι τώρα και σκέφτομαι να χτυπήσω ένα αλλά έχω αυτόν τον προβληματισμό.

Εξαρτάται από τη συσκευή. Για παράδειγμα το PiPo M9 Pro έχει ξεχωριστή θύρα φόρτισης και δεν έχει τη δυνατότητα φόρτισης από τη θύρα micro-USB. Το Cube Talk 9 φορτίζει από τη θύρα micro-USB όπως ακριβώς τα κινητά τηλέφωνα. Ξεχωριστή θύρα φόρτισης έχουν συνήθως οι συσκευές με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν συσκευές που έχουν ξεχωριστή θύρα φόρτισης και παράλληλα δυνατότητα φόρτισης από τη θύρα micro-USB, αν και μου φαίνεται δύσκολο, επειδή θα πρέπει να έχουν και επιπρόσθετο κύκλωμα ασφαλείας για την περίπτωση που συνδεθούν ταυτόχρονα και στις δύο πηγές τροφοδοσίας.

Δημοσ.

πολύ ...φθηνό για να 'ναι αληθινό!!!

μου μυρίζει fake

Μα........... fake είναι. Ο συμφορουμίτης δεν το ποσταρε για γνήσιο. Το γραφει μαλιστα : Operating System Android 4.4 !!!!  Αρα μιλαμε για κλωνο, φυσικα.

Δημοσ.

Μείνε μακριά είναι απατεώνες,σου στέλνουν fake track number και εσύ περιμένεις να παραλάβεις!Την "πάτησα" εγώ αλλά ευτυχώς πρόλαβα μέσα στην ημερομηνία και πήρα τα χρήματα μου από το paypal.

Υπόψιν υπάρχουν και άλλα σαν αυτό το site με άλλο όνομα,αλλά με ακριβώς το ίδιο face γιαυτό μεγάλη προσοχή!

Δημοσ.

Μα........... fake είναι. Ο συμφορουμίτης δεν το ποσταρε για γνήσιο. Το γραφει μαλιστα : Operating System Android 4.4 !!!!  Αρα μιλαμε για κλωνο, φυσικα.

To fake πάει στο μαγαζί και όχι στη συσευή. Η συσκευή εννοείτε είναι κλώνος iphone και ας έλεγε και IOS. Αλλωστε και ο κινέζος στο τίτλο λέει 1:1 δηλαδή κλώνος 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...