Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτοί το συμφέρον τους κοιτάνε. Εσύ τι έκανες για το δικό σου όταν πλησίαζαν οι 45 μέρες που λήγει η προστασία του PayPal?

dispute στο paypal στις 40 μέρες αλλά δεν έγινε δεκτό επειδή υπήρχε tracking number (το οποίο δεν είχε ανανεωθεί από τις 23 Μαϊου που το έστειλαν )

Δημοσ.

dispute στο paypal στις 40 μέρες αλλά δεν έγινε δεκτό επειδή υπήρχε tracking number (το οποίο δεν είχε ανανεωθεί από τις 23 Μαϊου που το έστειλαν )

Είσαι άτυχος τότε. Εύχομαι να βρεις το δικιο σου, με κάποιο τρόπο.

Δημοσ.

Έστειλα μαιλ στο paypal μπας και γίνει κάτι... Τέσπα, για να είμαστε οντοπικ απλά αναφέρω την εμπειρία μου με το minideals για να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Και γενικά ακούω ολοένα και περισσότερα παράπονα για το συγκεκριμένο μαγαζί, ιδιαίτερα για το aftersales κομμάτι.

Δημοσ.

jiayu g5 1/4 pandawill 154 usd,ασπρο και μαυρο.

6589τ,2000 μπαταρια..

διαστασεις απιστευτες,καλο στη χρηση,γρηγορο,καλες φωτο

gps ανεκτο διαβαζω,ΟΧΙ αριστο.

ενα ποθητο κινητο σε καλη τιμη,μεταλλικο κιολας..

πηρα 1

Δημοσ.

Ναι, η προσφορά του newman ήταν. Μέχρι τώρα το redrice φαίνεται μια χαρά, έτσι κι αλλιώς για δώρο ήταν. Πάντως, κυνήγησέ το. Ό,τι κερδίσεις. Εγώ τους είχα αναφέρει ότι είμαστε μια μεγάλη κοινότητα στην Ελλάδα, με το insomnia.gr και το myphone.gr και ότι είχα ακούσει καλά λόγια για την υποστήριξη κλπ.... Για να τους πιέσω... Και κράτα όλα τα email, ένας μου είχε υποσχεθεί κουπόνι 17 usd, και τους έστειλα το mail γιατί μετά έκαναν τους κινέζους...

Η επιστροφή εγινε μεσω PayPal; γιατι έχουμε ενα θεματακι με εναν φιλο με το μαγαζάκι το pandawill. του ταζουν άμεσο refund και τα μισά μεταφορικά αν κλείσει το dispute

Αυτος βιάζεται, εγω του λεω περιμενε γιατι μετα θα κανουν τους κινέζους...

Δημοσ.

Η επιστροφή εγινε μεσω PayPal; γιατι έχουμε ενα θεματακι με εναν φιλο με το μαγαζάκι το pandawill. του ταζουν άμεσο refund και τα μισά μεταφορικά αν κλείσει το dispute

Αυτος βιάζεται, εγω του λεω περιμενε γιατι μετα θα κανουν τους κινέζους...

εννοειται να μην κανει οτι λενε οι του παντα..

μετα θα λιωσει στα μειλ,να βρει το δικιο του και αααααμααα..

Δημοσ.

Έπιασα στα χέρια μου το Lenovo S650 και έπαθα πλάκα σου λέω.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα περίπου (150 δολάρια), δώρο για τη γυναίκα;

Θα προτιμούσα από dx.com, γιατί έχω ένα πιστωτικό. :-D

Το τηλέφωνο είναι φανταστικό σε όλα, το έχει κολλητός σούπερ ευχαριστημένος.

ολά κομπλε, μπαταρία, οθόνη τα πάντα.

1 και μοναδικό θέμα έχει:

ΔΕΝ έχει ενσωματομένη πυξίδα (όχι app δεν έχει τον σένσορα)

και δεν σε βοηθά καθόλου στο GPS.

Ξερεις που είσαι αλλά δεν ξέρεις που κοιτάς.

Αυτό είναι το μόνο του θέμα.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο είναι φανταστικό σε όλα, το έχει κολλητός σούπερ ευχαριστημένος.

ολά κομπλε, μπαταρία, οθόνη τα πάντα.

1 και μοναδικό θέμα έχει:

ΔΕΝ έχει ενσωματομένη πυξίδα (όχι app δεν έχει τον σένσορα)

και δεν σε βοηθά καθόλου στο GPS.

Ξερεις που είσαι αλλά δεν ξέρεις που κοιτάς.

Αυτό είναι το μόνο του θέμα.

Η πλοήγηση με GPS δεν χρειάζεται πυξίδα για να εμφανίζεται προσανατολισμένη προς τη σωστή κατεύθυνση. Εάν ανοίξεις οποιαδήποτε εφαρμογή πλοήγησης με GPS και παραμείνεις ακίνητος, ο χάρτης εμφανίζεται πάντα σε τυχαία κατεύθυνση. Όταν όμως αρχίσεις να κινείσαι με ελάχιστη ταχύτητα προς μια κατεύθυνση, οπότε και αλλάζεις συνεχώς θέση, ο χάρτης προσανατολίζεται αυτόματα.

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν έτσι. Όμως δοκιμασμένο στο s650 δεν κάνει αυτό που λες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδιά καθώς σήμερα περιμένω το Jiayu f1 που είχα παραγγείλει unrooted ,μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς γίνεται το root  και βασικά σε τι χρησιμεύει ?

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύει, μην ασχοληθείς. Όχι πως είναι δύσκολη διαδικασία για το Jiayu F1. Κατέβασε framaroot(google it) και πατάς Barahir ή Boromir, την τελευταία επιλογή τέλος πάντως.

Με root έχεις πρόσβαση superuser στο κινητό και μπορείς να πειράζεις και αρχεία του συστήματος. Αν ξέρεις τι να κάνεις είναι καλό εργαλείο, αν όχι μπορεί να σβήσεις κάτι που δεν θα ήθελες και μετά θα ψάχνεσαι ως και για νέα εγκατάσταση rom.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες... 

Ψάχνω tablet (9-10 ίντσες) και είμαι ανάμεσα στο Pipo M9 pro και στο Cube talk 9x... Όσοι τα έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε? Εγώ είμαι περισσότερο προς το Pipo, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; 

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες... 

Ψάχνω tablet (9-10 ίντσες) και είμαι ανάμεσα στο Pipo M9 pro και στο Cube talk 9x... Όσοι τα έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε? Εγώ είμαι περισσότερο προς το Pipo, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; 

http://www.buyincoins.com/item/42694.html#.U_WbFKNmRsI

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν έτσι. Όμως δοκιμασμένο στο s650 δεν κάνει αυτό που λες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Αδυνατώ να κατανοήσω αυτό που λες. Η πλοήγηση με GPS δεν έχει ανάγκη και αγνοεί την όποια εσωτερική μαγνητική πυξίδα της συσκευής, η οποία έτσι και αλλιώς είναι αρκετά αναξιόπιστη και ακατάλληλη για χρήση. Όσον αφορά δε την ακρίβεια της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής, εάν πλησιάσεις τη συσκευή αρκετά κοντά σε μεταλλική επιφάνεια, όπως κλειδιά, ρολόι, τασάκι, κάγκελα, ή σε οποιαδήποτε διάταξη ή ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή από την οποία διέρχεται ρεύμα, όπως για παράδειγμα πρίζες ή κινητά τηλέφωνα ιδίως όταν είναι σε χρήση, η ένδειξή της μπορεί να έχει οποιαδήποτε απόκλιση, όπως για παράδειγμα 90 ή και 180 μοίρες.

Εάν ο δέκτης GPS είναι συντονισμένος με τους δορυφόρους, τότε έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζει συνεχώς τη γεωγραφική του θέση. Η κίνηση της συσκευής, έστω και με μικρή ταχύτητα, συνεπάγεται την αλλαγή της γεωγραφικής θέσης του ενσωματωμένου δέκτη GPS. Επειδή όμως το σήμα του GPS έχει περιορισμένη ακρίβεια, απαιτείται κίνηση μερικών μέτρων προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ώστε να γίνει σαφής η μετατόπιση. Από το διάνυσμα που προκύπτει βάσει των τελευταίων στιγμάτων του δέκτη του GPS, καθορίζεται ο προσανατολισμός του χάρτη στην οθόνη της συσκευής, εκτός και εάν έχεις επιλέξει προβολή χάρτη με το βορρά πάντα προς τα επάνω.

Είναι προφανές ότι θεωρείται δεδομένο ότι όπως κινούμαστε, η συσκευή βρίσκεται μπροστά μας και σε κατακόρυφο επίπεδο, όπως για παράδειγμα εάν είναι τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Εάν την έχουμε σε οριζόντιο επίπεδο και την περιστρέφουμε γύρω γύρω, έτσι και αλλιώς η συσκευή δεν μπορεί να γνωρίζει τον πραγματικό προσανατολισμό.

Εάν χρησιμοποιείς πλοήγηση με GPS, υπάρχουν οι εξής αρκετά χρήσιμες εφαρμογές:

GPS Test (Chartcross Limited)

GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim)

AndroiTS GPS Test Free (Alessandro Bonetti)

Το GPS Test (Chartcross Limited) είναι η αγαπημένη μου και προτεινόμενη πολύ ελαφριά εφαρμογή, που ενημερώνει πλήρως για τη λειτουργία του δέκτη GPS.

Το GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) είναι εναλλακτική πρόταση, και έχει πολύ ιδιόμορφη εμφάνιση.

Το AndroiTS GPS Test Free (Alessandro Bonetti) μπορούμε να πούμε ότι είναι μια advanced έκδοση του GPS Test (Chartcross Limited), η οποία δεν χρειάζεται για απλή βασική χρήση.

Στο GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει ένδειξη της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής και της πυξίδας του δέκτη GPS. Όταν είσαι ακίνητος, η πυξίδα του δέκτη GPS είναι προφανώς απενεργοποιημένη, οπότε απομένει μόνο η όποια πιθανώς αναξιόπιστη ένδειξη της μαγνητικής πυξίδας. Όταν όμως βρίσκεσαι σε κίνηση, ενεργοποιείται η πυξίδα του δέκτη GPS όπως περιέγραψα παραπάνω. Αυτή η πυξίδα του δέκτη GPS είναι υπεύθυνη για τον προσανατολισμό του χάρτη στην οθόνη της συσκευής. Η όλη διαδικασία προσανατολισμού του χάρτη δεν έχει καμία σχέση με την όποια ένδειξη της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής.

Δοκίμασε λοιπόν το GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) για να δεις εάν όταν κινείσαι προσανατολίζεται σωστά η πυξίδα του δέκτη GPS. Εννοείται ότι θα κρατάς τη συσκευή συνεχώς ευθεία μπροστά σε κατακόρυφο επίπεδο, χωρίς να την περιστρέφεις.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...