Louis K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 A-ΠΟ-ΚΛΕΙ-ΣΤΙ-ΚΑ για καβάτζα (αλλά θέλω και μια αξιοπρεπή εμφάνιση και αξιοπιστία) τι λέτε γι αυτό ;;; http://www.dx.com/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-white-presale-336736#.U_RjZKN5ZrN Αν όχι, τι άλλο καλύτερο θα βρω σε ΑΥΤΑ τα χρήματα ;;; Το κοιτούσα κι εγώ αυτό και νομίζω οτι είναι καλή επιλογή. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι η φτωχή μπαταρία.
rnd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Γνώστες των TV BOX out there. Για βοηθήστε λίγο. Αρχικά τι σας λέει αυτό το μηχανάκι? http://www.tomtop.com/mx-iii-tv-box-android-4-4-quad-core-mali450-4k-2g-8gb-2-4g-5g-dual-wifi-xbmc-bluetooth-dlna-miracast-v752.html?aid=em2 Και κατα δεύτερο η τιμή του είναι 58 ευρά. Την ίδια στιγμή tinydeal και ένα πρόχειρο search στο ebay κοστολογούν σε >=68€ την 2GB έκδοση, ενώ το tomtop δίνει 58 την 2GB έκδοση (όσο κοστίζει η 1GB) Αξίζει να το χτυπήσω, γιατί το Crystal Audio DVB-T tuner κάνει κόλπα με πολλά MKV. Κάθε αποκωδικοποιητής έχει το δικό του firmware, αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά εάν χρησιμοποιεί διαφορετικό επεξεργαστή. Ο Crystal Audio Premium-HD έχει επεξεργαστή MStar MSD7818. Ο Ferguson Ariva T650i έχει επεξεργαστή ALi M3801 και τελείως διαφορετικό περιβάλλον χρήσης. Δοκίμασε λοιπόν τα MKV που λες σε έναν Ferguson Ariva T650i και εάν καλύπτεσαι άλλαξε τον αποκωδικοποιητή σου και κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μπλέκεις με άλλες συσκευές. Μην νομίζεις ότι το Android TV Box είναι η πανάκεια. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και άλλα τόσα αρνητικά, που μπορεί να θεωρείς ενοχλητικά. Προσωπικά βρίσκω τις συσκευές Android αρκετά δύσχρηστες για desktop χρήση, ενώ για mobile χρήση είναι εξαιρετικές. Αυτά βέβαια είναι προσωπικά γούστα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Το MXIII κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με 1G ή 2G RAM, που βασίζονται σε διαφορετικό hardware. Είναι προτιμότερη η έκδοση με 2G RAM επειδή είναι παραπλήσια των στρογγυλών συσκευών, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις ROM. Για περισσότερες πληροφορίες, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές είναι ως γνωστόν το FreakTab.com. MX3 BOX WITH AM LOGIC S802 [ROM DOWNLOAD] STOCK FIRMWARE FOR MXIII AMLOGIC S802 QUAD CORE TV BOX Εάν τελικά αγοράσεις Android TV Box να μας πεις τις εντυπώσεις σου. 3
stelrp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εδώ έχει πολλά http://www.pandawill.com/search/result/?c=&q=ip68&d=asc&order=price . Εχει και 3.40$ μεταφορικά. Εχεις ξαναψωνίσει απο εκει; Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω το μαγαζί. Έχει άραγε google play store? Ελληνικά φουλ support π.χ. για κανένα gmail ή facebook ?
magdalhnh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Έχει άραγε google play store? Ελληνικά φουλ support π.χ. για κανένα gmail ή facebook ? Δες το MANN JUG 3 που θα το έχει στο Site: happy hour την Κυριακή στα 130 δολλάρια ( στον δεύτερο γύρο ) . Να αγοράσεις σε δολλάρια και με paypal φυσικά. Εχει Ελληνικά, playstore, 1GB ram και είναι 3G
hotcarver1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όταν λες στο δεύτερο γύρο? Πόσες περιπου μέρες έχει παράδοση το pandawill?
magdalhnh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όταν λες στο δεύτερο γύρο? Πόσες περιπου μέρες έχει παράδοση το pandawill? Αν δεις την τιμή στο link του happy hour που σου έδωσα το έχει 123.49$. Αυτή είναι η τιμή του στον πρώτο γύρο, που κρατάει κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου, απο την στιγμή που ξεκινάει το happy hour. Στην πρώτη τιμή θα το πάρουν λίγοι και τυχεροί. Αμέσως μετά θα πάει στα 129.59$. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Οταν έχουν στοκ τα ταχυδρομούν σύντομα. Αν δεν λάβεις email τους με το tracking number, μπες στο προφίλ σου στο pandawill και απο το My account- My orders - view order αν το στείλανε, θα σου έχουν αφήσει μήνυμα εκεί που θα λεει το tracking number και τον τρόπο της αποστολής.
hotcarver1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ok mag!Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάτι ακόμα το ip68 ισχυει η δεν?
magdalhnh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ok mag!Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάτι ακόμα το ip68 ισχυει η δεν? Τι να σου πω, δεν το χω το κινητό για να σου πω με σιγουριά. Γράψε στην αναζήτηση του youtube MANN JUG 3 , έχει πολλα βιντεάκια να δεις.
Louis K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Έχει κανείς άποψη για Site: αυτό? Δείχνει πολύ καλό, δε ξερω αν εχει κυκλοφορήσει και αν έχει ελληνικό μενού.
clevercitizen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά προσοχή στο minideals. Αντικείμενό μου, μετά από 3 μήνες δεν έχει έρθει ακόμα, ούτε χρήματα μου επιστρέφουν ούτε τίποτα, μου λένε απλά να περιμένω.
magdalhnh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά προσοχή στο minideals. Αντικείμενό μου, μετά από 3 μήνες δεν έχει έρθει ακόμα, ούτε χρήματα μου επιστρέφουν ούτε τίποτα, μου λένε απλά να περιμένω. Αυτοί το συμφέρον τους κοιτάνε. Εσύ τι έκανες για το δικό σου όταν πλησίαζαν οι 45 μέρες που λήγει η προστασία του PayPal?
kamui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κάθε αποκωδικοποιητής έχει το δικό του firmware, αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά εάν χρησιμοποιεί διαφορετικό επεξεργαστή. Ο Crystal Audio Premium-HD έχει επεξεργαστή MStar MSD7818. Ο Ferguson Ariva T650i έχει επεξεργαστή ALi M3801 και τελείως διαφορετικό περιβάλλον χρήσης. Δοκίμασε λοιπόν τα MKV που λες σε έναν Ferguson Ariva T650i και εάν καλύπτεσαι άλλαξε τον αποκωδικοποιητή σου και κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μπλέκεις με άλλες συσκευές. Μην νομίζεις ότι το Android TV Box είναι η πανάκεια. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και άλλα τόσα αρνητικά, που μπορεί να θεωρείς ενοχλητικά. Προσωπικά βρίσκω τις συσκευές Android αρκετά δύσχρηστες για desktop χρήση, ενώ για mobile χρήση είναι εξαιρετικές. Αυτά βέβαια είναι προσωπικά γούστα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Το MXIII κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με 1G ή 2G RAM, που βασίζονται σε διαφορετικό hardware. Είναι προτιμότερη η έκδοση με 2G RAM επειδή είναι παραπλήσια των στρογγυλών συσκευών, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις ROM. Για περισσότερες πληροφορίες, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές είναι ως γνωστόν το FreakTab.com. MX3 BOX WITH AM LOGIC S802 [ROM DOWNLOAD] STOCK FIRMWARE FOR MXIII AMLOGIC S802 QUAD CORE TV BOX Εάν τελικά αγοράσεις Android TV Box να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Νομίζω στα λεφτά που θα δώσω για να πάρω αποκωδικοποιητή (έχω τον prime hd) να πάρω ένα android box, να το κοτσάρω και πληκτρολόγιο και mouse και να είμαι κομπλέ. Θα με καλύψει και για στοιχειώδες surfing, gaming, μουσική, youtube κτλ. Μακάρι να κρατήσουν τη προσφορά μέχρι να γυρισω να χώσω το χρήμα γιατί όσα έχω μέσα πάνε για κινητό
zeremefico Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έπιασα στα χέρια μου το Lenovo S650 και έπαθα πλάκα σου λέω. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα περίπου (150 δολάρια), δώρο για τη γυναίκα; Θα προτιμούσα από dx.com, γιατί έχω ένα πιστωτικό.
mary Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Οχι, θα το λατρεψει. Ειναι ελαφρυ, λεπτο και οτι καλυτερο για γυναικα. Και γω ειχα ενδιασμους για το μεγεθος και το πως θα το χειριζομαι, καθως το προηγουμενο ήταν το xperia neo v με 3,7 ιντσες, αλλά πραγματικά το λατρεψα. Μεχρι στιγμης κανενα θεμα, απλα βρισκω τη καμερα του απογοητευτική και το led φωτακι ειναι μονο για κλησεις/μνμ/φορτιση. Οτι εφαρμογη και να εβαλα για να αναβει σε ειδοποιησεις mail/whatsapp/viber δεν λειτουργησαν. Παντως ακριβα το χουν. Το χω εδω και 4 περιπου μηνες ειχε βγει 105 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις