Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά βλέπω ότι το coolpad του ρίχνει σε όλα του xiaomi 1s,συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας κ της οθόνης που είναι gorilla glass Κ της κάμερας...οπότε λέω να πάμε γι αυτό#!

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά βλέπω ότι το coolpad του ρίχνει σε όλα του xiaomi 1s,συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας κ της οθόνης που είναι gorilla glass Κ της κάμερας...οπότε λέω να πάμε γι αυτό#!

Όντως είναι πιο δυνατό το coolpad, ωστόσο προσωπικά μάλλον θα προτιμήσω το 1s λόγω build quality(όχι ότι το coolpad δεν έχει καλό αλλά το 1s υπερέχει) και λόγω design, θα έλεγα και το miui αλλά από ότι είδα υπάρχει rom στο coolpad.

Ωστόσο η άποψη μου αλλάζει κάθε μισή ώρα xD.

Δημοσ.

Όντως είναι πιο δυνατό το coolpad, ωστόσο προσωπικά μάλλον θα προτιμήσω το 1s λόγω build quality(όχι ότι το coolpad δεν έχει καλό αλλά το 1s υπερέχει) και λόγω design, θα έλεγα και το miui αλλά από ότι είδα υπάρχει rom στο coolpad.

Ωστόσο η άποψη μου αλλάζει κάθε μισή ώρα xD.

Κοίτα και λίγο το Asus Zenfone 5(2b/16gb). Το οποίο επειδή τυγχάνει να το έχω δεί από κοντά γαμάει σε build quality και έχει Intel επεξεργαστή.

Το ότι έχει Intel επεξεργαστή δεν είναι κακό λόγω ότι πηγαίνει σφαίρα στις εφαρμογές και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία. 

Για τα γούστα μου ήτανε πολύ μεγάλο μικρή μπαταρία (2500) και δεν έχει sd υποδοχή(iphone φάση).

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και λίγο το Asus Zenfone 5(2b/16gb). Το οποίο επειδή τυγχάνει να το έχω δεί από κοντά γαμάει σε build quality και έχει Intel επεξεργαστή.

Το ότι έχει Intel επεξεργαστή δεν είναι κακό λόγω ότι πηγαίνει σφαίρα στις εφαρμογές και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία. 

Για τα γούστα μου ήτανε πολύ μεγάλο μικρή μπαταρία (2500) και δεν έχει sd υποδοχή(iphone φάση).

Αυτό πραγματικά αναρωτιέμαι. Από δω και από εκεί διαβάζω πως τα 2 ιintel cores είναι σαν δίχρονο αλυσοπρίονο και ρουφάνε τ'αντερά τους. Έχεις δει σε με νορμαλ χρήση (καμιά 10ρια τηλ, 20-30 λεπτα wifi ή 3G για νετ / day) πόσες μέρες βγάζει? Ενδιαφέρεται φιλαράκι για φτηνό 5ρι και μαζί με το Coolpad f1 ίσως είναι ακόμη μία επιλογή.

Δημοσ.

Έχει η αδερφή μου το Geek με αυτόν τον επεξεργαστή και απ ότι έχω δει με browsing 3g είχε 3 ώρες οθόνη και ακόμα 40% μπαταρία. Θα το κάνω ένα τεστ όταν μπορέσω να το πάρω λίγο αλλά το Asus έχει χειρότερη μπαταρία...

Όσο αφορά τα τάμπλετ εγώ μιλούσα γενικά, όχι μόνο γι αυτά τα δύο, αλλά ακόμα και έτσι νομίζω Bluetooth μπορείς να βάλεις με ένα dongle (δεν ξέρω 100% αν γίνεται στο Chuwi) αλλά Hdmi δύσκολα το αντικαθιστάς. Το ατού του Chuwi είναι ότι ζητάει 50€ για τετραπύρηνο με 1 γκίγκα ραμ και κιτ κατ. Everything else is gravy...

Δημοσ.

Μετά την χρηση μεγενθυτικού φακού να σου απαντήσω...

Το minideal δεν χρησιμοποιεί κουπόνια. Πολύ σπάνια έχει κανά κουπόνι στα newsletter. Το τι θα γράψεις αν και μπορείς εύκολα σε κάθε μαγαζί να το δεις τέρμα κάτω στα σχόλια - επικοινωνία των χρηστών

1) Root και να περάσουν ελληνικά

2) Να σβήσουν τα κινέζικα apps

3) Να μην ξεχάσουν να προσθέσουν ότι δωράκια πάνε παρέα

4) Να βάλουν χαμηλή τιμή στο δέμα <30$ και να το δηλώσουν σαν gift

5) Να ανοίξουν και να τσεκάρουν το τηλέφωνο ότι δουλεύει καλά πριν το στείλουν

6) Nα βάλουν ευρωπαϊκό φορτιστή

Γιατί να μην πάρει το πλέον εγγυημένο F1? 8core πολύ καλή υποστήριξη, 2GB ram. Οκ είναι υπερβολικά αλλά στα λεφτά που κοστίζουν... STFU and take my money

ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

καλησπερα με βαση το site των ελτα δεν εχει φτασει πηρα τηλεφνο και εφτασε χτες μου ειπαν στα ελτα

στο Trackitonline μου δειχνει οτι εφτασε κανονικα αλλα τωρα πως στελνω μυνημα να παει να το παραλαβει;

μεσω email η μεσω paypal; να πω πως στην paypal εχω βαλει το site των ελτα

αν ναι μεσω paypal πως στελνω μυνημα;

οριστε και μερικες φωτογραφιες εστειλα μεσω email να παει να το παραλαβει δυο φορες και της δυο φορες πηρα την παρκατω απαντηση

Dear customer.

Thanks for your reply, and we will repair it to you soon.

Please wait for it.

Regards,

Yolanda

τι να κανω;;;;

post-225081-0-44894200-1408195888_thumb.jpg

post-225081-0-50044300-1408195892_thumb.png

Δημοσ.
Γιατί να μην πάρει το πλέον εγγυημένο F1? 8core πολύ καλή υποστήριξη, 2GB ram. Οκ είναι υπερβολικά αλλά στα λεφτά που κοστίζουν... STFU and take my money

Γιατί μόνο εγγυημένη δεν είναι η rom του. Για να το προτιμήσεις πρέπει να σου αρέσει να παίζεις με βάλε-βγάλε-δοκίμαζε ανεπίσημες ρομ.

Καλό για enthousiasts, όχι για όσους θέλουν να πάρουν μια συσκευή για να κάνουν την δουλειά τους.

Δεν βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες για την κάμερά του. Προτίμησε για φωτό το Xiaomi.

Δημοσ.

Παίζουν πολύ βελτιωμένες official roms(ειδικά στο κομμάτι φωτογραφία) πλέον αλλά μόνο για κινέζικα δίκτυα, αλλά τις μοντάρουν εύκολα για WDCMA. Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε μια kitkat, αν και σε λίγες μέρες θα βγει επίσημη Kitkat.

Δημοσ.

Το Zenfone με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο για τα λ7 του, και με πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δεν έχει hdmi/MHL και OTG. Μπιγκ φάκιν ντιαλ. Αυτά δεν είναι πραγματικές ελλείψεις για μένα, είναι χαζομάρες. Εκεί που πιθανότατα χωράει ενστάσεις είναι η κάμερα που είναι απλά ΟΚ (αυτοί που απαιτούν πολύ καλή κάμερα θα το προσέξουν) και η μπαταρία που δεν είναι κακή αλλά δεν σε εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση. Προσωπικά, με την άνεση χρήσης που έχει ούτε καν με ενδιαφέρουν αυτά.

Όταν θα έχω λίγο χρόνο θα κάνω ένα review.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.pandawill.com/fnf-ifive-mini-3gs-tablet-pc-mtk6592-octa-core-79-inch-android-44-retina-16gb-silver-p88800.html

Οκταπύρηνο 1.7GHz

2GB RAM

2048x1536px

Android 4.4

Στα 200 δολλάρια, δεν είναι πολύ παρακάτω από το φυσιολογικό; Κάτι τέτοια συνήθως είναι καλά ή μούφα; Ούτε την FNF σαν εταιρεία τη ξέρω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...