Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαδικασία να φτιάξεις λογαριασμό paypal είναι πολύ απλή.

Προσωπικά, θα σε συμβούλευα τέτοιου είδους συναλλαγές να τις κάνεις με τη προστασία του PayPal.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η διαδικασία να φτιάξεις λογαριασμό paypal είναι πολύ απλή.

Προσωπικά, θα σε συμβούλευα τέτοιου είδους συναλλαγές να τις κάνεις με τη προστασία του PayPal.

Ναι το ξέρω, απλά δεν θέλω να μπλέκω με τράπεζες ^^.

Paypal έχω απλά δεν είναι linked με κάποια κάρτα.

Δημοσ.

H western Union έχει πολύ μεγάλη προμήθεια για να στείλεις λ7 στο εξωτερικό.

Κάνε το εξής: Βγάλε έναν κωδικό για internet banking και μέσα από εκεί σε 1΄ μπορείς να βγάλεις μία virtual προπληρωμένη πιστωτική κάρτα την οποία θα δηλώσεις στο paypal. Δεν ξέρω αν το έχουν όλες οι τράπεζες, η εθνική το έχει σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δω τα παραπάνω ο ποιητής εννοεί ότι το ακριβότερο Cube talk (απ' όσο λέει) δεν έχει HDMI port η οποία (και για μένα) είναι must αν δίνεις πάνω απο 50 ευρώ για ταμπλετ. "Που πάει" είναι ελληνική αργκό και σημαίνει ότι δεν αξίζει.

Εύγε!

Για μενα ειναι τελειως αχρηστο παντως.Ποια τηλεοραση την σημερον ημερα εχει hdmi και δεν εχει usb για απευθειας αναπαραγωγη ταινιων,οι πιο παλιες θα μου πεις αλλα αυτες δεν εχουν ουτε mpeg4 δεκτη και ολοι οι αποκωδικοποιητες πανω απο 20€ παιζουν τα παντα.Δεν ξερω,αναλογα της απατησεις του καθενος.

Και γιατί να μην έχει και το tablet; Αν θέλω να βάλω ένα Youtube; Αν θέλω να πετάξω πάνω bluetooth keyboard/mouse και να σερφάρω σε 50"; Και με άλλες συσκευές μπορώ να το κάνω αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να μην βάζουν θύρα HDMI στο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, λέω να αγοράσω από το minideal.net το xiaomi redmi 1s αλλά δεν έχω Paypal... από ότι είδα έχουν πληρωμή με western union, να τους εμπιστευθώ;

Τελικά έχεις ή δεν έχεις λογαριασμό PayPal;

Εάν έχεις λογαριασμό PayPal και έχεις δηλωμένη κάποια κάρτα, το PayPal Balance είναι πάντοτε μηδενικό, και η χρέωση γίνεται απευθείας στην κάρτα. Εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποια κάρτα, μπορείς να πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και να κάνεις κατάθεση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο PayPal. Το ποσό θα εμφανιστεί στο PayPal Balance και θα είναι πλέον διαθέσιμο για αγορές μικρότερης ή ίσης αξίας, οπότε σε αυτή την περίπτωση η χρέωση γίνεται στο PayPal Balance και όχι σε κάποια κάρτα. Εάν έχεις κάποιο ποσό στο PayPal Balance και ταυτόχρονα δηλωμένη κάποια κάρτα, μπορείς να κάνεις και αγορές αξίας μεγαλύτερης από το PayPal Balance, οπότε πρώτα θα αδειάσει το PayPal Balance και η υπόλοιπη διαφορά θα χρεωθεί στην κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι με τις τράπεζες. Πήγαινε άνοιξε ένα λογαριασμό, μπορείς να έχεις 100 λογαριασμούς (υπερβολή, εννοώντας το πόσο απλό είναι), τσάμπα είναι. Βγάζεις κωδικούς για web banking, που λέει και ο karmakoma. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνεις αργότερα, είναι μονόδρομος, και είναι τρομερά βολικό θέμα (με μια κατάθεση θα μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς, να κάνεις σχεδόν τα πάντα). Βγάζεις και μια προπληρωμένη-prepaid κάρτα, (virtual, ή καλύτερα κανονική) και μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και τα χρησιμοποιείς αν και όποτε θέλεις εσύ... Έτσι κι αλλιώς θα το κάνεις αργότερα. Κάντο από τώρα να του πάρεις και τον αέρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Γεια σας, είπα  να αγοράσω από το minideal.net το Lenovo S660, παίζει κάποιος εκπτωτικός κωδικός?πρέπει να τους επισημάνω κάτι?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Με όριο 120 ευρώ περίπου,coolpad f1,xiaomi 1s,Η κάτι αλλο?vickmall να προτιμήσω?

Πάρε το s660. Αυτό πήρα και εγώ περιμένω να έρθει από minideal. 123 ευρώ τελική με δερματινή θήκη flip.

Δημοσ.

Γεια σας, είπα  να αγοράσω από το minideal.net το Lenovo S660, παίζει κάποιος εκπτωτικός κωδικός?πρέπει να τους επισημάνω κάτι?

ευχαριστώ

Μετά την χρηση μεγενθυτικού φακού να σου απαντήσω...

Το minideal δεν χρησιμοποιεί κουπόνια. Πολύ σπάνια έχει κανά κουπόνι στα newsletter. Το τι θα γράψεις αν και μπορείς εύκολα σε κάθε μαγαζί να το δεις τέρμα κάτω στα σχόλια - επικοινωνία των χρηστών

1) Root και να περάσουν ελληνικά

2) Να σβήσουν τα κινεζο apps

3) Να μην ξεχάσουν να προσθέσουν ότι δωράκια πάνε παρέα

4) Να βάλουν χαμηλή τιμή στο δέμα <30$ και να το δηλώσουν σαν gift

5) Να ανοίξουν και να τσεκάρουν το τηλέφωνο ότι δουεύει καλά πριν το στείλουν

6) Nα βάλυν ευρωπαϊκό φορτιστή

Πάρε το s660. Αυτό πήρα και εγώ περιμένω να έρθει από minideal. 123 ευρώ τελική με δερματινή θήκη flip.

Γιατί να μην πάρει το πλέον εγγυημένο F1? 8core πολύ καλή υποστήριξη, 2GB ram. Οκ είναι υπερβολικά αλλά στα λεφτά που κοστίζουν... STFU and take my money

Δημοσ.

Πολύ καλή μπαταρία αλλά εγώ θα πρότεινα το redmi 1s, ποιο καλό Horsepower, ειδικά για games.

Νόμιζα το coolpad έπαιζε στα 150~ :s.

Θα πρέπει να το ψάξω λίγο ακόμα, πάνω που είχα καταλήξει στο redmi 1s, damn.

Δημοσ.

Εύγε!

Και γιατί να μην έχει και το tablet; Αν θέλω να βάλω ένα Youtube; Αν θέλω να πετάξω πάνω bluetooth keyboard/mouse και να σερφάρω σε 50"; Και με άλλες συσκευές μπορώ να το κάνω αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να μην βάζουν θύρα HDMI στο συγκεκριμένο.

Καλα,δεν σε πιεσα εγω να το παρεις.Ο καθενας κρινει τις αναγκες του και αγοραζει.Για καποιους ειναι πιο σημαντικο το GPS,για αλλους το Bluetooth,για αλλους το HDMI,για αλλους ολα.Επισης εγω αναφερθηκα σε δυο συγκεκριμενες συσκευες,το Cube και το Chuwi και ειπα οτι ειναι καλυτερο το Cube που εχει τα παντα πλην HDMI μιας και θεωρω οχι και τοσο σημαντικη την υπαρξη του σε ενα ταμπλετ.

Το bluetooth keyboard/mouse που θα το πεταξεις,στο Chuwi που δεν εχει bluetooth?

Δημοσ.

Πολύ καλή μπαταρία αλλά εγώ θα πρότεινα το redmi 1s, ποιο καλό Horsepower, ειδικά για games.

Νόμιζα το coolpad έπαιζε στα 150~ :s.

Θα πρέπει να το ψάξω λίγο ακόμα, πάνω που είχα καταλήξει στο redmi 1s, damn.

Και εγώ στο redmi είχα καταλήξει αλλά , πήρα το lenovo λόγω μπαταρίας. Μιας και το χρησιμοποιώ κατά 70% για τηλέφωνο :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...