Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4G LTE γιατι; Δυσκολα θα βρεις οικονομικο κινεζικο κινητο.....Μονο τα πολυ καινουργια εχουν. Και η Xiaomi τωρα θα βγαλει...

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας φτιάξουν το HSDPA που τις περισσότερες φορές μας έχουν με GPRS και ας αφήσουν τη διαφήμιση για το 4G αργότερα...

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, ψάχνω για ένα κινητό με:

-1gb RAM,

-κάμερα μπρος πίσω (η ανάλυση δε με νοιάζει, για skype τη θέλω την κάμερα, όχι για φωτογραφίες/βίντεο)

-4G (LTE)

-Μεγάλη (σχετικά) μπαταρία

-Μέγεθος οθόνης από 4 έως 4.5 ίντσες (όχι μεγαλύτερα, μου φαίνονται σαν παντόφλες)

-Dual Sim

Θα προτιμούσα μια "επώνυμη" κινεζιά, με πρώτη προτίμηση τη Lenovo, και μετά Huawei.

Ποια συσκευή θα μου προτείνατε σε μια -όσο το δυνατόν- χαμηλότερη τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα;

Ο συνδυασμός των περιορισμών μάρκα-μέγεθος-δίκαρτο νομίζω ότι δίνει ως αποτέλεσμα μηδέν. Δεν βρήκα κάποιο που να τα έχει όλα, ψάχνοντας σε νορμάλ τιμές. Μπορεί σε λίγο καιρό να βγει κάτι.

Πιο κοντά είναι το Huawei G6 4G, από Ελλάδα στα 270€, από Γαλλικό Άμαζον στα 212,5€ περίπου, μαζί με τα μεταφορικά. Είναι Huawei, είναι 4,5", αλλά είναι με μία SIM.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Χιλιοειπομενο ερωτημα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες...

Δοκιμασμενο 7αρι ταμπλετ τετραπυρηνο γυρω στα 50-60 ευρω?

Edit

Μαλλον για αυτο ειμαι

http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-V17HD-RK3188-1-6GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1224-600-1G-8GB-White-328219.html

Δημοσ.

Το rootάρισμα σε Jiayu f1 είναι εύκολο ? Μπορεί να γίνει απο μένα ή έπρεπε να το πάρω στο πακέτο ? Υπάρχει guide ?

Δημοσ.

DG 350 

:-(

απο την αρχη μου ηρθε με ξεκολημενη την γωνια(οπως βλεπεται στην πρωτη φωτο) χωρις ωστοσο να φαινεται η να επηρεαζει καπου. Δεν το εκανα θεμα στο κινεζομαγαζο γιατι δε θα εβρισκα ακρη. Και τοσο καιρο μια στο τοσο το πατουσα απαλα να φωλιασει μεσα και ξαφνικα σημερα μου εκανε αυτο. 

Αντε βγαλε ακρη τωρα.  :angry:

Δημοσ.

DG 350 

:-(

απο την αρχη μου ηρθε με ξεκολημενη την γωνια(οπως βλεπεται στην πρωτη φωτο) χωρις ωστοσο να φαινεται η να επηρεαζει καπου. Δεν το εκανα θεμα στο κινεζομαγαζο γιατι δε θα εβρισκα ακρη. Και τοσο καιρο μια στο τοσο το πατουσα απαλα να φωλιασει μεσα και ξαφνικα σημερα μου εκανε αυτο. 

Αντε βγαλε ακρη τωρα.  :angry:

Απλά για να καταγραφεί, και για ενημέρωση, όταν μου είχε στείλει το pandawill το newman περίπου με τέτοια καμμένη οθόνη (2η φωτό), τους το έστειλα πίσω, τους ζήτησα κουπόνι και μου έδωσαν 17 usd (είχα πληρώσει 15 ευρώ να το στείλω), και πλήρωσα και την διαφορά και μου έστειλαν το red rice 1s.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...