geohud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Οχι, αγαπητε συμφορουμιτη, δεν ενημερωνομαι απο το ινσομνια για κινεζοκινητα. Αν εβλεπες το λινκ της υπογραφης μου θα καταλαβαινες. Αυτες τις μαρκες δε τις ξερω. Και πιο συγκεκριμενα, εδω και 4 μηνες που γραφω για κινεζοκινητα δε τις εχω συναντησει πουθενα. Αυτο βλεπω τελικα. Το μονο κινεζικο σε low budget και με αξιοπρεπη χαρακτηριστικα που βρηκα ειναι το Doogee Pixels. Σε αυτο με βλεπω να καταληγω. Στα 78€ ειναι το jiayu g2f, 4 πυρινο 1G μνημη, μικρο 4,3" και 2200 μπαταρια. Ποιοτητα jiayu. το εχω παρει για φιλο μια χαρα ειναι http://www.minideal.net/jiayu-g2f-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-4-3inch-corning-gorilla-glass-2-screen-wcdma-3g.html 3
arisg90 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν θελετε αξιοπιστο με 80-90$ και να σας κρατησει 2-3 χρονια σαφως και δεν υπαρχει κατι τετοιο.Τα κινητα του Clearance του Panda που ανεφερα μια χαρα ειναι για τα λεφτα τους και πιστευω οτι θα κρατησουν αρκετα.Επισης οντως το G2F ειναι πολυ καλη προταση. Αν θελετε ποιοτικοτατο κινητο και φθηνο να σας βγαλει ανετα 2 χρονια δωστε 120$ στο minideal και παρτε το Huawei G610s και ας εχει ΜΤΚ6589 και 5ΜΡ καμερα.Ειναι ποιοτικοτατο και εξαιρετικο.Εχει επισης πολλες θηκες (σιλικονης και flip).
talos_2002 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μέχρι τα 150 ευρώ ποιο είναι το καλύτερο smartphone? προτεραιώτητα στην κάμερα όσο γίνεται, σκεφτομαι coolpad f1 , xiaomi 1s και hongami? υπάρχει κάτι άλλο-καλύτερο? Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το Huawei Honor 3C. Και από τα ελάχιστα κορυφαία κινητά με Android 4.4. Δεν αναφέρω την κάμερα Sony... 1
kondoras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κινέζικο κινητό για καβατζα με βασικό κριτήριο 1GB RAM και μέχρι το πολύ 70€, τι θα προτείνατε; Κυκλοφορούν μετά τις 10 Αυγούστου: Doogee DG310 THL T6s Παραπλήσια χαρακτηριστικά (5", quad core, android 4.4, 1GB RAM, 8GB ROM, αλλά και άθλια ανάλυση για τις ίντσες τους 854Χ480 ), με το Doogee να διαθέτει και OTG. Στα 66€ αμφότερα. 1
talos_2002 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πρέπει να λάβαμε αρκετοί σήμερα προσωπικό μήνυμα από το PandaWill, ζητώντας μας την άποψή μας για τα θετικά και τα αρνητικά τους.Θα το περίμενα στο myPhone, αλλά όχι στο Insomnia. Ετοιμάζουν καμιά συμφωνία με το φόρουμ;
arisg90 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ενα Star B94m που ειχα παρει απο το Panda,ξαφνικα κολλησε και οταν ανοιγει μου εμφανιζει μονο το ανθρωπακι του Android το οποιο αναβοσβηνει.Δεν μπορω να μπω σε recovery πατωντας τα πλαινα πληκτρα.Μπορει να βοηθησει καποιος με πμ?
kamui Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ενα Star B94m που ειχα παρει απο το Panda,ξαφνικα κολλησε και οταν ανοιγει μου εμφανιζει μονο το ανθρωπακι του Android το οποιο αναβοσβηνει.Δεν μπορω να μπω σε recovery πατωντας τα πλαινα πληκτρα.Μπορει να βοηθησει καποιος με πμ? Μάλλον σε βάζει αυτόματα σε download mode. Λογικά με SPflash μπορείς να περάσεις την ROM και πάλι. Βέβαια γιατί έγινε αυτό εξαρχής ξαφνικά? Μπας και καμιά Internal memory τα κακάρωσε. Όπως και να έχει δοκίμασε SPflash. ROM θα πάρεις από το needrom φυσικά
rnd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Λογικά με SPflash μπορείς να περάσεις την ROM και πάλι. Όπως και να έχει δοκίμασε SPflash. ROM θα πάρεις από το needrom φυσικά Συμφωνώ, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή! Το STAR B94M κυκλοφόρησε σε διαφορετικές εκδόσεις με τον διπύρηνο MT6577 και με τον τετραπύρηνο MT6589, οι οποίες χρειάζονται διαφορετικές ROM! Επίσης, καλό είναι να κάνεις πλήρες backup με το SP Flash Tool προτού δοκιμάσεις να περάσεις τη νέα ROM. Ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία είναι ότι όσο λειτουργεί ο preloader η συσκευή είναι προσβάσιμη. Εάν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον preloader τότε η συσκευή καθίσταται άχρηστη. Άρα καλό είναι να αποφύγεις να αντικαταστήσεις τον preloader προτού καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει με το κινητό.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 αρχικα παιδια να πω οτι ξανα πηγα παλι στο ταχυδρομειο και ρωτησα αν σιγουρα εχει φυγει και τελικα δεν εφυγε(ειναι λιγο τεμπελακος αυτος που εχουμε εδω) και τελικα εβγαλα φωτογραφιες αρκετες κιολλας στης οποιες φαινεται ο αριθμος φορτωτικης και παραληπτης και ο αποστολεας επισης πηρα print screen την συζητηση που ειχα στο email οχι στην paypal λετε να εχω κανα θεμα; λες να εχουμε κανενα θεμα τετοιο; αυτο ειναι πουμε ανησυχει γιατι σε γειτονικο φορουμ(κανει να βαλω λινκ εχω διαβασει διαφορα για διευθυνσεις καταρχην παιρνανε αεροπλανα απο εμενα αλλα ειναι το νερο σε μας και οχι οι ψεκασμοι... ειναι ιδια η διευθυνση αλλα αλλαζει ο παραλαηπτης.... το εστειλα στην διευθυνση που μου δωσανε στο email η δευτερη διευθυνση ειναι παλι σε claim για επιστροφη tablet γιαυτο το λεω καλησπερα με βαση το site των ελτα δεν εχει φτασει πηρα τηλεφνο και εφτασε χτες μου ειπαν στα ελτα στο Trackitonline μου δειχνει οτι εφτασε κανονικα αλλα τωρα πως στελνω μυνημα να παει να το παραλαβει; μεσω email η μεσω paypal; να πω πως στην paypal εχω βαλει το site των ελτα αν ναι μεσω paypal πως στελνω μυνημα;
rounsmith Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Λέω να τσιμπήσω αυτό τελικά. Μέχρι και τα 120 θέλω να πάω (άντε μέχρι τα 140 για καμιά σούπερ προσφορά).
eddie1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Λέω να τσιμπήσω αυτό τελικά. Μέχρι και τα 120 θέλω να πάω (άντε μέχρι τα 140 για καμιά σούπερ προσφορά). Και πολύ καλά θα κάνεις. Ειδικά και xiaomi που ακούω τα καλύτερα λόγια.
kamui Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η φυσικά coolpad f1 πλέον στα 125 ευρα. 8core και 5 ιντσες 1
zizu10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 To coolpad f1 το έχει αγοράσει κανείς σας, να μου πει θετικά και αρνητικά? 1
talos_2002 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν υποστηρίζει OTG, οι 8 πυρήνες περιορίζουν την αυτονομία και δεν νομίζω η αυθεντική ρομ να είναι ότι καλύτερο κρίνοντας από το ότι όσοι το παίρνουν πειραματίζονται με ανεπίσημες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις