vlahoskwn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 εχει φυγει παιδια τι να κανω; το μεσημερι θα παρω στα κεντρικα γιατι δεν το σηκωνουν τωρα ομως τι ακριβως να τους πω;
diplo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μα στη διεύθυνση που σου είπαν να το στείλεις δε το έστειλες ρε παλικάρι; Τι αλλαγή θες να κάνεις; Όλα τα κινέζικα έχουν άλλη διεύθυνση που στέλνουν και άλλη διεύθυνση για τις επιστροφές. Προφανός αυτό γίνεται γιατί παίζει drop shipping. Αν εσύ αποφασίζεις να επιστρέψεις ένα προϊόν σε άλλη διεύθυνση το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλέξεις την κατάσταση. 1
SV1EOD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Xαχα ναι διορθωσε το λίγο μοιάζει λες και του λείπουν τα παντα ενω του λείπει ΜΟΝΟ το 4G Έγινε.
Zeda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κινητό γύρω στο 50άρι και μου ψιλογυάλισε το Jiayu F1 . Tι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο μοντέλο ? Βγάζει ελαττώματα ? Επίσης θα έχω πρόβλημα με το 3G και γενικά το δίκτυο στην Ελλάδα ?
calico Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εμενα μου χαλασε το ηχειο και η καμερα , η οποια θελει βιδωμα για να στρωσει. Κατα τ αλλα ειναι αψογο. Δες και στο myphone
Zeda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Aπ 'οτι είδα το Minideal θεωρείται αξιόπιστο site για παραγγελία . Πρέπει να τους στείλω email για να μου κάνουν τίποτα ρυθμίσεις ? βάζουν τίποτα extraδάκια στο πακέτο πχ θήκες ζελατίνες κτλ,γιατί σκοπεύω να παραγγείλω δύο ? 3G το WDCMA είναι κομπλέ για ευρώπη ε ?
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Aπ 'οτι είδα το Minideal θεωρείται αξιόπιστο site για παραγγελία . Πρέπει να τους στείλω email για να μου κάνουν τίποτα ρυθμίσεις ? βάζουν τίποτα extraδάκια στο πακέτο πχ θήκες ζελατίνες κτλ,γιατί σκοπεύω να παραγγείλω δύο ? 3G το WDCMA είναι κομπλέ για ευρώπη ε ? Μην τα πάρεις και τα δύο μαζί. Το πακέτο θα γίνει μεγάλο και θα τραβήξει τα...αδιάκριτα βλέμματα.
talos_2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Και ρώτα τους πρώτα αν το έχουν σε στοκ, η σελίδα τους μπορεί να δείχνει ότι θέλει. Μάλλον άρχισε πάλι να εξαφανίζεται...
Zeda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Να τα πάρω απο διαφορετικές κάρτες εννοείς ,διαφορετικές μέρες ή τι ?
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Να είναι διαφορετικά δέματα. Λογικά αν κάνεις απλά ξεχωριστές παραγγελίες είσαι ΟΚ. Και βάλε κι ένα σημείωμα στον πωλητή.
rnd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 πηρα εν ακινητο της μανας μου τελικα ειχε προβλημα με την καμερα μιλησα με email και μου ειχαν στειλει μια διευθυνση για να το στειλω εγω το εστειλα σαυτην την διυεθυνση εννοειτε φυσικα οτι ειχα ανοιξει claim στην Paypal αλλα δεν ξερω τη διευθυνση ειχε στο Payapal εχω ομως ανοιχτω και ενα claim και για ενα tablet το οποιο εχει αυτην την διευθυνση Qifeng Zeng Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China ενω στο email για το κινητο μου ειχαν δωσει zhuahai wan Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China επισης στο site του banggood εχει μονο αυτο Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China Ρε συμφορουμίτες (vlahoskwn, και power_up και diplo που βέβαια προσφερθήκατε να βοηθήσετε), σε ποια περιοχή κατοικείτε; Μήπως πέρασε κανένα αεροπλάνο και σας ψέκασε πρόσφατα; Γιατί από τα μέρη μου καιρό έχει να περάσει οπότε έχουν περάσει τα συμπτώματα και βλέπω καλύτερα... Μπροστά σας είναι, δεν το βλέπετε; Οι διευθύνσεις που δίνονται είναι όλες η ίδια και η αυτή, η μόνη διαφορά είναι το όνομα του υπαλλήλου που θα το παραλάβει στη συγκεκριμένη διεύθυνση!!! Προς τι όλη αυτή η αναστάτωση; Θέλει και ανάλυση το θέμα; 2
Zeda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σημείωμα στο οποίο να λέω οτί κάνω δύο παραγγελίες ? Τα μεταφορικά με το ταχυδρομείο πόσο περίπου βγαίνουν ?
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σημείωμα στο οποίο να λέω οτί κάνω δύο παραγγελίες ? Τα μεταφορικά με το ταχυδρομείο πόσο περίπου βγαίνουν ? Ναι, ή με οποιονδηποτε αλλο τροπο πιστευεις οτι θα σπασει η παραγγελια στα δυο. Πχ βαλε αλλη διευθυνση παραλαβης στο ενα απο τα δυο. Μεταφορικα δεν εχει για τετοια ποσα, αρκει να μην επιλεξεις κουριερ (το οποιο ετσι κι αλλιως δεν θα το κανεις γιατι ειναι βεβαιο οτι το δεμα σου θα περασει τελωνειο και θα πληρωσεις καμποσα παραπανω μολις φτασει Ελλαδα). Μπορείς να επιλέξεις Singapore Post πχ.
Zeda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πέρα από το Minideal ποιο άλλο site είνα αξιόπιστο ? Για το 3G δίκτυο που ρώτησα θα είμαι κομπλέ ε ( WCDMA 2100) ?
saxos55 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οι διευθύνσεις που δίνονται είναι όλες η ίδια και η αυτή, η μόνη διαφορά είναι το όνομα του υπαλλήλου που θα το παραλάβει στη συγκεκριμένη διεύθυνση!!! Προς τι όλη αυτή η αναστάτωση; Θέλει και ανάλυση το θέμα; Ναι, αλλά άμα ο Qifeng Zeng είναι τσακωμένος με τον zhuahai wan και δε μιλάνε; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις