Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

0,226 W/kg  ?

εχω την εντυπωση οτι μας ψιλοδουλευουν τελευταια οι φιλοι μας οι κινεζοι.

εγω εχω το Doogee DG350 και δηλωνουν 0.650 w/kg sar.   :X   :devil: 

Δημοσ.

γι'αυτο ειπα το αληθινο sar το ξερει κανεις? ουτε ο κατασκευαστης δε το ξερει μαλλον :P εψαξα στο google "site:coolpad.com sar" αλλα εβγαλε μονο κινεζικα κανεναν αριθμο

Δημοσ.

Καλημέρα, κάποια πρόταση σε 5.5 με 3gb ram και να παίρνει και sd καρτούλα έχουμε; αν είναι και dual sim ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

από που να παραγγείλω εδώ http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html ή εδώ http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html η διαφορά στη τιμή είναι ελάχιστη, με ενδιαφέρει κυρίως το μαγαζι να μη κάνει καμια βλακεία και στείλουν ότι να νε

Δημοσ.

Υπαρχει κινεζια που να συνδιαζει, DLNA, wifi hotspot και θυρα HDMI? νομιζω στα γνωστα μοντελα καποιο θα του λειπει απο αυτα...

Δημοσ.

Υπαρχει κινεζια που να συνδιαζει, DLNA, wifi hotspot και θυρα HDMI? νομιζω στα γνωστα μοντελα καποιο θα του λειπει απο αυτα...

Κινητό ή tablet; Επειδή θύρα HDMI έχουν συνήθως τα tablet, ενώ τα κινητά έχουν την αντίστοιχη MHL. Τα φθηνά κινητά δεν έχουν MHL, και τα φθηνότερα ούτε USB OTG.

Δημοσ.

Κινητό ή tablet; Επειδή θύρα HDMI έχουν συνήθως τα tablet, ενώ τα κινητά έχουν την αντίστοιχη MHL. Τα φθηνά κινητά δεν έχουν MHL, και τα φθηνότερα ούτε USB OTG.

Για κινητο μιλαω, και αυτα τα τρια τα εχει το droid 3 που εχω, γιατι αν καποιο κινεζικο συνδιαζε αυτα τα τρια (ακομα και MHL αντι για HDMI) θα ηταν σημαδι οτι ειναι πολυ αξιολογο... Απλα γινεται ενας χαμος με τα κινεζικα οποτε αν υπηρχε κατι τετοιο για εμενα να βοηθουσε στην επιλογη...

Δημοσ.

wifi hotspot και wireless display (αυτό εννοείς ως DLNA?) έχουν όλα σχεδόν. MHL αρκετά από τα high end, πχ το xiaomi mi3.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...