aristidis540 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 το F1 το εχω παραγγειλει και ειναι στον δρομο,περιμενω να το δω κι'αυτο. απλα ο φιλος μου δεν εχει προβλημα να φτασει κοντα στα 100Ε και ειπα να του παρω το G2F που εχει το ιδιο μεγεθος με μεγαλυτερη οθονη και μεγαλυτερη μνημη.
liakjim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αγορίνες , δεν ξέρω αν είμαι ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά έχει κάποιος να προτίνει αξιόπιστο media player (android / linux ) με wifi , που να παίζει άνετα τα πάντα ? πχ http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=product_all_reviews_info&products_id=78038
captnemo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αγορίνες , δεν ξέρω αν είμαι ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά έχει κάποιος να προτίνει αξιόπιστο media player (android / linux ) με wifi , που να παίζει άνετα τα πάντα ? πχ http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=product_all_reviews_info&products_id=78038 Δες αυτό http://www.geekbuying.com/item/M8-Android-TV-BOX-Amlogic-S802-2G-8G-XBMC-USB-2-0-Android-4-3-Android-4-4-KitKat-OS-Black-324690.html έχει καλές κριτικές. 1
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Γύρω στα 130 ευρώ από Κίνα υπάρχει κάποια καλή συσκευή? Κοιτάω κάτι σε xiaomi αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη κατηγορία κινητών (εκ Κίνας ). Ευχαριστώ.
zizu10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παιδιά το Mi Pad (Xiaomi) πότε περίπου το περιμένουμε και σε τι τμή περίπου?
mary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υποτιθεται σημερα θα αρχιζε η διάθεση του στην αγορά της Κίνας. Για Κινα οι τιμες είναι: για το 16GB 240$ και για το 64GB 275$. Ε στα κινεζομαγαζα που στελνουν εδω, υπολογισε κανα +30% κερδος...
rnd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αγορίνες , δεν ξέρω αν είμαι ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά έχει κάποιος να προτίνει αξιόπιστο media player (android / linux ) με wifi , που να παίζει άνετα τα πάντα ? πχ http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=product_all_reviews_info&products_id=78038 Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι επεξεργαστές της Rockchip θέλουν patched kernel για να παίξουν σχεδόν τα πάντα. Είναι θέμα προβληματικών drivers της Rockchip και όχι διαθέσιμης επεξεργαστικής ισχύος. Για απλή χρήση και προβολή υλικού HD 1280x720 είναι μια χαρά. Το MK808 που δείχνεις έχει τον διπύρηνο RK3066, αλλά ακόμα και ο τετραπύρηνος RK3188 έχει τα προβλήματά του σε Full HD 1920x1080. Με custom rom τα περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζονται. Εάν η κύρια χρήση σου είναι η προβολή υλικού Full HD 1920x1080, καλό είναι να αποφύγεις τους επεξεργαστές της Rockchip. Ο οκταπύρηνος Amlogic S802 είναι αρκετά καλύτερος από τους επεξεργαστές της Rockchip, και κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις. Η ακριβότερη έκδοση μπορεί να αποκωδικοποιήσει και ήχο DD και DTS. Στην απλή έκδοση, ο ήχος DD και DTS αποκωδικοποιείται αναγκαστικά μέσω software αντί για hardware, αλλά επειδή υπάρχει αρκετή διαθέσιμη επεξεργαστική ισχύς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η ανάγκη ύπαρξης διαφορετικών hardware εκδόσεων προκύπτει από τα πνευματικά δικαιώματα αποκωδικοποίησης ήχου DD και DTS. Οι επεξεργαστές με hardware υποστήριξη είναι ακριβότεροι, αφού για την παραγωγή τους έχουν αγοραστεί οι απαιτούμενες άδειες αποκωδικοποίησης ήχου DD και DTS. Στην περίπτωση software αποκωδικοποίησης, λόγω των ιδίων πνευματικών δικαιωμάτων, πρέπει να είναι ξεκλειδωμένη η δυνατότητα αποκωδικοποίησης στο software. Άρα, σε official roms, ίσως να μην γίνεται software αποκωδικοποίηση ήχου DD και DTS χωρίς κάποιο patch, ούτε καν pass through σε εξωτερικό ενισχυτή. Στις custom roms μάλλον είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα αποκωδικοποίησης ήχου DD και DTS, ή έστω το pass through σε εξωτερικό ενισχυτή. Συνεπώς χρειάζεται λίγο ψάξιμο πριν την αγορά κάποιας συσκευής. Γύρω στα 130 ευρώ από Κίνα υπάρχει κάποια καλή συσκευή? Κοιτάω κάτι σε xiaomi αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη κατηγορία κινητών (εκ Κίνας ). Ευχαριστώ. Στην Κίνα, υπάρχουν δύο διαφορετικής τεχνολογίας δίκτυα 3G, το WCDMA και το TD-SCDMA. Το WCDMA είναι το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιείται και στην Ευρώπη, ενώ το TD-SCDMA χρησιμοποιείται μόνο στην Κίνα. Τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυo 2G GSM. Συνεπώς πάντα μιλάμε για αγορά συσκευών WCDMA, αφού οι συσκευές TD-SCDMA στην Ευρώπη δουλεύουν μόνο σε 2G και όχι σε 3G. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και η ανάλυση Full HD 1920x1080 ίσως και να είναι υπερβολή, αν και ποτέ δεν χάλασε κανέναν περισσότερη επεξεργαστική ισχύς και ομορφότερη εικόνα. Κάποιοι προτιμούν 2GB RAM. Για απλή χρήση, ένα τετραπύρηνο κινητό με 1GB RAM και ανάλυση οθόνης HD 1280x720 και τιμή κοντά στα 100 ευρώ είναι αρκετό. Εάν δεν σε ενοχλεί το MIUI, που είναι ένα παραμετροποιημένο περιβάλλον εργασίας, πάρε με κλειστά μάτια το Xiaomi Hongmi (Redmi) 1 ή 1S. Το απλό 1 ίσως να έχει καλύτερη αυτονομία, το 1S ίσως να είναι λίγο πιο γρήγορο, αλλά και τα δυο είναι εξίσου ποιοτικά και καλά. Εάν δώσεις και κάτι παραπάνω παίρνεις το οκταπύρηνο Xiaomi Hongmi Note, με οθόνη 5.5" και 2GB RAM. Εάν θέλεις "καθαρό" Android, τότε οι συσκευές της Xiaomi μπορεί να μην σου αρέσουν, λόγω του MIUI. Εάν δεν ξέρεις καν τι οπτική και χρηστική διαφορά έχουν το "καθαρό" Android και το MIUI, ή εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι όποιες διαφορές τους, τότε προχώρησε άφοβα σε αγορά οποιουδήποτε Xiaomi. Υπάρχουν βέβαια και άλλες λίγο φθηνότερες λύσεις όπως τα Coolpad. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από rnd 6
Tony_Soprano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Γύρω στα 130 ευρώ από Κίνα υπάρχει κάποια καλή συσκευή? Κοιτάω κάτι σε xiaomi αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη κατηγορία κινητών (εκ Κίνας ). Ευχαριστώ. Coolpad F1 http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html To πιο vfm αυτη τη στιγμη.
liakjim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Όπως έχει ήδη αναφερθεί... Βασικά συγγνώμη που δεν το έχω δει ότι το ξανα-είπατε, απλά το θέμα τώρα τελευταία ξεκίνησα να το παρακολουθω. Από την άλλα ευχαριστω για τις πληροφορίες. Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση? Ευχαριστώ.
rnd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Βασικά συγγνώμη που δεν το έχω δει ότι το ξανα-είπατε, απλά το θέμα τώρα τελευταία ξεκίνησα να το παρακολουθω. Από την άλλα ευχαριστω για τις πληροφορίες. Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση? Ευχαριστώ. Καμία σχέση με συγγνώμες... Δεν είπα ότι έχει ήδη αναφερθεί για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να τονίσω ότι είναι αρκετά γνωστά τα προβλήματα των επεξεργαστών της Rockchip ώστε να αποφύγεις κακοτοπιές. Μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος. Εάν αποφασίσεις να αγοράσεις Android TV Player, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις έστω και κάποια ελάχιστα firmware updates μέχρι να βρεις μια σταθερή και αξιόπιστη έκδοση firmware που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω link: Το γενικότερο Android TV Player Forum του FreakTab.com Android TV Player Support Για συσκευές με επεξεργαστή Rockchip τα Forum RK3066 Devices RK3188 Devices Για συσκευές με επεξεργαστή Amlogic S802 το Forum AMLogic based TV Players Τιμές συσκευών με επεξεργαστή Amlogic S802 στο GeekBuying Buy Cheap Amlogic S802 Online From GeekBuying 2
Deathy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) απο sar τι παιζει εδω ? http://www.minideal.net/jiayu-g2f-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-4-3inch-corning-gorilla-glass-2-screen-wcdma-3g.html update: 0.046 εχει βασικα ειδα και το f1 αξιζει να δωσεις τα παραπανω λεφτα για απλες εφαρμογες? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από Deathy
mngplus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για πείτε μου γνώμη για αυτό εδώ το tablet γιατί ψήνομαι να το πάρω απλώς δεν ξέρω το μαγαζί. CHUWI™ V17HD Quad Core 7inch IPS 1G/8G RK3188 Tablet PC Android 4.4 HDMI 1
liverpoolman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παιδια θελω εντυπωσεις απο κατοχους των παραπαβω κινητων..To lenovo ενω με εντυπωσιαζει σχεδιαστικα και η οθονη του βγαζει πολυ χαμηλα σκορ στο αντουτου για τετραπυρηνο,για το coolpad βγαζει καλυτερο σκορ ειναι πιο παχυ και βρηκα οτι εχει χαμηλο SAΡ,με μικροτερη αναλυση στην οθονη και ppi θα καταλαβω την διαφορα??Επισης απο μπαταρια τι λενε?παρακατω τα λινκ απο minideal http://www.minideal....ogs-screen.html http://www.minideal....0p-2gb-ram.html Επισης θα ηθελα μια συγκριση στις φωτο απο καποιον που γνωριζει γιατι με ενδιαφερει να μην κουβαλαω καμερα..Δεν θελω καθολου κοληματα κυριως απο τα κινητα και θελω χαμηλο SAR αυτα με ενδιαφερουν πρωτιστως.. ΥΓ Μεσα στις επιλογες ηταν και το Vibe z αλλα δν το υπολογιζω λογω υψηλου SAR 1,4
drade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ASUS Zenfone 6 πως το βλέπετε: http://www.to2c.com/asus-zenfone-6-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-screen.html ; Το έχει πάρει κανείς; Παρά είναι παντόφλα αλλά απ'ότι είδα σε review των mobilegeeks δεν έχει lag, έχει τρομερή κάμερα και πολύ δυνατή μπαταρία και στα λεφτά αυτά μου φαίνεται πολύ τίμιο για γνωστή εταιρεία. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2014 από drade
newlynx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επισης θα ηθελα μια συγκριση στις φωτο απο καποιον που γνωριζει γιατι με ενδιαφερει να μην κουβαλαω καμερα..Δεν θελω καθολου κοληματα κυριως απο τα κινητα και θελω χαμηλο SAR αυτα με ενδιαφερουν πρωτιστως.. Για κινητό με καλή κάμερα ψάχνω και εγώ αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Αν βρω κάτι θα το αναφέρω σε αυτό το θέμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις