Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε λετε να παρω αυτο;

πρεπει να τους γραψω κατι πχ root Kαι τετοια;

σε πσοες μερες θα το εχω;

το εχει δοκιμασει κανεις;

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λίγα λόγια για το μηχανάκι στους γείτονες    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386994.Εχωπαραγγείλει δεκ

άδες πράγματα απο Κινα.(μέχρι καρδιογράφο).Ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνείο.Αν αντιμετωπισεις εσυ τώρα μάλλον πρέπει να σου κόψουμε την καλημέρα γιατί είσαι επικινδυνος  :-D

Δημοσ.

Παιδια γνωρίζει κάποιος ποτε θα βγει στην αγορά το cube talk 9x ? ειμαι ανάμεσα σε αυτο το fnf ifive mini 3GS και το allfine fine 9 3G

Δημοσ.

Παιδια εντυπωσεις απο το Νewman?

Μετά από πολλές αλλαγές ρομ κατέληξα στη miui. Σταθεροτατο και χωρίς προβλήματα στη μπαταρία. Πολύ καλή και η xperia ics αλλά κάπως αργή.
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδια γνωρίζει κάποιος ποτε θα βγει στην αγορά το cube talk 9x ? ειμαι ανάμεσα σε αυτο το fnf ifive mini 3GS και το allfine fine 9 3G

Περιμενε για το Xiaomi tablet. Εγώ αυτο αναμενω!!! :-D

Δημοσ.

Για ποιό Newman λέτε;

efo355, μήπως έχεις λινκ;

newman n2  

link για πιο πράγμα;

Δημοσ.

Για την MIUI rom που σου άρεσε.

Με την ευκαιρία, μια ερώτηση προς τους έμπειρους... από περιέργια για να μαθαίνω:
Πλην των μεγάλων Κινέζων κατασκευαστών (Huawei, Xiaomi, ZTE, Lenovo, Oppo), ποιοί ξεχωρίζουν ανάμεσα στους άπειρους μικρούς;

Δημοσ.

Για την MIUI rom που σου άρεσε.

Με την ευκαιρία, μια ερώτηση προς τους έμπειρους... από περιέργια για να μαθαίνω:

Πλην των μεγάλων Κινέζων κατασκευαστών (Huawei, Xiaomi, ZTE, Lenovo, Oppo), ποιοί ξεχωρίζουν ανάμεσα στους άπειρους μικρούς;

Στις κορυφαιες επισης ανηκουν Coolpad και Meizu.Στις μικροτερες THL,Cubot,Newman,Zopo,Star,Jiayu και Doogee.

Δημοσ.

Μετά από πολλές αλλαγές ρομ κατέληξα στη miui. Σταθεροτατο και χωρίς προβλήματα στη μπαταρία. Πολύ καλή και η xperia ics αλλά κάπως αργή.

"Μετά από πολλές αλλαγές ρομ κατέληξα στη miui" Αν σε ρωτησω τωρα τι ειναι ρομ κ miui θα με βρισεις? :unsure: 

Δημοσ.

Offtopic

Μου έπεσε το iocean x7 hd σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα. Χάλασε λιγο η γωνία του bezel. Η οθόνη δεν έπαθε τπτ.

Εξαιρετικο κινητάκι για τα λεφτα του.

/offtopic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...