stonecityboys Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια, δοκιμαστε αυτο http://www.trackitonline.ru/ Βγαζει αποτελεσματα πολυ ποιο αναλυτικα απο πολλα αλλα εαν δεν βλεπετε που ειναι το αντκειμενο.
arisg90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια μην βιαζεστε και αγχωνεστε.Κινητο με despatched απο 23/03 σημερα ανοιχτηκε στο αεροδρομιο.
Federacion Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι το ποιηματακι... Please if possible 1. Check the phone for problems. 2. Check the phone to have Greek and English languages and play store installed (NO Chinese apps, NO bloatware, latest updates please) 3. GPS working. 4. Send it with EU adapter and OTG cable. 5. Declare price 30$ USD and mark as gift. Thank you. και δευτερο ποιηματακι... Please check Install Greek language without Chinese App EU Adapter Set low price and declare as gift Play store is installed Check the phone to work normally before you send it to me. Thanks a lot Καλό θα ήταν να είναι sticky κάπου το ποιηματάκι. 3
tiestointhemix Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά παρέλαβε κανείς το newman;Τα δικά μου έφτασαν σήμερα Ελλάδα,σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ.Σε μερικές μέρες αν όλα πάνε καλά θα τα έχω στα χέρια μου. Σε μενα ηρθε χθες. Ολα καλα
someone- Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σε μενα ηρθε χθες. Ολα καλαπες μας εντυπωσεις φιλε, καμερα οθονη και γενικα;
tiestointhemix Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πες μας εντυπωσεις φιλε, καμερα οθονη και γενικα; Φιλε μου δε το εχω ανοιξει ακομα. Εχω παραγγειλει απο ebay τα παρελκομενα, μεμβρανη θηκη προστασιας και κιτρινο καπακι οταν ερθουν και αυτα τοτε θα το ανοιξω (δεν αργουν). Θα ανεβασω σε λιγο μερικες φωτο απο το περιεχομενο πως ηρθε
nektar73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πες μας εντυπωσεις φιλε, καμερα οθονη και γενικα; Φιλε μου δε το εχω ανοιξει ακομα. Εχω παραγγειλει απο ebay τα παρελκομενα, μεμβρανη θηκη προστασιας και κιτρινο καπακι οταν ερθουν και αυτα τοτε θα το ανοιξω (δεν αργουν). Θα ανεβασω σε λιγο μερικες φωτο απο το περιεχομενο πως ηρθε Εγω παντως το εχω περιπου ενα μηνα. Εχει ζελατινα ετοιμη πανω και το καπακι πισω ειναι απο μαλακο πλαστικό σαν λάστιχο. Δεν ξερω αν θα είναι ετσι και το δικό σας.Γενικα πεταει το κινητο και η καμερα τη μερα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικηΑποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App
tiestointhemix Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από tiestointhemix 1
XronisR Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η συσκευασια αποστολης δεν μου πολυ αρεσει...Εχει ταλαιπωρηθει..Εσωτερικα απο το κουτι τι βαζουν?
kont Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εμενα δε με αρεσει το παπλωμα που ειναι πανω το δεμα, χαλαει το feng shui. Επισης η 3 φυσαλιδα δεξια απο το bubble wrap ειναι ξεφουσκωτη. στη θεση σου θα εκανα dispute... 2
tiestointhemix Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο λογος που ανεβασα τις φωτο ειναι για να εχουμε μια γενικη εικονα τη παραλαβαμε. Επισης στα video του youtube με unboxing στο newman υπαρχει διαφορετικη συσκευασια απο αυτη που μου εστειλαν και βλεπουμε στις φωτογραφιες. Οσο για την ειρωνεια περι φυσαλιδων και dispute ελληνες ειμαστε και αυτη ξεχειλίζει 2
panosss567 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σε μενα ηρθε χθες. Ολα καλα Από το πήρες ;
dimigar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο λογος που ανεβασα τις ...... ......Οσο για την ειρωνεια περι φυσαλιδων και dispute ελληνες ειμαστε και αυτη ξεχειλίζει Μπα, οι Γερμανοί είναι πιο είρωνες από μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις