lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου με το κουπόνι 'ΝΕWBUYERCOUPON" μου βγήκε 94.99 US Dollar equals 69.33 Euro!
power_up Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Προσπαθώ να κανω την παραγγελία στο pandawill.com άλλα στο τέλος μου ζητά Please confirm your addresses και δεν μπορώ να κάνω proced to check out Μονο στο pandawill.com το κάνει ,έχω χρεωστική με paypal . Τι να κάνω ? Ξέρει κανείς ? κανείς να βοηθησει
insi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κανείς να βοηθησει λποπον,προσεχε... αφου πατησεις το proced to check out,δες στα στοιχεια αποστολης αν λειπει το τηλεφ....βαλτο ,ξαναπατα proced to check out και μετα place order...
dim_k Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κανείς να βοηθησει Αν εχεις περασει απο την σελιδα του paypal και εχεις βαλει κωδικο κλπ, συμπληρωσε - τσεκαρε στοιχεια και κανε place order (αριστερο κουμπι) Ζηταει και τηλεφωνο για να προχωρισει
power_up Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 TΟ τηλεφωνο το γραψα αλλα τιποτε το ιδιο μηνυμα TΟ τηλεφωνο σε μορφη 0030+το τηλεφωνο Μου βγαζει αυτο το μηνυμα This customer email already exists Please confirm your addresses
val007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Coupon code 'ΝΕWBUYERCOUPON" is not valid. γιατι??? τι λαθος εκανα??? 1)αν εχεις newsletter@pandawill? 2)βαλεις εμαιλ και κωδικο
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Άντε σιγα σιγά να ανοίγει και κανένα θέμα για τις διαθέσιμες ROM - Updates - και εντυπώσεις αυτών..
power_up Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 TΟ τηλεφωνο το γραψα αλλα τιποτε το ιδιο μηνυμα TΟ τηλεφωνο σε μορφη 0030+το τηλεφωνο Μου βγαζει αυτο το μηνυμα This customer email already exists Please confirm your addresses ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ γιατι δεν βγαζω ακρη ?
stroumfita2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ γιατι δεν βγαζω ακρη ? μάλλον δεν εχεις κάνει επιβεβαίωση στο email που σου είχε στείλει όταν άνοιξες το λογαριασμό σου στο pandawill , ψάξε τα mail σου
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ γιατι δεν βγαζω ακρη ? Κατ'αρχην λέει ότι αυτό το email υπάρχει. δες στο mail σου αν σου έχουν έρθει τα στοιχεία log in μπες και ξανάκανε την παραγγελία σου. Μετά κάνεις ότι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά.εγώ το τηλέφωνο το έγραψα +30 Αν εχεις περασει απο την σελιδα του paypal και εχεις βαλει κωδικο κλπ, συμπληρωσε - τσεκαρε στοιχεια και κανε place order (αριστερο κουμπι) Ζηταει και τηλεφωνο για να προχωρισει Πριν το pay pal λοιπόν πατάς check out with pay pal κουμπί μετά το pay pal και αφού κάνεις check τα στοιχεία σου μια δεξί και μια αριστερό.
giannisdy Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δεν άντεξα, το χτύπησα και γω. από σήμερα, πείνα .. 1
power_up Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κατ'αρχην λέει ότι αυτό το email υπάρχει. δες στο mail σου αν σου έχουν έρθει τα στοιχεία log in μπες και ξανάκανε την παραγγελία σου. Μετά κάνεις ότι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά.εγώ το τηλέφωνο το έγραψα +30 Πριν το pay pal λοιπόν πατάς check out with pay pal κουμπί μετά το pay pal και αφού κάνεις check τα στοιχεία σου μια δεξί και μια αριστερό. τακανα.... τιποτα Μου βγαζει αυτο το μηνυμα This customer email already exists Please confirm your addresses ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα τσιφος
bravenew Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μου κάνει εντύπωση που δεν μπαίνει σε https (ασφαλή σύνδεση) εάν επιλέξεις πιστωτική.
xouzel Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εμενα παλι, με καινουριο λογαριασμο, με τιποτα δε μου δεχεται το 'ΝΕWBUYERCOUPON". και ειναι ενα πεντοευρο, το κερατο μου !!! Any ideas ;;;;;;;;;;;;
babinosman Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εμενα παλι, με καινουριο λογαριασμο, με τιποτα δε μου δεχεται το 'ΝΕWBUYERCOUPON". και ειναι ενα πεντοευρο, το κερατο μου !!! Any ideas ;;;;;;;;;;;; 3,73 γιουρια ειναι για την ακριβεια. κατι θυμαμαι πρέπει να πατησει;ς σε ενα email που σου στελνουνε για να το ενεργοποιησεις το 5$. Δεστε στα junk/delete mail σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις