newtech Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι και καμια ιδιαιτερη προσφορά, πριν 2-3μηνες το minideal και αλλα καταστηματα το είχαν στα 109$. Απο κει και πέρα έχει προβληματα συμβατοτητας με καρτες wind/q , δες και στο myphone σχολια για το κινητο στο αντιστοιχο thread Το θεμα ειναι τωρα τι το εχουν. Με την ιδια λογικη καμια προσφορα σε RAM δεν ειναι προσφορα γιατι πριν 10-11 μηνες ειχαν μιση τιμη. 1
EddieObscurant Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το ειχα παρει για τον αδερφο μου, δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τις καρτες, εγω δοκιμασα με wind-cosmote, εκεινος με wind-vodafone το εχει μηνες. Οταν ειχε πρωτοβγει ηταν 'τζαμπα' για τετραπυρηνο ~110$, τωρα εχει ανεβει αρκετα, νομιζω ειναι καλη προσφορα στα 118$. αν θυμάμαι καλά έχει πρόβλημα , με τα data στη wind/q sim card, οταν εχεις βάλει 2 sim καρτες
manosfp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Και πολύ κράτησε το icoo... Sent from my iPhone using Insomnia
sintalkas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αν έβλεπες την παρουσίαση μου θα το είχες καταλάβει προ πολλού τι κουμάσι είναι !!!
mourtias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά έριξα μια παραγγελία στο pantawill και έκανε ανανέωση η σελίδα και μετά τίποτα ούτε επιβεβαίωση πληρωμής μου έβγαλε ούτε email πήρα είναι φυσιολογικό ή κάπου κόλλησε η πληρωμή;αν έχει κάποιος παραγγείλει και θυματε αν στο τέλος του εβγαλε επιβεβαίωση ας μου το πει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από mourtias
barracuda0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα. εχουμε παραγγειλει απο κινα 2 πραματα.μια οθονη αυτοκινητου και ενα κινητο...πηραν απο την dhl θεσσαλονικη και ειπαν το φιλο μου που εκανε την παραγγελια να επικοινωνησουμε αυριο με την dhl. Εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται...εχουμε ενα αγχος!!!!!!!
bill987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά, οθόνη αυτοκινήτου + κινητό στην ίδια παραγγελία με dhl, μάλλον το τελωνείο σε καλεί.......
barracuda0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λες ε?...τι να πω?μηπως τουλαχιστον ξερουμε καποιο τροπο να υπολογισω τι θα πληρωσω...να παμε λιγο διαβασμενοι,μπας και δεν μας ξυρισουν?η τιμη τους ειναι 250 ευρο [XLS] υπολογισμος δασμων και φορων
manassis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αν θελω να ψαξω στα κινεζομαγαζα για Αντικλεπτικο GPS για αμαξι πως το αναζητω?συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα
XronisR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λες ε?...τι να πω?μηπως τουλαχιστον ξερουμε καποιο τροπο να υπολογισω τι θα πληρωσω...να παμε λιγο διαβασμενοι,μπας και δεν μας ξυρισουν?η τιμη τους ειναι 250 ευρο [XLS] υπολογισμος δασμων και φορων Με dhl δεν θα βγαλεις ακρη.Πιστευω κανα 100αρι σιγουρα..Αν παμε νομιμα ειναι 23% της αξιας+το μεροκαταματο+λοιπα εξοδα. 1
bill987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λες ε?...τι να πω?μηπως τουλαχιστον ξερουμε καποιο τροπο να υπολογισω τι θα πληρωσω...να παμε λιγο διαβασμενοι,μπας και δεν μας ξυρισουν?η τιμη τους ειναι 250 ευρο [XLS] υπολογισμος δασμων και φορων Άγνωστο.... Παιδια αν θελω να ψαξω στα κινεζομαγαζα για Αντικλεπτικο GPS για αμαξι πως το αναζητω?συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=gps+tracker&catId=34&initiative_id=AS_20140203124706
Razor_7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αν θελω να ψαξω στα κινεζομαγαζα για Αντικλεπτικο GPS για αμαξι πως το αναζητω?συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα εδώ είσαι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003XDN58K/ κι εδώ συγκεκριμένα
evmenis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Σε καθε περιπτωση αν σε ρωτησουν αν θελεις να κανεις εσυ τον εκτελωνισμό ή να το κανουν αυτοι στην DHL πες οτι θελεις να το κανεις εσυ. Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα θα σε σκισουν ,το μονο θεμα ειναι το πόσο. Ποτε με courier δινουν χαμηλες τιμες στα μαγαζια της κινας μονο και μονο για να σε σκισουν στην χωρα σου ,επισης εχει ευθηνη και ο κινεζος που στα εστειλε.Ολοι ξερουν το κολπο αυτο.
manassis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Άγνωστο.... http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=gps+tracker&catId=34&initiative_id=AS_20140203124706 ευχαριστω πολυ καλο μηνα εδώ είσαι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003XDN58K/ κι εδώ συγκεκριμένα ευχαριστω νασε καλα καλο μηνα
barracuda0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 τελικα πηραμε σημερα τηλεφωνο στην dhl αεροδρομιου και ειπαν οτι πρεπει να εκτελωνιστει και ως δικαιολογια μας εφεραν οτι το δεμα ηταν πανω απο 2 κιλα....οτι ναναι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις