eliascm21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά υπάρχει κανένα καλό δοκιμασμένο ταμπλετάκι στις 10' με τιμή <180 ευρω; Κυρίως για διάβασμα pdf άρα με ενδιαφέρει να έχει καλή ξεκούραστη οθόνη. Μην τρώει κολλήματα και κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης από όσο πιο αξιόπιστο κατάστημα γίνεται. Ευχαριστώ.
XronisR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά υπάρχει κανένα καλό δοκιμασμένο ταμπλετάκι στις 10' με τιμή <180 ευρω; Κυρίως για διάβασμα pdf άρα με ενδιαφέρει να έχει καλή ξεκούραστη οθόνη. Μην τρώει κολλήματα και κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης από όσο πιο αξιόπιστο κατάστημα γίνεται. Ευχαριστώ. http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT1-RK3188-1-6GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-16GB-321286.html Φθηνο και καλο.Αλλιως μετα πας σε PIPO..
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχετε να μου προτείνετε καλό και δοκιμασμένο ταμπλετ 8 ιντσών, για απλή χρήση, αλλά με αξιοπρεπή μπροστά και πίσω κάμερα ;
eliascm21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT1-RK3188-1-6GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-16GB-321286.html Φθηνο και καλο.Αλλιως μετα πας σε PIPO.. Για πρώτηνε μου κάτι και σε PIPO που είναι και πιο ξακουστά. Site: Αυτό είναι καλό; Είδα να το προτείνουν αλλού. Η retrina δεν είναι καλύτερη οθόνη;
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για πρώτηνε μου κάτι και σε PIPO που είναι και πιο ξακουστά. Site: Αυτό είναι καλό; Είδα να το προτείνουν αλλού. Η retrina δεν είναι καλύτερη οθόνη; Αν γλυκοκοιτάζεις το onda 972, θα περιμένεις για το 975m που βγαίνει τώρα, όπως κάνουμε όλοι μας. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή (το βρίσκεις με 229$ τα 32GB και 200 τα 16GB) και είναι τούμπανο.
eliascm21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν γλυκοκοιτάζεις το onda 972, θα περιμένεις για το 975m που βγαίνει τώρα, όπως κάνουμε όλοι μας. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή (το βρίσκεις με 229$ τα 32GB και 200 τα 16GB) και είναι τούμπανο. Για αυτό εδώ λες; http://www.onda-tablet.com/onda-v975m-quad-core-2-0ghz-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-tablet.html Φαίνεται ότι υπάρχει. Το site θεωρήτε αξιόπιστο; Από κίνα θα έρθει έτσι; Φαίνεται όντως πολύ καλό! Αλλά θεωρήτε αξιόπιστη η μάρκα; Από ότι ξέρω τα PIPO δεν είναι τα πιο αξιόπιστα κινέζικα;
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για διάβασμα καλύτερα 4:3 αναλογία σαν το Οντα και όχι 16:10.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα geekbuying ή pandawill. Τα site τύπου onda-tablet.com, ainol-novo.com κτλ μη σε ψαρώνουν, δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημα site της κάθε φίρμας.
xouzel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα ελεγα μην της παρεις τιποτα και μην την αφηνεις να ασχολειται με το κινητο σου! 2 χρονων παιδι, ελεος! πεστα ρε matrixxx Και την ακτινοβολία που θα "τρώει" το μωράκι, που την πάτε ;; Κι εγώ θα προτείνω ένα φτηνοταμπλετάκι !!
iodna2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για αυτό εδώ λες; http://www.onda-tablet.com/onda-v975m-quad-core-2-0ghz-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-tablet.html Φαίνεται ότι υπάρχει. Το site θεωρήτε αξιόπιστο; Από κίνα θα έρθει έτσι; Φαίνεται όντως πολύ καλό! Αλλά θεωρήτε αξιόπιστη η μάρκα; Από ότι ξέρω τα PIPO δεν είναι τα πιο αξιόπιστα κινέζικα; παρήγγειλα το v975m από Onda-tablet.com στο συγκεκριμένο site πληρώνεις +20 ευρώ μεταφορικά για απλό registered airmail με Singapore Post. αλλά υπήρχε διαθέσιμο + σου προσφέρουν root αν το πληρώσεις. από συννενόηση μια χαρά ήταν και ταχύτατοι. τώρα αν θα ερθει κλπ είναι άλλο θέμα. (πάντως το tracking # δουλευει κανονικά) προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο κάποιον που ασχολείται με ένα brand παρά με χίλια δύο. βέβαια το αποτέλεσμα θα δείξει αν έκανα λάθος ή οχι.
nvel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο κάποιον που ασχολείται με ένα brand παρά με χίλια δύο. βέβαια το αποτέλεσμα θα δείξει αν έκανα λάθος ή οχι. δηλαδή πιστεύεις αν αύριο εγώ στήσω μερικά site με ονόματα a-tablet.com b-tablet.com c-tablet.com κτλ γίνομαι ειδικός και έμπιστος πωλητής των εταιριών a,b,c με τις οποίες δεν έχω κάποια σχέση; Η ερώτηση δεν είναι θεωρητική κοίτα τα site www.ramos-tablet.com www.cube-tablet.com www.ainol-novo.com και αυτό από το οποίο αγόρασες 3
beamex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το Onda V975M είναι απίθανο από κάθε άποψη (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα οκταπύρηνα). Το μοναδικό που χρειάζομαι και του λείπει είναι το 3G και δε θέλω έξτρα καλωδιάκια για εξωτερικό modem. Όχι οτι θα με χάλαγε αν είχε και gps. Έχει πέσει λοιπόν στην αντίληψη κανενός το 975m με τα έξτρα μπλιμπλίκια που θα ήθελα? Και κάτι τελευταίο, το www.onda-tablet.com προσφέρει κάποια εγγύηση?
iodna2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 δηλαδή πιστεύεις αν αύριο εγώ στήσω μερικά site με ονόματα a-tablet.com b-tablet.com c-tablet.com κτλ γίνομαι ειδικός και έμπιστος πωλητής των εταιριών a,b,c με τις οποίες δεν έχω κάποια σχέση; Η ερώτηση δεν είναι θεωρητική κοίτα τα site www.ramos-tablet.com www.cube-tablet.com www.ainol-novo.com και αυτό από το οποίο αγόρασες καταλαβαίνω τί λες αλλά οι τυπάδες φαίνεται ότι ασχολούνται σε βαθμό ικανοποιητικό. σου προσφέρουν κ κάποια υποστήριξη για updates κλπ απ'ότι έχω βρει. όλα τα παραπάνω σε συνδιασμό με την πληρωμή σε paypal εμένα προσωπικά μου δίνουν το οκ. εχμ και άλλα κινέζικα sites μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. δε σημαίνει ότι απαραίτητα ανήκουν σε έναν. Και κάτι τελευταίο, το www.onda-tablet.com προσφέρει κάποια εγγύηση? υποτίθεται 12 μηνες , αλλά εγώ δν το πολυπιστεύω.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αύριο το pandawill με το κουπόνι που δίνει, θα έχει έκπτωση στο συγκεκριμένο tablet 20$ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Οπότε αύριο θα το χτυπήσω από κει, τελική τιμή με μεταφορικά 219,99 και θα είμαι λίγο πιο ήσυχος, διότι είναι αξιόπιστο κατάστημα.
DIGITHEOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και την ακτινοβολία που θα "τρώει" το μωράκι, που την πάτε ;; Κι εγώ θα προτείνω ένα φτηνοταμπλετάκι !! εμεις αν καταλαβες καλα δεν προτειναμε κινητο ουτε tablet εμεις προτειναμε οτι καλυτερα για 2 χρονων παιδι να ασχοληθει με κατι αλλο εκτος απο κινητα και tablet.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις