Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύει, μην ασχοληθείς. Όχι πως είναι δύσκολη διαδικασία για το Jiayu F1. Κατέβασε framaroot(google it) και πατάς Barahir ή Boromir, την τελευταία επιλογή τέλος πάντως.

Με root έχεις πρόσβαση superuser στο κινητό και μπορείς να πειράζεις και αρχεία του συστήματος. Αν ξέρεις τι να κάνεις είναι καλό εργαλείο, αν όχι μπορεί να σβήσεις κάτι που δεν θα ήθελες και μετά θα ψάχνεσαι ως και για νέα εγκατάσταση rom.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες... 

Ψάχνω tablet (9-10 ίντσες) και είμαι ανάμεσα στο Pipo M9 pro και στο Cube talk 9x... Όσοι τα έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε? Εγώ είμαι περισσότερο προς το Pipo, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; 

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες... 

Ψάχνω tablet (9-10 ίντσες) και είμαι ανάμεσα στο Pipo M9 pro και στο Cube talk 9x... Όσοι τα έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε? Εγώ είμαι περισσότερο προς το Pipo, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; 

http://www.buyincoins.com/item/42694.html#.U_WbFKNmRsI

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν έτσι. Όμως δοκιμασμένο στο s650 δεν κάνει αυτό που λες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Αδυνατώ να κατανοήσω αυτό που λες. Η πλοήγηση με GPS δεν έχει ανάγκη και αγνοεί την όποια εσωτερική μαγνητική πυξίδα της συσκευής, η οποία έτσι και αλλιώς είναι αρκετά αναξιόπιστη και ακατάλληλη για χρήση. Όσον αφορά δε την ακρίβεια της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής, εάν πλησιάσεις τη συσκευή αρκετά κοντά σε μεταλλική επιφάνεια, όπως κλειδιά, ρολόι, τασάκι, κάγκελα, ή σε οποιαδήποτε διάταξη ή ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή από την οποία διέρχεται ρεύμα, όπως για παράδειγμα πρίζες ή κινητά τηλέφωνα ιδίως όταν είναι σε χρήση, η ένδειξή της μπορεί να έχει οποιαδήποτε απόκλιση, όπως για παράδειγμα 90 ή και 180 μοίρες.

Εάν ο δέκτης GPS είναι συντονισμένος με τους δορυφόρους, τότε έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζει συνεχώς τη γεωγραφική του θέση. Η κίνηση της συσκευής, έστω και με μικρή ταχύτητα, συνεπάγεται την αλλαγή της γεωγραφικής θέσης του ενσωματωμένου δέκτη GPS. Επειδή όμως το σήμα του GPS έχει περιορισμένη ακρίβεια, απαιτείται κίνηση μερικών μέτρων προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ώστε να γίνει σαφής η μετατόπιση. Από το διάνυσμα που προκύπτει βάσει των τελευταίων στιγμάτων του δέκτη του GPS, καθορίζεται ο προσανατολισμός του χάρτη στην οθόνη της συσκευής, εκτός και εάν έχεις επιλέξει προβολή χάρτη με το βορρά πάντα προς τα επάνω.

Είναι προφανές ότι θεωρείται δεδομένο ότι όπως κινούμαστε, η συσκευή βρίσκεται μπροστά μας και σε κατακόρυφο επίπεδο, όπως για παράδειγμα εάν είναι τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Εάν την έχουμε σε οριζόντιο επίπεδο και την περιστρέφουμε γύρω γύρω, έτσι και αλλιώς η συσκευή δεν μπορεί να γνωρίζει τον πραγματικό προσανατολισμό.

Εάν χρησιμοποιείς πλοήγηση με GPS, υπάρχουν οι εξής αρκετά χρήσιμες εφαρμογές:

GPS Test (Chartcross Limited)

GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim)

AndroiTS GPS Test Free (Alessandro Bonetti)

Το GPS Test (Chartcross Limited) είναι η αγαπημένη μου και προτεινόμενη πολύ ελαφριά εφαρμογή, που ενημερώνει πλήρως για τη λειτουργία του δέκτη GPS.

Το GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) είναι εναλλακτική πρόταση, και έχει πολύ ιδιόμορφη εμφάνιση.

Το AndroiTS GPS Test Free (Alessandro Bonetti) μπορούμε να πούμε ότι είναι μια advanced έκδοση του GPS Test (Chartcross Limited), η οποία δεν χρειάζεται για απλή βασική χρήση.

Στο GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει ένδειξη της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής και της πυξίδας του δέκτη GPS. Όταν είσαι ακίνητος, η πυξίδα του δέκτη GPS είναι προφανώς απενεργοποιημένη, οπότε απομένει μόνο η όποια πιθανώς αναξιόπιστη ένδειξη της μαγνητικής πυξίδας. Όταν όμως βρίσκεσαι σε κίνηση, ενεργοποιείται η πυξίδα του δέκτη GPS όπως περιέγραψα παραπάνω. Αυτή η πυξίδα του δέκτη GPS είναι υπεύθυνη για τον προσανατολισμό του χάρτη στην οθόνη της συσκευής. Η όλη διαδικασία προσανατολισμού του χάρτη δεν έχει καμία σχέση με την όποια ένδειξη της εσωτερικής μαγνητικής πυξίδας της συσκευής.

Δοκίμασε λοιπόν το GPS Status & Toolbox (MobiWIA - EclipSim) για να δεις εάν όταν κινείσαι προσανατολίζεται σωστά η πυξίδα του δέκτη GPS. Εννοείται ότι θα κρατάς τη συσκευή συνεχώς ευθεία μπροστά σε κατακόρυφο επίπεδο, χωρίς να την περιστρέφεις.

• Like 4
Δημοσ.

Ειλικρινα δεν ηξερα καν οτι δεν εχει πυξιδα. Το gps του το εχω χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες και δεν ειχα κανενα θεμα. Ακριβες παντα, ειδικα με google maps.

Δημοσ.

A, δηλαδή το root δεν είναι απαραίτητο για την χρήση του κινητού ( ιντερνετ κτλ ) στην ευρώπη ? Γιατί έτσι είχα καταλάβει :/

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά. Αν τ καταφέρετε να δουλέψει με το sky google map πχ θα το καταλάβω.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

A, δηλαδή το root δεν είναι απαραίτητο για την χρήση του κινητού ( ιντερνετ κτλ ) στην ευρώπη ? Γιατί έτσι είχα καταλάβει :/

Μάλλον διάβασες για jailbreak και unlock τον iphone? Απολύτως απολύτως καμία σχέση. Κανένα κινέζικο τηλέφωνο δεν είναι κλειδωμένο σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οπότε να μην μπορείς να το δουλέψεις στον πάροχο που έχεις τώρα.

Εφόσος βλέπεις στα χαρακτηριστικά GSM και WCDMA παίζεις χωρίς πρόβλημα σε όλο το κόσμο (εκτός φυσικά μερικών χωρών που δεν "δουλεύουν" τα δικτυά τους με ίδιο τρόπο με τα δικά μας).

Δημοσ.

post-183701-0-40788400-1408611218_thumb.jpg

Για οποιον ενδιαφέρεται στα 130$.

Operating System Android 4.4

Screen 4.7"

Capacitive Screen Resolution 960x540 Pixels

CPU MTK6582 quad core processor,

RAM 1GB

ROM 8GB

Webcam Dual Cameras, front camera: 0.3MP, back camera: 8.0MP

Wireless Wifi 802.11b/g/n

Battery 2200mAH

link.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, σόρυ αν είναι λίγο άσχετη αλλά σίγουρα θα ξέρετε. Λοιπόν, τα tablets τα κινέζικα δεν φορτίζουν από micro usb; Γιατί έχουν ξεχωριστό φορτιστή και τροφοδοσία. Δηλαδή αν έχει ξεχωριστή θύρα τροφοδοσίας και συνδέσω κλασσικό φορτιστή στη micro usb θύρα δεν θα φορτίσουν;

Σορυ και πάλι, δεν έχω ασχοληθεί με κινέζικο μέχρι τώρα και σκέφτομαι να χτυπήσω ένα αλλά έχω αυτόν τον προβληματισμό.

Δημοσ.

attachicon.gif201472354353126.jpg

Για οποιον ενδιαφέρεται στα 130$.

Operating System Android 4.4

Screen 4.7"

Capacitive Screen Resolution 960x540 Pixels

CPU MTK6582 quad core processor,

RAM 1GB

ROM 8GB

Webcam Dual Cameras, front camera: 0.3MP, back camera: 8.0MP

Wireless Wifi 802.11b/g/n

Battery 2200mAH

link.

Χωρίς Paypal ;;;;;;;  Μπαααααααααααα................  ;)

Δημοσ.

δεν το ξερουμε,δεν χρειαζεται να το δοκιμασεις πανω σου..

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, σόρυ αν είναι λίγο άσχετη αλλά σίγουρα θα ξέρετε. Λοιπόν, τα tablets τα κινέζικα δεν φορτίζουν από micro usb; Γιατί έχουν ξεχωριστό φορτιστή και τροφοδοσία. Δηλαδή αν έχει ξεχωριστή θύρα τροφοδοσίας και συνδέσω κλασσικό φορτιστή στη micro usb θύρα δεν θα φορτίσουν;

Σορυ και πάλι, δεν έχω ασχοληθεί με κινέζικο μέχρι τώρα και σκέφτομαι να χτυπήσω ένα αλλά έχω αυτόν τον προβληματισμό.

Εξαρτάται από τη συσκευή. Για παράδειγμα το PiPo M9 Pro έχει ξεχωριστή θύρα φόρτισης και δεν έχει τη δυνατότητα φόρτισης από τη θύρα micro-USB. Το Cube Talk 9 φορτίζει από τη θύρα micro-USB όπως ακριβώς τα κινητά τηλέφωνα. Ξεχωριστή θύρα φόρτισης έχουν συνήθως οι συσκευές με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν συσκευές που έχουν ξεχωριστή θύρα φόρτισης και παράλληλα δυνατότητα φόρτισης από τη θύρα micro-USB, αν και μου φαίνεται δύσκολο, επειδή θα πρέπει να έχουν και επιπρόσθετο κύκλωμα ασφαλείας για την περίπτωση που συνδεθούν ταυτόχρονα και στις δύο πηγές τροφοδοσίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...