Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα τωρα ανακαλυψα οτι αντι να εχω το Pc αναμενο μπορω να παρω tablet για browsing,...

Χαζες αποριες

1.Παίρνουν εξωτερικους σκληρους 2.5 αν ειναι να χρησιμοποιηθουν για κατεβαστηρια;

2.Παιρνουν πληκτρολογιο-ποντικι;

3.Γιατι ενω εχουν πχ android καποια σε αφηνουν να εγκαταστησεις εφαρμογες και καποια αλλα οχι -το Googleplay λεει οτι δεν ειναι συμβατες-

Δεν θα με χαλαγε και android tv κατι που να κανει τα παραπανω.

Τι μου προτεινετε; Οσο φτηνοτερο γινεται.

Με ενδιαφερει να εγκαταστησω εφαρμογες usenet,torrent,browsers -chrome ffox etc-

Δημοσ.

εγω έχω το mk808 (tv dongle). γυρω στα 35-39 ευρω απο ebay.όλα αυτα που ζητάς τα κάνει.τσεκαρέ το μετράει.(usenet δεν έχω χρησιμοποιήσει)

και βλέπω και τις ταινιάρες μου στην τv : )

σκληρό του έχω εξωτερικό usb.

δεν είναι τέλειο αλλά για τα λεφτά του αξίζει.

Δημοσ.

1) Σε νορμαλ κατασταση οχι δεν παιρνουν Δεν ξερω εαν εχουν βρει καμμια πατεντα τα παιδια εδω και το κανουν Αλλα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω παιρνει USB stick ανετα

2) Ναι ανετα

3) Προφανως το προγραμμα εχει καποιες απαιτησεις που δεν τις καλυπτει το μηχανημα (εκδοση λειτουργικου μνημη επεξεργαστη κλπ)

Δημοσ.

1.Παίρνουν εξωτερικους σκληρους 2.5 αν ειναι να χρησιμοποιηθουν για κατεβαστηρια;

2.Παιρνουν πληκτρολογιο-ποντικι;

1) Αν έχει usb και αν ο σκληρός έχει δική του τροφοδοσία, ίσως. Πρέπει να το κοιτάς σε κάθε συσκευή ξεχωριστά.

2) Υπάρχουν πληκτρολόγια ειδικά για tablet, για ποντίκια δεν ξέρω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χρησιμοποιούσες ένα ποντίκι...

Επίσης, browsing σε tablet δεν είναι το ίδιο άνετο με ένα pc. Τα tablet browsers είναι πιο περιορισμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...