poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 το ίδιο έχω κάνει και εγώ με openwrt έχω δημιουργήσει guest hotspot και το έχω ξεκλείδωτο με περιορισμένη ταχύτητα βέβαια Eνώ δεν υπάρχει κίνδυνος για sniffing ούτε μεταξύ τον free χρηστών(και καλά) λόγω ap isolation που οι περισσοτεροι θα μπουν για να παρουν ιντερνετ παρα να καθονται να ψαχνουν αν μπορουννα μπουν στου αλλου το pc κτλ.
flyer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Να κάνω μία αφελή ερώτηση? Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την δωρεάν παροχή διαδικτύου, για να κατεβάσει παράνομο υλικό και μία μέρα σας χτυπήσει την πόρτα η interpol, ποιά ακριβώς θα είναι η δικαιολογία σας?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Να κάνω μία αφελή ερώτηση? Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την δωρεάν παροχή διαδικτύου, για να κατεβάσει παράνομο υλικό και μία μέρα σας χτυπήσει την πόρτα η interpol, ποιά ακριβώς θα είναι η δικαιολογία σας? ολα ειναι σχετικα.δεν ξερω απο ρουτερ και ειχε μεινει ξεκλειδωτο.μου εσπασε τον κωδικο και μπηκε.ναι σιγουρα δεν θα βγει ακρη αλλα οκ.απο την αλλη ομως σκεψου οτι αυτον τον δυσκολο καιρο ισως καποιο ατομο να εχει πραγματη αναγκη το δωρεαν ιντερνετ.γιατι και στο δημο αν μπω εγω η σε μια καφετερια και hackaro μια τραπεζα τι θα πουν του τυπου στην καφετερια?γιατι δινεις δωρεαν ιντερνετ?η και σε ξενοδοχεια.
flyer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οι κοινόχρηστη χρήση διαδικτύου πιο εύκολα δικαιολογείται σε καφετέριες, δήμους, public hotspots παρά σε home -robin hood- users. Μη με παρεξηγείς, είμαι 100% σύμφωνος με τον διαμοιρασμό περισσευούμενων αγαθών, αλλά επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι, περίπτωση ανθρώπου που έχασε τα πάντα στη ζωή του λόγω της περίπτωσης που αναφέρω παραπάνω, συμβουλεύω τους πάντες να είναι υπερβολικά προσεχτικοί με τον δανεισμό αγαθών που φέρουν το ονομά τους.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οι κοινόχρηστη χρήση διαδικτύου πιο εύκολα δικαιολογείται σε καφετέριες, δήμους, public hotspots παρά σε home -robin hood- users. Μη με παρεξηγείς, είμαι 100% σύμφωνος με τον διαμοιρασμό περισσευούμενων αγαθών, αλλά επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι, περίπτωση ανθρώπου που έχασε τα πάντα στη ζωή του λόγω της περίπτωσης που αναφέρω παραπάνω, συμβουλεύω τους πάντες να είναι υπερβολικά προσεχτικοί με τον δανεισμό αγαθών που φέρουν το ονομά τους. καλα ναι δεν εχεις αδικο που το λες.εννοειται οτι σε σπιτι ειναι πιο δυσκολο να το καλυψεις αλλα και αυτοι δεν μπορουν να αποδειξουν οτι το εκανες εσυ υποχρεωτικα αφου μπορει καποιος να σου εχει σπασει το δικτυο η να ειναι αν αγνοια σου.εννοειται βεβαια οτι θα μπλεξεις ισως σου ψαχουλεψουν Pc να δουν αν υπαρχουν ιχνη κτλ. 1
mitsakhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αυτό που αναφέρει ο flyer είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ανησυχούσα (και ανησυχώ) μέχρι να μπλοκάρω όσα πιο πολλά warez σιτε μπορώ με proxy βέβαια αυτός που ψάχνει θα βρει τον τρόπο ....
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 οτι και να κανεις ο αλλος θα βρει τροπο να κανει την δουλεια του συνηθως.και proxy μπορει να βαλει κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα