kyritsisnikolaos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τα ζητήματα που εγείρονται με το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι αρκετά. 1) Αν η Acer ήθελε οι χρήστες να μην χρησιμοποιούν το touchpad ας το έδιωχνε τελείως από τον σχεδιασμό. Γι'αυτό και άλλωστε έβαλε την οθόνη αφής (νομίζω!). 2) Από αυτά τα ταμπλετο-λάπτοπ λογικό είναι να μην περιμένεις επαγγελματικές επιδόσεις αλλά τουλάχιστον θέλεις ευκολία χρήσης και μεταφοράς. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρει κανένα από τα δύο. 3) Είναι ογκώδες, δεν κλείνει τελείως για να το έχεις διπλωμένο με την οθόνη προς τα πάνω και άσε που για να γυρίσεις την οθόνη θες τρια χέρια. Όπως και να έχει βέβαια μένει να δούμε τι άλλους πειραματισμούς μας επιφυλάσσουν οι κατασκευαστές.
gate1908 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πραγματικα ελεος με αυτα τα σχολια .... Σπανια χρειάζεσαι πληκτρολογιο και ταυτοχρονα mousepad ΥΓ...ξεχνατε οτι εχει touch οθονη που σημαίνει οτι ακομα και να χρειάζεται καποιος ταυτοχρονα mousepad και πληκτρολογιο το εχει μπροστα του στην οθονη ΥΓ2...ταυτοχρονα μια touch οθονη διαχειριζεται πολυ καλυτερα απο το mousepad(προσοχη!ειπα mousepad και οχι Mouse) Τελος να αναφερω οτι προσωπικα το θεωρω εξαιρετικο χωρις να το εχω δοκιμασει .με πολλα χρονια απλης και προγραμματιστικης χρησης υπολογιστη λογο σπουδων... πραγματικά έλεος με την δημοκρατία που σε διακατέχει φίλε μου. Δεν σου αρέσει η αρνητική μας άποψη για τον σχεδιασμό δεκτό απλά μην μας λες και έλεος από πάνω.Θεωρώ τραγικό τον σχεδιασμό και απλά λέω την γνώμη μου όπως και εσύ.Από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει και Κόσμος που αγοράζει και εντελώς κακόγουστα μηχανάκια όπως το nipponia ezio...
georgepppo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 πραγματικά έλεος με την δημοκρατία που σε διακατέχει φίλε μου. Δεν σου αρέσει η αρνητική μας άποψη για τον σχεδιασμό δεκτό απλά μην μας λες και έλεος από πάνω.Θεωρώ τραγικό τον σχεδιασμό και απλά λέω την γνώμη μου όπως και εσύ.Από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει και Κόσμος που αγοράζει και εντελώς κακόγουστα μηχανάκια όπως το nipponia ezio... εδώ αγοράζουν nissan tida κάποιοι και fiat multipla 1
gate1908 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 εδώ αγοράζουν nissan tida κάποιοι και fiat multipla Ωραίος Κοίτα δεκτό το γούστο καθενός απλά η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο υβρίδιο δεν της πέτυχε.θέλει να κάνει εντύπωση η Acer τα τελευταία χρόνια αλλά δεν της βγαίνει λόγο αξιοπιστίας.Έχει μαυρίσει το όνομα της Μόνη της και προσπαθεί να κερδίσει έδαφος. Από την άλλη η Toshiba που ήταν ο αρχηγός έχει αρχίσει να κάνει βήματα προς τα πίσω... Που θα φτάσει αυτή η ιστορία με τα και καλά x treme gadgets δεν ξέρω παντός νομίζω θα γελάσουμε και περισσότερο.
Galaxia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό και την οθόνη την κόβω να αποκολλάται από το υπόλοιπο σύστημα πολύ γρήγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα