evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλημέρα... Μιας και η Yahoo Widget σταμάτησε την λειτουργία της, θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω μπάρες για cpu usage, ram usage, cpu temps κ.α. σαν την εικόνα παρακάτω (αλλά σε ποιο αντρική έκδοση ). Γενικός είναι εύκολο για ένα που δεν έχει γνώσεις από προγραμματισμό να κάνει κάτι τέτοια? Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ να μάθω τις γλωσσες που χρειάζονται (και αν μπορείτε να μου πείτε και ποιες είναι αυτές) αποκλειστικά για widgets...
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τετοια windgets βρισκεις με τη χρηση του rainmeter κυριως(η τουλαχιστον εγω αυτο ξερω) αφου το κανεις εγκατασταση εχει εδω http://customize.org/ παρα πολλα πραγματακια που μπορεις να βαλεις χρειζονται λιγο ψαξιμο βεβαια για να τρεξουν σωστα(οχι παντα)η να τα φερεις στα μετρα σου
jimmy213 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ προτείνω αυτό. Για να σου δείχνει και θερμοκρασίες βάζεις το Core Temp. Για διάφορα άλλα widget δοκίμασε και το XWidget. Έχει αρκετές επιλογές και επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα δικά σου widget.
evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τετοια windgets βρισκεις με τη χρηση του rainmeter κυριως(η τουλαχιστον εγω αυτο ξερω) αφου το κανεις εγκατασταση εχει εδω http://customize.org/ παρα πολλα πραγματακια που μπορεις να βαλεις χρειζονται λιγο ψαξιμο βεβαια για να τρεξουν σωστα(οχι παντα)η να τα φερεις στα μετρα σου Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω... Εγώ προτείνω αυτό. Για να σου δείχνει και θερμοκρασίες βάζεις το Core Temp. Για διάφορα άλλα widget δοκίμασε και το XWidget. Έχει αρκετές επιλογές και επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα δικά σου widget. Το είχα δει το XWidget αλλά θέλει ψάξιμο να βρω πως επιλέγεις για το CPU κτλπ... Για το rainmeter υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω live επεξεργασία? Έχω πειράξει κάποια πράγματα αλλά έχω όπως θα δείτε και στην εικόνα τα εξής προβλήματα... 1) Ο πίνακας αφού μεγάλωσε έχει "χαλάσει 2) Έβαλα στον πίνακα (θέλω να τα βάλω όλα σε 1 πίνακα) τα disk αλλά έχει χαθεί η εντολή και απλά δεν μου δείχνει τα στατιστικά.
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τελείωσα... Δεν μπήκαν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν βρήκα τους κώδικες ακόμα. Τώρα θέλω να ψάξω να βάλω και HDD Temp. Το έχω κάνει σαν να είναι καρτέλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα