RoS23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελικα ακυρωσα την 7950 και θα παω για μια 760 απο το site της evga. Φθηνοτερη κατα 100ε και αρκετα κοντα με την 7950 οποτε λεω να την παρω. Και με τα 100ε περισσευμα εχω χρηματα για steam summer sale και οθονη 1080p. Αρκετα κομπλε με βρισκω Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2013 από RoS23 3
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τελικα ακυρωσα την 7950 και θα παω για μια 760 απο το site της evga. Φθηνοτερη κατα 100ε και αρκετα κοντα με την 7950 θα την παρω. Και με τα 100ε περισσευμα εχω χρηματα για steam summer sale και οθονη 1080p. Αρκετα κομπλε με βρισκω Κάποτε τις πληρώναμε ακριβότερες.. τώρα που είναι και φτηνότερες ?? μονόδρομος.. 3
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τελικα ακυρωσα την 7950 και θα παω για μια 760 απο το site της evga. Φθηνοτερη κατα 100ε και αρκετα κοντα με την 7950 οποτε λεω να την παρω. Και με τα 100ε περισσευμα εχω χρηματα για steam summer sale και οθονη 1080p. Αρκετα κομπλε με βρισκω Η σωστή σύγκριση μεταξύ τους βέβαια γίνεται με τιμές ελλάδος και στις 2 ή εξωτερικού και στις 2 και η διαφορά τους είναι πολύ μικρότερη. 1
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και πάλι για κάποιον που δε θέλει να ψάχνεται και να κρατήσει τα επιπλέον λεφτά, όσα κι αν είναι αυτά, είναι μια καλή λύση καλό είναι η amd να παρουσιάσει κάτι πραγματικά νέο και δυνατό στην επόμενη γενιά της και να αφήσει αρκετά πίσω την nvidia, πιστεύω ότι ειδικά αυτή τη στιγμή που οι άλλοι έμειναν στάσιμοι με εξαίρεση την 780, δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να τη ξεπεράσει σε επιδόσεις σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες τιμών περιμένω με ανυπομονησία να βγει η νέα γενιά, παρόλο που δεν πρόκειται να αλλάξω κάρτα για αρκετό καιρό ακόμα παρόλο που έχεις αναφέρει και αλλού ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχουμε νέα αρχιτεκτονική θα περιμένω να δω στη πράξη τι άκριβως θα συμβεί το βέβαιο είναι ότι στις κάρτες το μέλλον θα έχει ενδιαφέρον γιατί στους επεξεργαστές κοντεύει να με πάρει ο ύπνος..
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εξάλλου όπως εξομαλύνθηκε η τιμή της 770 σε σχέση του πως ψωνίζεις κατ'ευθειαν EVGA και Ελλάδα,θα εξομαλυνθεί και της 760.. Απλά μιλάμε για μια κάρτα που λόγω της τιμής της,της κατηγορίας της, και της ποιότητας της έχει γίνει το best buy παγκοσμίως. Από εκεί και πέρα και 5 ευρώ να έχουν διαφορά,-γιατί αν δεν ρίξει τιμές η AMD θα μείνει ράφι μέχρι να βγει καινούρια σειρά,- με τις παραπάνω δυνατότητες και την αξιοπιστία της nVidia αυτή η κάρτα είναι μονόδρομος.
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και την αξιοπιστία της nVidia αυτή η κάρτα είναι μονόδρομος. έχεις πάθει κάτι με τους μονοδρόμους μια χαρά αξιόπιστες είναι και οι amd και σε μερικούς μας έχουν προκύψει και πιο αξιόπιστες
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ξέρω ναι και εγώ εδώ στο forum είμαι και διαβάζω.. κυρίως ήσυχες θα έλεγα..
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ανάλογα την υλοποίηση Άκου τώρα γιατί μου είσαι συμπαθής αν και "βαμμένος" εγώ σε 20 μέρες θα φύγω πάω Κρήτη να παντρευτώ και την καρτουλα θα την δώσω για να πάρω τα χρήματα κ όταν γυρίσω τον Σεπτέμβρη θα πάρω μάλλον την 780 .. αν έχεις κανένα φιλαράκι να τον ψήσεις ότι έχεις την καλύτερη κάρτα του κόσμου και να την σπρωξεις .. είναι η ευκαιρία σου.. πες μου αν είναι να στην κρατήσω..
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Άρχισαν πάλι οι μπούρδες περί αξιοπιστίας. Οι "μονόδρομοι" και τα "μονο-πώλια" δε συμφέρουν κανέναν μας.Η 7950 συνεχίζει να έχει τα ατού της όπως και η 760 τα δικά της. 2
venumis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εξάλλου όπως εξομαλύνθηκε η τιμή της 770 σε σχέση του πως ψωνίζεις κατ'ευθειαν EVGA και Ελλάδα,θα εξομαλυνθεί και της 760.. Απλά μιλάμε για μια κάρτα που λόγω της τιμής της,της κατηγορίας της, και της ποιότητας της έχει γίνει το best buy παγκοσμίως. Από εκεί και πέρα και 5 ευρώ να έχουν διαφορά,-γιατί αν δεν ρίξει τιμές η AMD θα μείνει ράφι μέχρι να βγει καινούρια σειρά,- με τις παραπάνω δυνατότητες και την αξιοπιστία της nVidia αυτή η κάρτα είναι μονόδρομος. Καλά μην τρελενεσαι, δεν είναι κ έτσι οπως τα περιγράφεις, που το είδες ότι έχει γίνει το best seller παγκοσμίος ? Δεν είναι κανένα τεχνολογικό επίτευγμα, λίγο καλύτερη από την 660 είναι και λίγο χειρότερη από την 7950. Και καλό είναι να συγκρίνεις τις τιμές από την ίδια χώρα!
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν είπα best seller .. είπα καλύτερη πρόταση αγοράς.. και όπως είχα πει ότι οι τιμές θα εξομαλυνθούν στην 770 και έγινε,έτσι μαντεύω οτι θα συμβεί το ίδιο με την 760.. Την καραμελιτσα του εξωτερικού που σας έχει κάτσει στον λαιμό καταπιείτε την.. γιατί και μέχρι να γίνει η εξομάλυνση το ευρωπαϊκό κατάστημα της EVGA δεν είναι κατάστημα εξωτερικού,εκτός αν εσύ ταξιδεύεις με το παλιό σου διαβατήριο.. Είναι με +12 ευρώ στην πόρτα σου και κανείς δεν θ'αμφισβητήσει το RMA σου στην στραβή.. Αν κάποιος εν ετη 2013 εχει ταμπού με αυτό και θέλει να την βρει στην κάθε Ελληνικη αλυσίδα στην ίδια τιμή τοτε ας πρόσεχε.. Μακάρι και οι υπόλοιπες εταιρίες να μας έδιναν την ίδια αυτή δυνατότητα.. Να εξομαλυνθεί και η αγορά μας. Το αν ειναι καλύτερη η χειρότερη απο την 7950 - 7 στα 10 reviewς λένε καλύτερη οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω η να λάβω σοβαρά την εκτίμηση σου.. 2
JimRdesign Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο κατάστημα στην κηφισίας πήρα την 760 50 ευρώ φθηνότερα απο ότι έκανε η 7950 2
stevenosfp1999 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 <p>απο κατάστημα στην κηφισίας πήρα την 760 50 ευρώ φθηνότερα απο ότι έκανε η 7950</p> Δηλαδή πόσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα