Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές αγόρασα την 760 υλοποίηση της gigabyte.Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλα για κάποιον λόγο το boost clock αντί για max 1150 που λέει η gigabyte πάει απο μόνο του στα 1305mhz  όπως φένεται στο unigine benchmark και το evga precision δείχνει max 1260mhz.Σε full load η κάρτα πάει μέχρι 70-75 βαθμούς σε αρκετά ζεστό δωμάτιο,εντάξει δεν είναι και πολύ μεγάλη θερμοκρασία αλλα το σύστημα ψύξης windforce με τους 3 ανεμιστήρες σπρώχνει όλον τον ζεστό αέρα μέσα στο κουτί εν αντιθέση με την reference έκδοση που τον σπρώχνει προς τα έξω.Το αποτέλεσμα το κουτί να ζεματάει πραγματικά και θα χρειαστώ σίγουρα περισσότερους ανεμιστήρες στο κουτί.Ένα άλλο θέμα είναι οτι οι ανεμιστήρες τις κάρτας με το που ανάβει ο υπολογιστής δουλεύουν γύρω στο 60% μέχρι να μπώ στα windows και μετά πέφτουν στα φυσιολογικά επίπεδα.Ελπίζω να διορθωθούν τα θεματάκια με bios update και καινούργια drivers.Κατα τα άλλα  οι επιδόσεις είναι πραγματικά πολύ καλές.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε τι κουτί έχεις, γιατί για windforce αυτή δεν είναι και πολύ καλή συμπεριφορά... 

τρύπα στο πάνω μέρος του κουτιού παίζει; εκεί γίνεται όλη η δουλειά, όταν ζορίζω από κει νιώθω να βγαίνει ο καυτός αέρας

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει καλο airflow στο κουτι τοτε λογικο,εχει υποδοχη στο πανω μερος να εβαζες ενα ανεμηστηρακι εκει οπου θα εβγαζε τον ζεστο αερα??

Το θεμα που δουλευει στα 60% στην αρχη και μετα στα windows πεφτει,δν γνωριζω προσωπικα αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο,μαλλον θεμα bios ειναι.

Και αυτο με τα ρολογια και σε εμενα δειχνει παραπανω απο οσο ελεγε η συσκευασια οταν ειχα δοκιμασει μια 650ti boost,αντι για 1085mhz στο core,πηγαινε 1175! Ουτε εχω καταλαβει γτ αυτο αλλα μαλλον ειναι το Gpu Boost 2.0. Κακο δεν ειναι :P

Κανα bench θα μας ανεβασεις? :>

Δημοσ.

φίλε τι κουτί έχεις, γιατί για windforce αυτή δεν είναι και πολύ καλή συμπεριφορά... 

τρύπα στο πάνω μέρος του κουτιού παίζει; εκεί γίνεται όλη η δουλειά, όταν ζορίζω από κει νιώθω να βγαίνει ο καυτός αέρας

έχω το coolermaster 690II advanced.Nιώθω οτι η κάρτα βγάζει θερμότητα προς τα πλάγια.Πάλι καλά που το κουτί έχει κενή θέση για ανεμιστήρα στο πλάι και πριν λίγο  μετακόμισα τον πάνω ανεμιστήρα εκεί και είναι καλύτερα.

Δημοσ.

θες έναν στο πλάι να φυσάει αέρα πάνω στη κάρτα (ειδικά αν γίνεται να τον φυσάει στο κάτω μέρος της κάρτας ακόμα καλύτερα για να την τροφοδοτεί με κρύο αέρα απ'έξω) και σίγουρα έναν επάνω να τον βγάζει έξω 

εγώ με αυτή τη διάταξη έχω θερμοκρασίες κάτω από 70 (65αρια άμα έχει και δροσιά) και οι ανεμιστήρες δεν περνούν ποτέ και για κανένα λόγο το 50%

βέβαια δεν έχουμε ίδιες κάρτες για να ξέρω τη θερμική συμπεριφορά της δικής σου, όμως η συγκεκριμένη ψύκτρα βασίζεται πολύ στο κουτί σου για να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται και όσο πιο αθόρυβα γίνεται 

ΥΓ πόσταρε και κάνα αποτέλεσμα από  unigine max settings σε 1080p 

Δημοσ.

θα βάλω και πάνω αμεμιστήρα κάποια στιγμή γιατι βγάζει και απο πάνω ζεστό αέρα όπως σωστά λές,bench θα βγάλω κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

τον πλαϊνό ανεμιστήρα τον έχεις βάλει να βάζει άερα μέσα στο κουτί ή να βγάζει; γιατί είπες πριν ότι βγάζει ζέστη από το πλάι, αλλά το σωστό υποτίθεται πως είναι ο πλαϊνός να βάζει αέρα και ο πάνω που θα προσθέσεις (μαζί με τον πίσω) να βγάζει 

εγώ πάντως από τον πάνω που είναι και μεγάλος βλέπω να γίνεται όλη η δουλειά όπως σου έγραψα και πιο πάνω 

αν δεν είχα τρύπα στο πάνω μέρος σίγουρα θα είχα πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες γιατί ο 120αρης πίσω μόνος του τι να προλάβει να βγάλει; 

edit

παρατηρώντας φωτο του κουτιού σου βλέπω ότι έχει και τρύπα κάτω

πάρε εναν φθηνό cooler master των 5€ που είναι αρκετά αθόρυβος και χώστον και αυτόν εκεί κάτω να τροφοδοτεί τη κάρτα σου με επιπλέον αέρα από έξω 

έναν τέτοιο βάλε που είναι φθηνός και ξέρω εγγυημένα ότι είναι ήσυχος και φουλ στροφες να δουλεύει

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806503

• Like 1
Δημοσ.

Oρίστε το bench.Η ανάλυση που βλέπετε είναι η max της οθόνης μου που είναι 18,5 ιντσών για να μήν γκαβώνομαι,ο επεξεργασής είναι διπύρηνος αλλα συμπεριφέρεται σαν τετραπύρηνος και σπάνια ανεβαίνει πάνω απο 50%load σε αυτήν την ανάλυση στα παιχνίδια.Έχω και bench της προηγούμενης 6850 να δείτε διαφορές.post-268025-0-22723300-1373035030_thumb.png

post-268025-0-62337700-1373035050_thumb.png

Δημοσ.

δεν γίνεται να τρέξεις ένα σε 1080p να καταλάβουμε και οι περισσότεροι τι συμβαίνει; 

επίσης γιατί στο 2ο τεστ έπεσες τόσο πολύ; έκανε κι άλλες εργασίες το pc σου εκείνη την ώρα; 

Δημοσ.

δεν γίνεται να τρέξεις ένα σε 1080p να καταλάβουμε και οι περισσότεροι τι συμβαίνει; 

επίσης γιατί στο 2ο τεστ έπεσες τόσο πολύ; έκανε κι άλλες εργασίες το pc σου εκείνη την ώρα; 

αν έκανα άλλες εργασίες δεν θα είχε και νόημα να γίνει η σύγκριση.Απλώς η 6850 δεν τραβάει καθόλου με full ρυθμίσεις και anti aliasing.Και τα δύο bench τα έκανα πριν λίγο.Θα βάλω την τηλεόραση μπας και τρέξω 1080

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...