FlevasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω από CM Cosmos s σε ένα Bitfenix GHOST.θέλω να μάθω αν κάποιος από εδώ το έχει.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν το έχω αλλά το έχω δει απο κοντά.. αξίζει αλλά δεν είναι επιπέδου Cosmos. Δες αυτό 1
siegfried_gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 +1 στην πρόταση του MoviemakerGr +άλλο 1 και από εδώ
parsifal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω από CM Cosmos s σε ένα Bitfenix GHOST. θέλω να μάθω αν κάποιος από εδώ το έχει. Ενημερωτικά, προσεχώς θα έχουμε review του συγκεκριμένου κουτιού εδώ στο Insomnia. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ενημερωτικά, προσεχώς θα έχουμε review του συγκεκριμένου κουτιού εδώ στο Insomnia. Μην ανεβάσετε την τιμή μόνο..
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Με τα καλά λόγια .. συνηθίζεται μόλις παρουσιαστεί μια μικρή αυξημένη ζήτηση.. χαχα σε κάθε περίπτωση αστειεύομαι ..
WalkerSW Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν το έχω αλλά το έχω δει απο κοντά.. αξίζει αλλά δεν είναι επιπέδου Cosmos. Δες αυτό Ως κατοχος του cosmos μπορώ να πω άνετα ότι το ghost χωροταξικα στο εσωτερικο καθώς και απο θέμα airflow είναι μολυ μπροστα σε σχέση με το cosmos.... πραγμα λογικό αν αναλογιστει κανεις το ποσο πιο νέο κουτι ειναι το φαντασμα..... Απο εκει και περα ναι την αισθηση ποιοτητας που σου δίνει το εξωτερικό του cosmos δυσκολα την βρίσκεις σε νέο κουτι εκτος και αν είσαι διαθέσιμος να δαπανήσεις ποσο ανω των 250Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα