bilisios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ρε παιδια γιατι δεν μου εμφανίζει την εικόνα του προφίλ μου εδώ και λίγο καιρό,δεν ξέρω αν εσείς την βλέπεται αλλά εμένα δεν μου την δείχνει και γραφεί απλά πάνω στις ειδοποιήσεις "bilisios's Φωτογραφία"
bilisios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια τι έγινε,απλά άλλαξα φωτογραφία και διορθώθηκε!!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 οκ απλα ρωτησα μηπως καποιος ειχε το ιδιο προβλημα να ξερει την λυση 1
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μήπως αυτη η photo που ειχες βάλει ηταν πολύ μεγάλη εξω απο τα όρια και δεν την έβαζε (αν και νομίζω οτι κανει resize μονο του για το avatar) η καποιο διαφορετικού τύπου αρχείου απο τα συνηθισμένα (jpg. bmp) οπως png
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αν παει να βαλει κατι ασχετο νομιζω δεν την δεχεται ετσι και αλλιως.
bilisios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 όχι η φωτογραφία ήταν ακριβώς όπως έπρεπε απλά μια μέρα δεν μπορούσα να μπω στο προφίλ μου, άλλαξα κωδικό πάλι δεν μπορούσα(μου πετούσε ότι έγινε κάποιο λάθος) μετά από 2 μέρες μπόρεσα αλλά δεν φαινόταν η φωτογραφία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα