Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για μεταφραση για ebook κλπ...

Δοκιμαζω το google translate αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Υπαρχει καποιο αλλο που να εινι καλυτερο.Απο αγγλικα για ελληνικα.

Δημοσ.

ntelis, μπορεί τα παιδιά παραπάνω να ήταν καυστικοί αλλά έχουν δίκιο. Αν υπήρχε αξιόπιστη αυτόματη μετάφραση μέσω προγράμματος θα το είχαν ήδη χρησιμοποιήσει οι μεταφραστές υπότιτλων και θα είχαμε μετάφραση με λίγη ώρα χωρ'ις να μας τρομάζει το κλείσιμο των site με υπότιτλους..

Φαντάσου ότι δεν μπορεί να γίνει στους υπότιλους που οι διάλογοι είναι απλοί. Που να γίνει σε ένα μυθιστόρημα ή σε ένα λογοτεχνικό βιβλίο όπου οι εκφράσεις έχουν μεγαλύτερο βάθος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου. Επειδή τα αγγλικά μου είναι σε μέτριο επίπεδο γιαυτο ρώτησα!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή δωρεάν η μη που να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα αγγλικά σου.Αν δεν υπάρχει δωρεάν κάπου θα μπορώ να την βρω στο Ίντερνετ απλά ψάχνω για εφαρμογή ώστε να με βοηθήσει με τα αγγλικά μ

[email protected]

Δημοσ.

Εγω επαγγελματικα ασχολουμαι με μαθηματα Αγγλικων και μεταφρασεις.

Συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα δωρεαν δεν παιζει

Δημοσ.

Είναι ένα πακέτο που λέγεται rosetta stone (http://www.rosettastone.eu/lp/brand14dn/?cid=se-ggeu1a13&rd=0&s_tnt=59953:1:0) που μπορεί να σε βοηθήσει με τα Αγγλικά σου. Βασικά έχει πολλές άλλες γλώσσες πέρα από τα Αγγλικά.

Πέρα από αυτά όμως η εκμάθηση μια γλώσσας απαιτεί εξάσκηση. Επίσης η ανάγνωση μυθηστορημάτων θέλει λεξιλόγιο, οπότε ένα καλό Αγγλο-Ελληνικό λεξικό πρέπει να τρέχει στο background ή το google translate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...